Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçin hakkında...

hepsi05
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 27, 2006 18:41 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ilk o başlattı Razz Very Happy Very Happy Very Happy

DeSpOt
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 2, 2007 21:43 - Mesaj konusu: GÜLÇİN
Yeni Üye Yeni Üye
GÜLÇİN ŞAKARMIŞ AYNEN BENİM GİBİ

DeSpOt
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 2, 2007 21:46 - Mesaj konusu: GÜLÇİN
Yeni Üye Yeni Üye
ARKADAŞLAR KİŞİSEL KAVGALARINIZI FORMA YANŞITMAYIN BURDA FORMU GÜZELLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

starkovan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 3, 2007 15:44 - Mesaj konusu: takımmmm
Yeni Üye Yeni Üye
Hangi takımı tuttuğunu bilen var mı
?????????????????????????????????

Tifanny
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 6, 2007 12:42 - Mesaj konusu: Re: takımmmm
Üye Üye
starkovan demiş ki:
Hangi takımı tuttuğunu bilen var mı
?????????????????????????????????

galiba takım tutmıyolaR

ugurk
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Üye Üye
yılbasında beyaz showda yine o güzelliğinle basımı döndürdün yeni yılı hastanede geçirmek zorunda kalıyordum insan biraz acır ya saka saka cok güzeldin yine zaten güzel olmaman mümkünmü ve dediğin gibi ask tanrısı eros bizi kalbimizden vurur işallah

En son ugurk tarafından Pazartesi, Ocak 8, 2007 16:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

ugurk
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 16:50 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Üye Üye
BAK HEPSİ 05 GÜLÇİN OBEZ DİYE SÖYLİYİP DURMA SEN ONU KISKANDIGIN İÇİN BUNLARI SÖYLÜYORSU O DÜNYALAR TATLISI

ugurk
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 17:02 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Üye Üye
AYRICA GÜLÇİN OBEZ BİLE OLSA BEN ONU HEP SEVECEGİM BİRSEY FARKETMEZ TAMAMMI

ugurk
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 17:03 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Üye Üye
GÜLÇİN BİR TANEYA DÜNYALAR TATLISI

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 17:06 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Site Admin Site Admin
Tartışma yaratmayın arkadaşlar hepsi05 diye bir üye yok artık zaten yazdığı dengesiz mesajlardan dolayı banlandı Exclamation ugurk sende kapanmış bir konuyu tekrar canlandırıyorsun.

ANGEL95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 21, 2007 13:59 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
EWT.KAVGA ETMEYE GEREK YOK.GÜLÇİN SAKARMIŞ BENDE ÖLEYİM Embarassed Wink

rock0this0world
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 5, 2007 01:19 - Mesaj konusu: bilgi
Yeni Üye Yeni Üye
gülçin ablam bu sitede! yazdıklarınızı okuyor...nickinin bilinmesini istemediği için onun yorumlarını ben ileteceğim!!! gülçinin msn adresi yok kullanmıyor size ben gülçinin msnini biliyorum diyenlere falan inanmayın...onlar palavra!
gülçin ablam tanıdiğım kadariyla kişilik olarak çok tatlı , çabuk kızdırılabilen ,çocuk ruhlu bir kız. ruhunun güzelliği yüzüne yansımış bence...benimle konuşurken çok kibar ve bana genellikle canim,güzelim seklinde hitab ediyor.o gercekten çok tatlı bir kız!!! şimdilik bu kadar; yazmaya devam edeceğim; yeni üye oldum internete sık giremiyorum ama onun yorumlarını ileteceğim ve yazmaya calışacağım!
---
düzenleme root:
Lütfen kelimeleri düzgün ve Türkçemize uygun yazınız.

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 5, 2007 13:07 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hmm.. Laughing

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 5, 2007 13:24 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında...
Takımdan Takımdan
SEN NERDEN BİLİYORSUN YANİ AKRABAN FALAN MI Bİ TEK SANA MI SÖYLEDİ BENCE UYDURUYORSUN Mad

abbo60
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 13, 2007 21:46 - Mesaj konusu: Re: Gülçin hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
gülcin benim kalbime giren büyük bir hancer o hancer i sadece gülcin cikartabilir baskasi cikartamaz

GÜLCIN SENI BÜTÜN KALBIMLE SEWIYORUM

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi