| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Gülçin hakkında... |
| hepsi05 |
Tarih: Çarşamba, Aralık 27, 2006 18:41 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| DeSpOt |
Tarih: Salı, Ocak 2, 2007 21:43 - Mesaj konusu: GÜLÇİN |
|
|
Yeni Üye

|
| GÜLÇİN ŞAKARMIŞ AYNEN BENİM GİBİ |
|
|
|
|
| DeSpOt |
Tarih: Salı, Ocak 2, 2007 21:46 - Mesaj konusu: GÜLÇİN |
|
|
Yeni Üye

|
| ARKADAŞLAR KİŞİSEL KAVGALARINIZI FORMA YANŞITMAYIN BURDA FORMU GÜZELLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ |
|
|
|
|
| starkovan |
Tarih: Çarşamba, Ocak 3, 2007 15:44 - Mesaj konusu: takımmmm |
|
|
Yeni Üye

|
Hangi takımı tuttuğunu bilen var mı
????????????????????????????????? |
|
|
|
|
| Tifanny |
Tarih: Cumartesi, Ocak 6, 2007 12:42 - Mesaj konusu: Re: takımmmm |
|
|
Üye

|
starkovan demiş ki: Hangi takımı tuttuğunu bilen var mı
?????????????????????????????????
galiba takım tutmıyolaR |
|
|
|
|
| ugurk |
Tarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Üye

|
| yılbasında beyaz showda yine o güzelliğinle basımı döndürdün yeni yılı hastanede geçirmek zorunda kalıyordum insan biraz acır ya saka saka cok güzeldin yine zaten güzel olmaman mümkünmü ve dediğin gibi ask tanrısı eros bizi kalbimizden vurur işallah |
En son ugurk tarafından Pazartesi, Ocak 8, 2007 16:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| ugurk |
Tarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 16:50 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Üye

|
| BAK HEPSİ 05 GÜLÇİN OBEZ DİYE SÖYLİYİP DURMA SEN ONU KISKANDIGIN İÇİN BUNLARI SÖYLÜYORSU O DÜNYALAR TATLISI |
|
|
|
|
| ugurk |
Tarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 17:02 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Üye

|
| AYRICA GÜLÇİN OBEZ BİLE OLSA BEN ONU HEP SEVECEGİM BİRSEY FARKETMEZ TAMAMMI |
|
|
|
|
| ugurk |
Tarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 17:03 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Üye

|
| GÜLÇİN BİR TANEYA DÜNYALAR TATLISI |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 17:06 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Site Admin

|
Tartışma yaratmayın arkadaşlar hepsi05 diye bir üye yok artık zaten yazdığı dengesiz mesajlardan dolayı banlandı ugurk sende kapanmış bir konuyu tekrar canlandırıyorsun. |
|
|
|
|
| ANGEL95 |
Tarih: Pazar, Ocak 21, 2007 13:59 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Kıdemli Üye

|
EWT.KAVGA ETMEYE GEREK YOK.GÜLÇİN SAKARMIŞ BENDE ÖLEYİM  |
|
|
|
|
| rock0this0world |
Tarih: Pazartesi, Şubat 5, 2007 01:19 - Mesaj konusu: bilgi |
|
|
Yeni Üye

|
gülçin ablam bu sitede! yazdıklarınızı okuyor...nickinin bilinmesini istemediği için onun yorumlarını ben ileteceğim!!! gülçinin msn adresi yok kullanmıyor size ben gülçinin msnini biliyorum diyenlere falan inanmayın...onlar palavra!
gülçin ablam tanıdiğım kadariyla kişilik olarak çok tatlı , çabuk kızdırılabilen ,çocuk ruhlu bir kız. ruhunun güzelliği yüzüne yansımış bence...benimle konuşurken çok kibar ve bana genellikle canim,güzelim seklinde hitab ediyor.o gercekten çok tatlı bir kız!!! şimdilik bu kadar; yazmaya devam edeceğim; yeni üye oldum internete sık giremiyorum ama onun yorumlarını ileteceğim ve yazmaya calışacağım!
---
düzenleme root:
Lütfen kelimeleri düzgün ve Türkçemize uygun yazınız. |
|
|
|
|
| relaxcemre |
Tarih: Pazartesi, Şubat 5, 2007 13:07 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Kıdemli Üye

|
hmm..  |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Pazartesi, Şubat 5, 2007 13:24 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin hakkında... |
|
|
Takımdan

|
SEN NERDEN BİLİYORSUN YANİ AKRABAN FALAN MI Bİ TEK SANA MI SÖYLEDİ BENCE UYDURUYORSUN  |
|
|
|
|
| abbo60 |
Tarih: Salı, Şubat 13, 2007 21:46 - Mesaj konusu: Re: Gülçin hakkında... |
|
|
Yeni Üye

|
gülcin benim kalbime giren büyük bir hancer o hancer i sadece gülcin cikartabilir baskasi cikartamaz
GÜLCIN SENI BÜTÜN KALBIMLE SEWIYORUM |
|
|
|
|
|
|