| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
| psikohepsiyasin |
Tarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 13:19 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Üye

|
| Benim öyle pahalı hediye alacak param yok arkadaşlar ama bir kırmızı güle hiç bir bayan hayır diyemez herhalde. |
|
|
|
|
| cemreVufuk |
Tarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 13:50 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Üye

|
Bende Kırmızı gül alırdım ama sadece Gülçin'e değil.  |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 16:30 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Takımdan

|
| ben de pembe birşeyler alırdım heralde |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Çarşamba, Eylül 26, 2007 14:23 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben ona pembe rengi çok sevdiği için en çok beğendiği pembe bir şey alırdım.ama tabii ilk önce onun nelerden hoşlandığını öğrenmem gerekiyor.  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Çarşamba, Eylül 26, 2007 14:25 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Görevli

|
pembe kurdeleli güzel bir pembe taç alırdım  |
|
|
|
|
| pelingulcin94 |
Tarih: Pazartesi, Ekim 1, 2007 18:10 - Mesaj konusu: elbette |
|
|
Üye

|
en sevdiği şeyi alırdım yani bir PEMBE BİR AYAKKABI..  |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Salı, Ekim 9, 2007 13:42 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
gül ama grup hepsiye gülçine pembe gül, pembe tokalar, love yazılan kolye....  |
|
|
|
|
| djdolce |
Tarih: Pazar, Ekim 14, 2007 14:50 - Mesaj konusu: Dj Dolce den |
|
|
Yeni Üye

|
| Tabiki bi bayana pırlanta alınır |
|
|
|
|
| Merve94Yasemin |
Tarih: Perşembe, Ekim 25, 2007 15:50 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| sametysmn |
Tarih: Perşembe, Ekim 25, 2007 19:10 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben de gül alırdım ama gülçinin yanında biraz soluk kalırdı |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Pazar, Ekim 28, 2007 14:51 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Takımdan

|
Ona dünyanın en güzel hediyeleri feda olsun!!!
Ben ona bir dünya sevgimi yolluyorum canım benim... |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazar, Ekim 28, 2007 20:26 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Takımdan

|
Sarı bir civciv alırdım ona küçükken severdik ne güzel besili bir piliç olduğunda da keser yerdik ne güzel  |
|
|
|
|
| pelostyle |
Tarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 02:09 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Takımdan

|
en sevdiği şeyi alırdım zaten çok yakın arkadalşı olsam neye ihtiyacı var bilirdim ona göre davranırdım ama öyle bir durum olmadığına göre pembe birşeyler alırdım herhalde  |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 14:41 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Takımdan

|
| Bilmem onun için alamayacağım bir şey yok.. |
|
|
|
|
| ferhatgulcin |
Tarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 19:52 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Üye

|
| Elimde olsa ona kalbimi ve sevgimi vermek isterdim çünkü O'nu çok seviyorum.O'na dünyanın bütün güllerini hediye etsem güllerin rengi bile Gülçinimden soluk kalır.İnşallah bu mesajımı okursun Gülçinim. |
|
|
|
|
|
|