Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?

psikohepsiyasin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 13:19 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Üye Üye
Benim öyle pahalı hediye alacak param yok arkadaşlar ama bir kırmızı güle hiç bir bayan hayır diyemez herhalde.

cemreVufuk
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 13:50 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Üye Üye
Bende Kırmızı gül alırdım ama sadece Gülçin'e değil. Wink

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 16:30 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Takımdan Takımdan
ben de pembe birşeyler alırdım heralde

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 26, 2007 14:23 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben ona pembe rengi çok sevdiği için en çok beğendiği pembe bir şey alırdım.ama tabii ilk önce onun nelerden hoşlandığını öğrenmem gerekiyor. Smile

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 26, 2007 14:25 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Görevli Görevli
pembe kurdeleli güzel bir pembe taç alırdım Very Happy

pelingulcin94
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 1, 2007 18:10 - Mesaj konusu: elbette
Üye Üye
en sevdiği şeyi alırdım yani bir PEMBE BİR AYAKKABI.. Smile Very Happy Smile

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 9, 2007 13:42 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
gül ama grup hepsiye gülçine pembe gül, pembe tokalar, love yazılan kolye.... Smile Smile Smile

djdolce
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 14, 2007 14:50 - Mesaj konusu: Dj Dolce den
Yeni Üye Yeni Üye
Tabiki bi bayana pırlanta alınır

Merve94Yasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 25, 2007 15:50 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Bilmiyorum, galiba gül

sametysmn
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 25, 2007 19:10 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben de gül alırdım ama gülçinin yanında biraz soluk kalırdı

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 28, 2007 14:51 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Takımdan Takımdan
Ona dünyanın en güzel hediyeleri feda olsun!!!
Ben ona bir dünya sevgimi yolluyorum canım benim...

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 28, 2007 20:26 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Takımdan Takımdan
Sarı bir civciv alırdım ona küçükken severdik ne güzel besili bir piliç olduğunda da keser yerdik ne güzel Twisted Evil Twisted Evil

pelostyle
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 02:09 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Takımdan Takımdan
en sevdiği şeyi alırdım zaten çok yakın arkadalşı olsam neye ihtiyacı var bilirdim ona göre davranırdım ama öyle bir durum olmadığına göre pembe birşeyler alırdım herhalde Wink

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 14:41 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Takımdan Takımdan
Bilmem onun için alamayacağım bir şey yok..

ferhatgulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 19:52 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Üye Üye
Elimde olsa ona kalbimi ve sevgimi vermek isterdim çünkü O'nu çok seviyorum.O'na dünyanın bütün güllerini hediye etsem güllerin rengi bile Gülçinimden soluk kalır.İnşallah bu mesajımı okursun Gülçinim.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
7. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi