Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?

izmitliEda41
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 23, 2007 20:47 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Üye Üye
sinemaya iki bilet Very Happy Very Happy

disagreeable
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 24, 2007 20:34 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
herşeyi alırdım o benim canım

NYCFeatGULCIN
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 24, 2007 23:17 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
1 Kamyon Gül Alırdım

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 24, 2007 23:31 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
NYCFeatGULCIN demiş ki:
1 Kamyon Gül Alırdım
ne güzel fikir sonrada başından aşağı dökeceksin seni seviyorum diye boynuna sarılıp öpeceksin harika
bende ki hayallere bakar mısınız?ama malesef onu görüp bunları yapamam ben samsundayım of Crying or Very sad

MissDarkHackers
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 28, 2007 04:36 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
Netdeki İstediği Herşeyi Very Happy

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 28, 2007 12:44 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Takımdan Takımdan
1 gülçinim aşkım en çok rusya romanya gibi yerleri merak ediyormuş 5 tane bilet alırım oraya tüm grup ya da ben:) belki 2 de olabilir Wink
2 istediği bir restauranta götürürüm çünkü aşkım yemek yemeyi çok seviyor

druba
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 28, 2007 19:22 - Mesaj konusu: druba
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bildiğim kadarıyla gülçin sporu sevdiği için ona şık ve pahalı spor ayakkabı alırdım. Very Happy

ozgegs
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 28, 2007 23:02 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
takı seti

yukselyilmaz
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 1, 2007 16:19 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben ona hediye almazdım herhalde çünkü zeten allah ona hediyelerin en güzelini vermiş oda kendisidir ve tam anlamıyla insanda dişiligi ve aşkı çağrıştırıyor böyle bir insana hediye almaya cesaret edilmez bence

gulcintugce
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 4, 2007 08:38 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
onun en çok sevdigi şeyi süperstar ayakkabılarını onu görsem gider bütün harçlıklarımla ona süperstar ayakkabısı alırdım.ama bu sanırım olmayacak.

SEMIHVGULCIN
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 17:17 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
eğer böyle bir imkanım olsa onunla güneşin batışını izlemeye giderdim ve o anda kırmızı bir gül hediye eder onu ne kadar çok sevdiğimi söylerdim.bana göre bundan daha özel bir hediye olmazdı.yada 2 tane christina aguilera nın konserine bilet hediye ederdim...

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 17:28 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Takımdan Takımdan
Ben ona sarı renkli Dodge Viper alırdım(Az olurdu ama Very Happy )

HEpSiCaDiSii
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 14:42 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben 2 tane dans ayakkabısı alırdım pembe ve beyaz=))

tilbe95
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 16:47 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben ona ne kadar çok hayran olduğumu gösterecek bi sepet hazırlardım ve süprizler..

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 14, 2007 10:41 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Üye Üye
çok güzel bir küpe

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
6. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi