| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
| izmitliEda41 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 23, 2007 20:47 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Üye

|
sinemaya iki bilet  |
|
|
|
|
| disagreeable |
Tarih: Cuma, Ağustos 24, 2007 20:34 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| herşeyi alırdım o benim canım |
|
|
|
|
| NYCFeatGULCIN |
Tarih: Cuma, Ağustos 24, 2007 23:17 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Cuma, Ağustos 24, 2007 23:31 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
NYCFeatGULCIN demiş ki: 1 Kamyon Gül Alırdım ne güzel fikir sonrada başından aşağı dökeceksin seni seviyorum diye boynuna sarılıp öpeceksin harika
bende ki hayallere bakar mısınız?ama malesef onu görüp bunları yapamam ben samsundayım of  |
|
|
|
|
| MissDarkHackers |
Tarih: Salı, Ağustos 28, 2007 04:36 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
Netdeki İstediği Herşeyi  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Salı, Ağustos 28, 2007 12:44 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Takımdan

|
1 gülçinim aşkım en çok rusya romanya gibi yerleri merak ediyormuş 5 tane bilet alırım oraya tüm grup ya da ben:) belki 2 de olabilir
2 istediği bir restauranta götürürüm çünkü aşkım yemek yemeyi çok seviyor |
|
|
|
|
| druba |
Tarih: Salı, Ağustos 28, 2007 19:22 - Mesaj konusu: druba |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
bildiğim kadarıyla gülçin sporu sevdiği için ona şık ve pahalı spor ayakkabı alırdım.  |
|
|
|
|
| ozgegs |
Tarih: Salı, Ağustos 28, 2007 23:02 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| yukselyilmaz |
Tarih: Cumartesi, Eylül 1, 2007 16:19 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ben ona hediye almazdım herhalde çünkü zeten allah ona hediyelerin en güzelini vermiş oda kendisidir ve tam anlamıyla insanda dişiligi ve aşkı çağrıştırıyor böyle bir insana hediye almaya cesaret edilmez bence |
|
|
|
|
| gulcintugce |
Tarih: Salı, Eylül 4, 2007 08:38 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| onun en çok sevdigi şeyi süperstar ayakkabılarını onu görsem gider bütün harçlıklarımla ona süperstar ayakkabısı alırdım.ama bu sanırım olmayacak. |
|
|
|
|
| SEMIHVGULCIN |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 17:17 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| eğer böyle bir imkanım olsa onunla güneşin batışını izlemeye giderdim ve o anda kırmızı bir gül hediye eder onu ne kadar çok sevdiğimi söylerdim.bana göre bundan daha özel bir hediye olmazdı.yada 2 tane christina aguilera nın konserine bilet hediye ederdim... |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 17:28 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Takımdan

|
Ben ona sarı renkli Dodge Viper alırdım(Az olurdu ama ) |
|
|
|
|
| HEpSiCaDiSii |
Tarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 14:42 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ben 2 tane dans ayakkabısı alırdım pembe ve beyaz=)) |
|
|
|
|
| tilbe95 |
Tarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 16:47 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben ona ne kadar çok hayran olduğumu gösterecek bi sepet hazırlardım ve süprizler.. |
|
|
|
|
| erenfanclub |
Tarih: Cuma, Eylül 14, 2007 10:41 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Üye

|
|
|
|
|
|