Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?

ccdt
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 9, 2007 13:17 - Mesaj konusu: gülçin'e kendisinden güzel ne alabilirim ki?
Yeni Üye Yeni Üye
dünyanın en tatlı sarı civcivine ancak ona benzeyen kocaman şirin sarı bir civciv alırdım
hepsini de çok seviyorum ama Gülçin'in yeri başka
kızlar size hayat boyu böyle başarılar diliyorum umarım hep böyle devam edersiniz Wink

---
Admin Notu :
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz.

askizi01
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 9, 2007 15:44 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Üye Üye
ne isterse Very Happy

erhan618
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 18, 2007 22:15 - Mesaj konusu: neeeee miiiiii
Yeni Üye Yeni Üye
ben olsam erhan yazılı kolye alırdım Razz

1000BC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 19, 2007 11:33 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
Ben en sevdiği şarkıcı olan christina aguilera'nın konserine bilet hediye ederdim

zeynepcix
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 27, 2007 23:53 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ona dünyayı veririiiim Razz

derbeder23
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 28, 2007 09:52 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
gülçine gülçinden başka güzel bulamadığım için ona ancak kendisini hediye edebilirim ona hayranım benimle bir görüşme yapsa yeter sesini bi telefonda duysam yeter

yurtseven58
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 28, 2007 21:45 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ona sadece kalbimin sevgisini verirdim. Laughing

YOSHY11
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 1, 2007 14:34 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
pembe converse Wink

VADAAAA
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 4, 2007 17:43 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
lokanta Laughing Cool Cool Cool Laughing

ugurk
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 14, 2007 18:42 - Mesaj konusu: Re: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Üye Üye
spor ayakkabı ve bir kamyon gül alırdım

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 14, 2007 21:57 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Takımdan Takımdan
ben çok sevdiği bir restaurant a götürürdüm çünkü gülçinin yemek yemeği çok seviyor:)

leonardo
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 15, 2007 22:56 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
kolye alırdım

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 16, 2007 18:50 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Üye Üye
ben ona pembe eşyalar, giysiler alırdım. o en çok pembeyi seviyor ben de öyle.

ufukgulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 19, 2007 19:54 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben herşeyi alırdım ne isterse

burcak95
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 23, 2007 18:06 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben büyüüüüüüük bir kutu yapardım içine büyük bir pasta koyardım pastanın içinede ben girerdim gerçekten çok güzel olurdu ne dersinizzzz

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi