| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
| dangergirl |
Tarih: Cuma, Haziran 22, 2007 10:58 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Takımdan

|
onu tam olarak tanımadığım için ne istediğini bilemem ama hayranı olarak konserine veya imzalı gününe gitsem küpe alırdım  |
|
|
|
|
| glinci |
Tarih: Cuma, Haziran 22, 2007 14:03 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
ben ona kitap okumayı sevdiği için kitap günlük tuttuğu için pembe kalem alırdım.  |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 23, 2007 12:26 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Takımdan

|
dangergirl demiş ki: onu tam olarak tanımadığım için ne istediğini bilemem ama hayranı olarak konserine veya imzalı gününe gitsem küpe alırdım 
Vallabende O'nu tam olarak tanımadığım için ne isteyeceğini bilemem tabi ama küpeleri sevdiği için O'na alacağım hediye sanırım küpe olabilirdi. |
|
|
|
|
| BuZZuLL |
Tarih: Cumartesi, Haziran 23, 2007 19:58 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| Ben ona dünyaları alsam yine yetmez. Gülçinin yanında tüm hediyeler sönük kalır.Bu hediye dünyanın en değerli şeyi olsa bile. Onun bir gülüşü dünyalara bedeldir. |
|
|
|
|
| berilsu |
Tarih: Pazar, Haziran 24, 2007 19:27 - Mesaj konusu: gülçine ne hediye alırdınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
mini bir ayıcık çok şeker değil mi?
---
Düzenleme:HEPSISWEET
Lütfen yazım kurallarına uyunuz!
Duyru ve kuralları okuyunuz!
dimi>değil mi |
|
|
|
|
| chanpi10 |
Tarih: Salı, Haziran 26, 2007 19:58 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
ne alcağımı tam bilmiyorum ama kesin rengi pembe olurdu :D
---
Admin Notu :
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz... |
|
|
|
|
| EYPODILYA |
Tarih: Perşembe, Haziran 28, 2007 13:37 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| Ben Gülçin'e her şeyi almak isterdim ama bu imkansız ona bir demet papatya alırdım.Bence Dünya'daki en güzel hediye bir demet çiçek. |
|
|
|
|
| tugay1991 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 30, 2007 10:36 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| Güzel bir kolye alırdım kalp içinde 'G' harfi |
|
|
|
|
| askizi01 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 30, 2007 18:59 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Üye

|
| ona bir kolye yüzük v.b gibi şeyler alırdım |
|
|
|
|
| ceyhan |
Tarih: Cuma, Temmuz 6, 2007 11:44 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
ben olsam gruba 3 tane beyaz gül ve bir taneside kırmızı gül olarak alırdım çünkü aralarında bir tek o özel benim için....  |
|
|
|
|
| djyunuscancemre |
Tarih: Cuma, Temmuz 6, 2007 11:52 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| ben gülçin ablaya şarkı armağan ederdim djyunuscan |
|
|
|
|
| gizush |
Tarih: Cuma, Temmuz 6, 2007 12:00 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
son model bi araba alırdım  |
|
|
|
|
| 18efsane18 |
Tarih: Cuma, Temmuz 6, 2007 17:18 - Mesaj konusu: istediğini |
|
|
Yeni Üye

|
istediğini alırım canımı bile veririm feda olsun  |
|
|
|
|
| Gulcinaskim |
Tarih: Pazar, Temmuz 8, 2007 12:00 - Mesaj konusu: Re: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| Ben ona kalbimi hediye ederdim bundan daha değerli ne olabilir manevi birde kırmızı gül verirdim |
|
|
|
|
| askizi01 |
Tarih: Pazar, Temmuz 8, 2007 16:08 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Üye

|
| tanışalımda ben ona ne almam ki |
|
|
|
|
|
|