Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 22, 2007 10:58 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Takımdan Takımdan
onu tam olarak tanımadığım için ne istediğini bilemem ama hayranı olarak konserine veya imzalı gününe gitsem küpe alırdım Wink

glinci
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 22, 2007 14:03 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben ona kitap okumayı sevdiği için kitap günlük tuttuğu için pembe kalem alırdım. Smile Very Happy Razz

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 23, 2007 12:26 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Takımdan Takımdan
dangergirl demiş ki:
onu tam olarak tanımadığım için ne istediğini bilemem ama hayranı olarak konserine veya imzalı gününe gitsem küpe alırdım Wink

Vallabende O'nu tam olarak tanımadığım için ne isteyeceğini bilemem tabi ama küpeleri sevdiği için O'na alacağım hediye sanırım küpe olabilirdi.

BuZZuLL
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 23, 2007 19:58 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
Ben ona dünyaları alsam yine yetmez. Gülçinin yanında tüm hediyeler sönük kalır.Bu hediye dünyanın en değerli şeyi olsa bile. Onun bir gülüşü dünyalara bedeldir.

berilsu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 24, 2007 19:27 - Mesaj konusu: gülçine ne hediye alırdınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
mini bir ayıcık çok şeker değil mi?

---
Düzenleme:HEPSISWEET

Lütfen yazım kurallarına uyunuz!
Duyru ve kuralları okuyunuz!
dimi>değil mi

chanpi10
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 26, 2007 19:58 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ne alcağımı tam bilmiyorum ama kesin rengi pembe olurdu :D

---
Admin Notu :
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz...

EYPODILYA
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 28, 2007 13:37 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
Ben Gülçin'e her şeyi almak isterdim ama bu imkansız ona bir demet papatya alırdım.Bence Dünya'daki en güzel hediye bir demet çiçek.

tugay1991
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 30, 2007 10:36 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Güzel bir kolye alırdım kalp içinde 'G' harfi

askizi01
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 30, 2007 18:59 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Üye Üye
ona bir kolye yüzük v.b gibi şeyler alırdım

ceyhan
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 6, 2007 11:44 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben olsam gruba 3 tane beyaz gül ve bir taneside kırmızı gül olarak alırdım çünkü aralarında bir tek o özel benim için.... Embarassed

djyunuscancemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 6, 2007 11:52 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ben gülçin ablaya şarkı armağan ederdim djyunuscan

gizush
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 6, 2007 12:00 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
son model bi araba alırdım Smile

18efsane18
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 6, 2007 17:18 - Mesaj konusu: istediğini
Yeni Üye Yeni Üye
istediğini alırım canımı bile veririm feda olsun Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Gulcinaskim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 8, 2007 12:00 - Mesaj konusu: Re: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
Ben ona kalbimi hediye ederdim bundan daha değerli ne olabilir manevi birde kırmızı gül verirdim

askizi01
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 8, 2007 16:08 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Üye Üye
tanışalımda ben ona ne almam ki

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi