| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
| burak02 |
Tarih: Perşembe, Nisan 19, 2007 18:35 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Takımdan

|
tempo neden küpe dedim biliyormusun çünkü gülçin abla en çok hayranlarından küpe alınca seviniyormuş.
yani eğer ki maddi olacaksa.... |
|
|
|
|
| nahice |
Tarih: Perşembe, Nisan 26, 2007 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
Ne isterse onu. :D
Düzenleme:HEPSISWEET
Lütfen mesajlarınızı küçük harflerle yazınız  |
|
|
|
|
| Caroline |
Tarih: Cuma, Nisan 27, 2007 17:56 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ben gülçine şok geçireceği bir hediye vereceğim.sadece yapımının bitmesini bekliyorum. |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Cuma, May 4, 2007 13:59 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Görevli

|
burak02 demiş ki: tempo neden küpe dedim biliyormusun çünkü gülçin abla en çok hayranlarından küpe alınca seviniyormuş.
yani eğer ki maddi olacaksa....
gerçektenmi bende ona güzel bir küpe verirdim o zaman.. |
|
|
|
|
| ugurk |
Tarih: Salı, May 8, 2007 11:27 - Mesaj konusu: Re: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Üye

|
| gülçine büyük bir oyuncak alırdım çünkü her insan bu nu sever eminim o bayılır |
|
|
|
|
| ugurk |
Tarih: Pazartesi, May 14, 2007 15:31 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Üye

|
| galiba ayakkabıları çok seviyor ona süper bir spor ayakkabı alırdım.tabiki gülleri ihmal etmezdim |
|
|
|
|
| grupsim |
Tarih: Pazartesi, May 14, 2007 20:54 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
Ben aşkıma ya adidas spor ayakkabı ya da taşlı küpe ikisinide çok seviyor ya.
Düzenleme:HEPSISWEET
Lütfen mesajlarınızda uzatma yapmayınız.
Mesajlarınızda Türkçemizde bulunan her harfi kullanınız.
Duyuru ve Kuralları okuyunuz. |
|
|
|
|
| ronaldo |
Tarih: Salı, May 15, 2007 09:15 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Üye

|
| arkadaşları ona ağır dediği için onu hızlandıracak bir şey alırdım |
|
|
|
|
| thaibox |
Tarih: Salı, May 15, 2007 15:34 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| küpeyi seviyorsa küpe alırdım yani ne isterse onu alırdım |
|
|
|
|
| seLinnquLcinn |
Tarih: Çarşamba, May 23, 2007 23:53 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
pembe bişeyler alırdım  |
|
|
|
|
| ugurk |
Tarih: Pazartesi, Haziran 4, 2007 09:39 - Mesaj konusu: Re: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Üye

|
1 güller
2 güzel bir şiir
3 spor ayakkabı
4 abur cubur
bir de hediyeleri verirken onda kalan kalbimi geri isterdim |
|
|
|
|
| adampearl |
Tarih: Salı, Haziran 5, 2007 17:50 - Mesaj konusu: sa |
|
|
Yeni Üye

|
| ben ona KALBİMİhediye ederdim |
|
|
|
|
| denizdeboran |
Tarih: Perşembe, Haziran 7, 2007 12:48 - Mesaj konusu: hadiye |
|
|
Yeni Üye

|
| Gülçin'e hediye almazdım. Aksine kendi elimle özel birşey yapardım, mesela şiir yazar ya da resim, onun resmini çizer verirdim... |
|
|
|
|
| erenSS |
Tarih: Perşembe, Haziran 21, 2007 13:32 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| Bir desibelmetre alırdım. Çünkü, sesinin çok güçlü olduğunu düşünüyorum. Bir bağırdığında kaç desibel ses çıkartıyor acaba? Sharapova 100 db çıkartıyormuş... Bence Gülçin daha fazla ses çıkarır... |
|
|
|
|
| hepsiilay |
Tarih: Cuma, Haziran 22, 2007 10:08 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
ben ona çok güzel ve onun giyim tarzına uygun bir kıyafet alırdım ve küpe hediye ederdim  |
|
|
|
|
|
|