Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 19, 2007 18:35 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Takımdan Takımdan
tempo neden küpe dedim biliyormusun çünkü gülçin abla en çok hayranlarından küpe alınca seviniyormuş. Smile

yani eğer ki maddi olacaksa....

nahice
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 26, 2007 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
Ne isterse onu. Very Happy Very Happy Very Happy :D

Düzenleme:HEPSISWEET
Lütfen mesajlarınızı küçük harflerle yazınız Exclamation

Caroline
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 27, 2007 17:56 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben gülçine şok geçireceği bir hediye vereceğim.sadece yapımının bitmesini bekliyorum.

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 4, 2007 13:59 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Görevli Görevli
burak02 demiş ki:
tempo neden küpe dedim biliyormusun çünkü gülçin abla en çok hayranlarından küpe alınca seviniyormuş. Smile

yani eğer ki maddi olacaksa....

gerçektenmi bende ona güzel bir küpe verirdim o zaman..

ugurk
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 8, 2007 11:27 - Mesaj konusu: Re: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Üye Üye
gülçine büyük bir oyuncak alırdım çünkü her insan bu nu sever eminim o bayılır

ugurk
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 14, 2007 15:31 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Üye Üye
galiba ayakkabıları çok seviyor ona süper bir spor ayakkabı alırdım.tabiki gülleri ihmal etmezdim

grupsim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 14, 2007 20:54 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
Ben aşkıma ya adidas spor ayakkabı ya da taşlı küpe ikisinide çok seviyor ya.

Düzenleme:HEPSISWEET

Lütfen mesajlarınızda uzatma yapmayınız.
Mesajlarınızda Türkçemizde bulunan her harfi kullanınız.
Duyuru ve Kuralları okuyunuz.

ronaldo
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 15, 2007 09:15 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Üye Üye
arkadaşları ona ağır dediği için onu hızlandıracak bir şey alırdım

thaibox
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 15, 2007 15:34 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
küpeyi seviyorsa küpe alırdım yani ne isterse onu alırdım

seLinnquLcinn
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 23, 2007 23:53 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
pembe bişeyler alırdım Wink

ugurk
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 4, 2007 09:39 - Mesaj konusu: Re: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Üye Üye
1 güller
2 güzel bir şiir
3 spor ayakkabı
4 abur cubur
bir de hediyeleri verirken onda kalan kalbimi geri isterdim

adampearl
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 5, 2007 17:50 - Mesaj konusu: sa
Yeni Üye Yeni Üye
ben ona KALBİMİhediye ederdim

denizdeboran
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 7, 2007 12:48 - Mesaj konusu: hadiye
Yeni Üye Yeni Üye
Gülçin'e hediye almazdım. Aksine kendi elimle özel birşey yapardım, mesela şiir yazar ya da resim, onun resmini çizer verirdim...

erenSS
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 21, 2007 13:32 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
Bir desibelmetre alırdım. Çünkü, sesinin çok güçlü olduğunu düşünüyorum. Bir bağırdığında kaç desibel ses çıkartıyor acaba? Sharapova 100 db çıkartıyormuş... Bence Gülçin daha fazla ses çıkarır...

hepsiilay
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 22, 2007 10:08 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben ona çok güzel ve onun giyim tarzına uygun bir kıyafet alırdım ve küpe hediye ederdim Smile Very Happy Razz

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi