Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?

tanshu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 19:03 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
Anahtarklıklar alırdım çünkü onun böyle ilginç bi zaafı varmış girdiği mağazalardan bi dolu anahtar almadan çıkmıyomuşSmile

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 21:07 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben ona günlük tutabileceği güzel bir günlük alırdım Very Happy

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 21:08 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
her zaman saklayabileceği birşey alırdım

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 14:32 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
pembe lipstick,spor ayyakkabı alırdım.!!! Cool

cmreqoliq
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 3, 2008 11:41 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
yanına giderim çok para alırım o alışveriş yapar ben öderim Mr. Green

cerenim123
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 21:34 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben oyuncak alırdım çünkü bildiğim kadarıyla gülçin cicibici bir kız oyuncakları sevebilir mesela böyle kocaman bir ayıcık yada tweety olabilir Smile

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 12, 2008 07:46 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
parlak taş küpe delisi olduğu için küpe alırdım... Cool Cool

yoshycemrebuket
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 14, 2008 10:53 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Misafir
dünyaları alırdım

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 14, 2008 11:29 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
abarttın buket yaaa

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 14, 2008 11:52 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Görevli Görevli
Psp'sine oyun alırdım.çünkü hiç elinden düşürmüyor.

yoshycemrebuket
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 14, 2008 13:29 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Misafir
ya gerçekten abarttım biraz demi Rolling Eyes Crying or Very sad

burcuhepsiyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 23, 2008 11:21 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben ona pembe yumuşak bir kalp şeklinde yastık alırdım Very Happy birde ona pembe renkli olan parfüm alırdım Very Happy

izmitliEda41
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 12:49 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Üye Üye
ben gülçine nazar değmesin diye nazar boncuklu kolye hediye ederdim

ZAMANSIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 13:09 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Üye Üye
ben bir pembe kolye alırdım

mrvhepsirock
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 09:43 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
pembe birşeyler alırdım ama ne alırdım bilmiyorum Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
11. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi