| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
| tanshu |
Tarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 19:03 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
Anahtarklıklar alırdım çünkü onun böyle ilginç bi zaafı varmış girdiği mağazalardan bi dolu anahtar almadan çıkmıyomuş |
|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 21:07 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben ona günlük tutabileceği güzel bir günlük alırdım  |
|
|
|
|
| seyma33 |
Tarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 21:08 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| her zaman saklayabileceği birşey alırdım |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 14:32 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
pembe lipstick,spor ayyakkabı alırdım.!!!  |
|
|
|
|
| cmreqoliq |
Tarih: Pazar, Ağustos 3, 2008 11:41 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
yanına giderim çok para alırım o alışveriş yapar ben öderim  |
|
|
|
|
| cerenim123 |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 21:34 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
ben oyuncak alırdım çünkü bildiğim kadarıyla gülçin cicibici bir kız oyuncakları sevebilir mesela böyle kocaman bir ayıcık yada tweety olabilir  |
|
|
|
|
| cansel44 |
Tarih: Salı, Ağustos 12, 2008 07:46 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
parlak taş küpe delisi olduğu için küpe alırdım...  |
|
|
|
|
| yoshycemrebuket |
Tarih: Perşembe, Ağustos 14, 2008 10:53 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
|
Misafir
|
|
|
|
| cansel44 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 14, 2008 11:29 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 14, 2008 11:52 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Görevli

|
| Psp'sine oyun alırdım.çünkü hiç elinden düşürmüyor. |
|
|
|
|
| yoshycemrebuket |
Tarih: Perşembe, Ağustos 14, 2008 13:29 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
|
Misafir
|
ya gerçekten abarttım biraz demi  |
|
|
|
|
| burcuhepsiyoshy |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 23, 2008 11:21 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben ona pembe yumuşak bir kalp şeklinde yastık alırdım birde ona pembe renkli olan parfüm alırdım  |
|
|
|
|
| izmitliEda41 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 12:49 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Üye

|
| ben gülçine nazar değmesin diye nazar boncuklu kolye hediye ederdim |
|
|
|
|
| ZAMANSIZ |
Tarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 13:09 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Üye

|
| ben bir pembe kolye alırdım |
|
|
|
|
| mrvhepsirock |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 09:43 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
pembe birşeyler alırdım ama ne alırdım bilmiyorum  |
|
|
|
|
|
|