Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?

denizandgulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 10, 2008 11:35 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Çiçek

gulchin2906
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 15, 2008 19:54 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Üye Üye
spor ayakkabı alırdım herhalde..

GulciNesli
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 16, 2008 15:24 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
pembe takılar

gamzenur13
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 17:43 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
herşey hediye ile olmaz diye düşünüyorum

HaNdIsH
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 4, 2008 20:36 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Üye Üye
büyük parlak taşlı küpe alırdım çünkü onlara bayılıyormuş

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 4, 2008 20:49 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
aldığım hediyeyi her zaman saklıcak bişi alırdım

hepsi623
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 14:01 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben çantalara takılan küçük anahtarlıklardan alırdım çünkü onlara bayılıyormuş bir de rusya ve romanya için bilet alırdım çünkü oraları merak ediyormuş Very Happy

cemrekolkmelsa
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 16, 2008 20:55 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Üye Üye
günlük alırım

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 16, 2008 21:47 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sevgimi belli ederdim

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 19, 2008 18:23 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
cemrekolkmelsa arkadaşıma katılıyorum.

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 20, 2008 08:44 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Üye Üye
bende cemrekolkmelsa ya katılıyorum.. Wink

hepsimbeste
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 21, 2008 15:32 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben kucak dolusu kutunun içine öpücük doldururdum her baktığında beni hatırlasın diye Very Happy

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Aslında pembe pembe spor ayakkabılar ve spor kıyafetlerde olabilir?

sena1997kus
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 17:51 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
Ben olsam Gülçin'e çikolata alırdım. Çünkü internetten araştırdıklarıma göre Gülçin çikolata yemeyi çok severmiş. Ayrıca bir insana sadece birşey almak yetmez. Çünkü insanlar değerlidir. Bu nedenle ona, onunla ilgili düşüncelerimi sunardım bir kağıda. Çünkü onunla konuşma imkanım olacağını sanmıyorum.

avrilXpelin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 23, 2008 14:22 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben taşlı küpe alırdım duyduğuma göre çok seviyormuş Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
10. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi