| Yazar |
Mesaj |
< Gülçin ~ Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
| sariprenses |
Tarih: Cuma, Aralık 14, 2007 19:58 - Mesaj konusu: resim albümü |
|
|
Kıdemli Üye

|
benim ona verebileceğim en güzel hediye kendisi yani resimlerinden bir albüm yapıp ona hediye ederdim  |
|
|
|
|
| gulcymelosh |
Tarih: Pazar, Aralık 16, 2007 10:16 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| Kalbimi alsın götürsünnnn aşkım o benim ne isterse onu alırım ama tabi gönlümden geçen saçında pembe tokaları olan beyaz renkli şirin bir köpek eminim sever ama onun kedisi var o yüzden aynı şekilde bir kedi almak isterdim... |
|
|
|
|
| YoShY19o5 |
Tarih: Pazar, Aralık 16, 2007 22:56 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
bilmem pembe birşey alırdım galiba  |
|
|
|
|
| emayfan111 |
Tarih: Pazartesi, Aralık 17, 2007 18:57 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
ne isterse alırdım..  |
|
|
|
|
| HAYALMEYAL |
Tarih: Pazartesi, Aralık 17, 2007 21:19 - Mesaj konusu: GÜLÇİNE HEDİYE ALMAZDIM ÇÜNKÜ ONDAN GÜZEL HİÇBİR ŞEY YOK |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| biricikk |
Tarih: Salı, Aralık 18, 2007 00:18 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
kesinlikle pembe birşey alırdım  |
|
|
|
|
| selocan199 |
Tarih: Pazar, Aralık 23, 2007 17:36 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
ben gülçine saç düzleştiricisi alırdım  |
|
|
|
|
| hepsilion33 |
Tarih: Pazartesi, Aralık 31, 2007 11:43 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
gülçine süperstar ayakkabı pembiş elbiseler ve bol abur cubur alırdım  |
|
|
|
|
| gulcinciyimmm |
Tarih: Perşembe, Ocak 3, 2008 19:43 - Mesaj konusu: şahsen ben |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben ona :
bembe-tüylü-kalp şeklinde bir kutu içinde beyaz güller
yine pembe-tüylü-kalp şeklinde bir yastık
alırdım
bir de şunu söyliyim hayattaki en güzel şeyi vermek isterdim ama gülçini gülçine veremem ki  |
|
|
|
|
| nilveben |
Tarih: Cuma, Ocak 4, 2008 15:18 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bir sürü ayna alırdım
-bence bir kişiye verilebilcek en iyi hediye kendisidir- |
|
|
|
|
| djenscn |
Tarih: Cumartesi, Ocak 12, 2008 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| dünya da birtek agrı dağında yetişen ağrı dağı lalesini gidip ağrının en zirvesinden koparıp getirirdim herhalde |
|
|
|
|
| zeynobelil |
Tarih: Cumartesi, Ocak 12, 2008 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| gülçin e 1 deste gül ve üzerinde çiçekler olan bir taç |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Cumartesi, Ocak 12, 2008 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
öyle bir lale mi var?  |
|
|
|
|
| cilekeskiz |
Tarih: Çarşamba, Ocak 16, 2008 21:03 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ona bir ayıcık alırdım aynı zaman da da onun hoşuna gidebiliecek takı alırdım takıları ayıcığın içine saklar ona verirdim takıları bulduğunda da eminim ki çok sevinirdi. |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Pazartesi, Şubat 4, 2008 21:28 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ? |
|
|
Görevli

|
Ben aldım..
Pembe büyük yuvarlak bir camdan yapılmış bir küpe aldım..
Camı pembeye boyamışlar üstündede daha koyu pembeyle noktalar yapmışlar ama süper birşey..  |
|
|
|
|
|
|