Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Gülçin ~ Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 19:58 - Mesaj konusu: resim albümü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benim ona verebileceğim en güzel hediye kendisi yani resimlerinden bir albüm yapıp ona hediye ederdim Wink

gulcymelosh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 16, 2007 10:16 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
Kalbimi alsın götürsünnnn aşkım o benim ne isterse onu alırım ama tabi gönlümden geçen saçında pembe tokaları olan beyaz renkli şirin bir köpek eminim sever ama onun kedisi var o yüzden aynı şekilde bir kedi almak isterdim...

YoShY19o5
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 16, 2007 22:56 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bilmem pembe birşey alırdım galiba Smile

emayfan111
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 17, 2007 18:57 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
ne isterse alırdım.. Laughing

HAYALMEYAL
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 17, 2007 21:19 - Mesaj konusu: GÜLÇİNE HEDİYE ALMAZDIM ÇÜNKÜ ONDAN GÜZEL HİÇBİR ŞEY YOK
Yeni Üye Yeni Üye
Very Happy

biricikk
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 18, 2007 00:18 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
kesinlikle pembe birşey alırdım Very Happy

selocan199
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 23, 2007 17:36 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben gülçine saç düzleştiricisi alırdım Razz Exclamation

hepsilion33
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 31, 2007 11:43 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
gülçine süperstar ayakkabı pembiş elbiseler ve bol abur cubur alırdım Very Happy

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 3, 2008 19:43 - Mesaj konusu: şahsen ben
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben ona :
Arrow bembe-tüylü-kalp şeklinde bir kutu içinde beyaz güller
Arrow yine pembe-tüylü-kalp şeklinde bir yastık
alırdım Wink

Exclamation bir de şunu söyliyim hayattaki en güzel şeyi vermek isterdim ama gülçini gülçine veremem ki Very Happy Exclamation

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ocak 4, 2008 15:18 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bir sürü ayna alırdım
-bence bir kişiye verilebilcek en iyi hediye kendisidir-

djenscn
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 12, 2008 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
dünya da birtek agrı dağında yetişen ağrı dağı lalesini gidip ağrının en zirvesinden koparıp getirirdim herhalde

zeynobelil
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 12, 2008 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
gülçin e 1 deste gül ve üzerinde çiçekler olan bir taç

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 12, 2008 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
öyle bir lale mi var? Confused

cilekeskiz
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 16, 2008 21:03 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ona bir ayıcık alırdım aynı zaman da da onun hoşuna gidebiliecek takı alırdım takıları ayıcığın içine saklar ona verirdim takıları bulduğunda da eminim ki çok sevinirdi.

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 4, 2008 21:28 - Mesaj konusu: Cevap: Gülçin'e Ne Hediye Alırdınız ?
Görevli Görevli
Ben aldım.. Wink Laughing
Pembe büyük yuvarlak bir camdan yapılmış bir küpe aldım..
Camı pembeye boyamışlar üstündede daha koyu pembeyle noktalar yapmışlar ama süper birşey.. Wink Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
9. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi