| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ "gruphepsi.org"la Nasıl Tanıştınız? |
| yasemin91 |
Tarih: Salı, Kasım 20, 2007 17:36 - Mesaj konusu: "gruphepsi.org"la Nasıl Tanıştınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben araştırırken gözüme bu site girdi ve ben de böyle tanıştım ama siz nasıl tanıştınız??  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Salı, Kasım 20, 2007 17:46 - Mesaj konusu: Cevap: "gruphepsi.org"la Nasıl Tanıştınız? |
|
|
Görevli

|
Ben Hepsi'ye hayran kaldıktan 1 yıl sonra geldi aklıma fan sitesine üye olmak..Bu siteye girdim baktım ve çok beğendiğim için bu siteye üye oldum..İyikide olmuşum..Yoksa bu kadar güzel arkadaşlıklar edinemezdim  |
|
|
|
|
| emayfan111 |
Tarih: Salı, Kasım 20, 2007 17:49 - Mesaj konusu: Cevap: "gruphepsi.org"la Nasıl Tanıştınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
ben de aynı şekilde..  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Salı, Kasım 20, 2007 18:53 - Mesaj konusu: Cevap: "gruphepsi.org"la Nasıl Tanıştınız? |
|
|
Görevli

|
Resim indirmek için rastgele bu siteye üye oldum. Ama şimdi mutluyum huzurluyum...
Yorumlar falan süper yav... |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Salı, Kasım 20, 2007 18:55 - Mesaj konusu: Cevap: "gruphepsi.org"la Nasıl Tanıştınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bende aynı şekilde sayılır hepsiyi sevdiğim için googleye hepsi yazdım fan sitesine üye olmak istiyordum zaten...böyle bir kalite görünce hemen üye oldum.İyi ki de olmuşum.O kadar mutluyum ki anlatamam...İyi ki sizin gibi arkadaşlarım var.İyi ki hepsim var..Çok şanslıyım  |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Salı, Kasım 20, 2007 19:00 - Mesaj konusu: Cevap: "gruphepsi.org"la Nasıl Tanıştınız? |
|
|
Takımdan

|
google de hepsi ile ilgili ilk site çünkü  |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Salı, Kasım 20, 2007 19:21 - Mesaj konusu: Cevap: "gruphepsi.org"la Nasıl Tanıştınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben bu siteye googledan "gruphepsi" yazınca "şansımı denemek istiyorum" dedim ve bu site çıktı karşıma..Forumlara girdim baktım buranın ortamı çok güzel..Herkes çok şeker ve çok iyi..Ve bu yüzden bu siteyi tercih ettim..Ve çok iyi kişilerle tanıştım.(Gizem,Berkan,Naz,Beyza,Mehmet,Sümbül,İlayda,Mehmet,Hakan,Serdar, Pelin Abla,Gözde,Murat Ağbi,Burak,Ersin Ağbi,Özgür..)  |
En son cimcimedilan tarafından Salı, Kasım 20, 2007 19:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| hepsiyoshyselin |
Tarih: Salı, Kasım 20, 2007 19:29 - Mesaj konusu: busem sayesinde |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| canım arkadaşım ''hepsicemrebuse '' kaydettirdi buraya. giriş o giriş bir daha çıkamadım.çünkü çok tatlı bir site. |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Salı, Kasım 20, 2007 20:14 - Mesaj konusu: Cevap: "gruphepsi.org"la Nasıl Tanıştınız? |
|
|
Takımdan

|
Google abi sağolsun tanıştık bu mükemmel siteyle  |
|
|
|
|
| yesilbahar |
Tarih: Salı, Kasım 20, 2007 21:10 - Mesaj konusu: sitelere üye olmaya korkardım |
|
|
Üye

|
| ben dayım sayesinde üyü oldum onları enbaşından beri sevdiğimi biliyordu msn de konuşurken bana " kız hepsilerinden birini bana ayarla " diye bir şaka yaptı sonra bende ona göremiyorum bitanelerimi nasıl ayarlayayım dedim o bana çok mu seviyosun diyince bende ço...k dedim görüşemezsin ama sana fansitesinin adresini verim iyi vakit geçirirsin dedi bende üye oldum aynen onun dediği gibi çok güzel vakit geçiriliyor allah ondan razı olsun |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Salı, Kasım 20, 2007 21:30 - Mesaj konusu: Cevap: "gruphepsi.org"la Nasıl Tanıştınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Salı, Kasım 20, 2007 21:49 - Mesaj konusu: Cevap: "gruphepsi.org"la Nasıl Tanıştınız? |
|
|
Takımdan

|
Google Abi süper yaa  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Salı, Kasım 20, 2007 22:40 - Mesaj konusu: Cevap: "gruphepsi.org"la Nasıl Tanıştınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Evet canım çok komiksiniz süper ya Google abi sağolsun hehe  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Salı, Kasım 20, 2007 22:47 - Mesaj konusu: Cevap: "gruphepsi.org"la Nasıl Tanıştınız? |
|
|
Takımdan

|
| Google'ın ne kadar mübarek bir arama motoru olduğunu bir kez daha anlamış oldum. Bende google'dan buldum. |
|
|
|
|
| sametysmn |
Tarih: Salı, Kasım 20, 2007 23:15 - Mesaj konusu: Cevap: "gruphepsi.org"la Nasıl Tanıştınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| google abi sağolsun beni güzel bir yere getirdi |
|
|
|
|
|
|