Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ "gruphepsi.org"la Nasıl Tanıştınız?

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 20, 2007 17:36 - Mesaj konusu: "gruphepsi.org"la Nasıl Tanıştınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben araştırırken gözüme bu site girdi ve ben de böyle tanıştım ama siz nasıl tanıştınız?? Rolling Eyes

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 20, 2007 17:46 - Mesaj konusu: Cevap: "gruphepsi.org"la Nasıl Tanıştınız?
Görevli Görevli
Ben Hepsi'ye hayran kaldıktan 1 yıl sonra geldi aklıma fan sitesine üye olmak..Bu siteye girdim baktım ve çok beğendiğim için bu siteye üye oldum..İyikide olmuşum..Yoksa bu kadar güzel arkadaşlıklar edinemezdim Wink Very Happy

emayfan111
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 20, 2007 17:49 - Mesaj konusu: Cevap: "gruphepsi.org"la Nasıl Tanıştınız?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ben de aynı şekilde.. Wink

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 20, 2007 18:53 - Mesaj konusu: Cevap: "gruphepsi.org"la Nasıl Tanıştınız?
Görevli Görevli
Resim indirmek için rastgele bu siteye üye oldum. Ama şimdi mutluyum huzurluyum...
Yorumlar falan süper yav...

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 20, 2007 18:55 - Mesaj konusu: Cevap: "gruphepsi.org"la Nasıl Tanıştınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende aynı şekilde sayılır hepsiyi sevdiğim için googleye hepsi yazdım fan sitesine üye olmak istiyordum zaten...böyle bir kalite görünce hemen üye oldum.İyi ki de olmuşum.O kadar mutluyum ki anlatamam...İyi ki sizin gibi arkadaşlarım var.İyi ki hepsim var..Çok şanslıyım Smile

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 20, 2007 19:00 - Mesaj konusu: Cevap: "gruphepsi.org"la Nasıl Tanıştınız?
Takımdan Takımdan
google de hepsi ile ilgili ilk site çünkü Smile

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 20, 2007 19:21 - Mesaj konusu: Cevap: "gruphepsi.org"la Nasıl Tanıştınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben bu siteye googledan "gruphepsi" yazınca "şansımı denemek istiyorum" dedim ve bu site çıktı karşıma..Forumlara girdim baktım buranın ortamı çok güzel..Herkes çok şeker ve çok iyi..Ve bu yüzden bu siteyi tercih ettim..Ve çok iyi kişilerle tanıştım.(Gizem,Berkan,Naz,Beyza,Mehmet,Sümbül,İlayda,Mehmet,Hakan,Serdar, Pelin Abla,Gözde,Murat Ağbi,Burak,Ersin Ağbi,Özgür..) Very Happy

En son cimcimedilan tarafından Salı, Kasım 20, 2007 19:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

hepsiyoshyselin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 20, 2007 19:29 - Mesaj konusu: busem sayesinde
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
canım arkadaşım ''hepsicemrebuse '' kaydettirdi buraya. giriş o giriş bir daha çıkamadım.çünkü çok tatlı bir site.

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 20, 2007 20:14 - Mesaj konusu: Cevap: "gruphepsi.org"la Nasıl Tanıştınız?
Takımdan Takımdan
Google abi sağolsun tanıştık bu mükemmel siteyle Very Happy

yesilbahar
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 20, 2007 21:10 - Mesaj konusu: sitelere üye olmaya korkardım
Üye Üye
ben dayım sayesinde üyü oldum onları enbaşından beri sevdiğimi biliyordu msn de konuşurken bana " kız hepsilerinden birini bana ayarla " diye bir şaka yaptı sonra bende ona göremiyorum bitanelerimi nasıl ayarlayayım dedim o bana çok mu seviyosun diyince bende ço...k dedim görüşemezsin ama sana fansitesinin adresini verim iyi vakit geçirirsin dedi bende üye oldum aynen onun dediği gibi çok güzel vakit geçiriliyor allah ondan razı olsun

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 20, 2007 21:30 - Mesaj konusu: Cevap: "gruphepsi.org"la Nasıl Tanıştınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
youtube den

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 20, 2007 21:49 - Mesaj konusu: Cevap: "gruphepsi.org"la Nasıl Tanıştınız?
Takımdan Takımdan
Google Abi süper yaa Very Happy

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 20, 2007 22:40 - Mesaj konusu: Cevap: "gruphepsi.org"la Nasıl Tanıştınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet canım çok komiksiniz süper ya Google abi sağolsun hehe Smile

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 20, 2007 22:47 - Mesaj konusu: Cevap: "gruphepsi.org"la Nasıl Tanıştınız?
Takımdan Takımdan
Google'ın ne kadar mübarek bir arama motoru olduğunu bir kez daha anlamış oldum. Bende google'dan buldum.

sametysmn
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 20, 2007 23:15 - Mesaj konusu: Cevap: "gruphepsi.org"la Nasıl Tanıştınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
google abi sağolsun beni güzel bir yere getirdi

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi