| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
gruphepsi bir tv programı yapsa bu ne üzerine olmalı???
| diğerleri gibi |
| [ 0 ] 0% |
| |
| çok farklı bir program |
| [ 4 ] 66% |
| |
| sohbet |
| [ 2 ] 33% |
| |
| Müzik |
| [ 0 ] 0% |
| |
| Dans |
| [ 0 ] 0% |
| |
| Yarışma |
| [ 0 ] 0% |
| |
| Reality Show |
| [ 0 ] 0% |
| |
Toplam Oylar : 6 |
|
| CaNsUyAsMiN |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 26, 2006 17:56 - Mesaj konusu: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Yeni Üye

|
| bence gruphepsi bi tv programı yapsa ne kadar iyi olur değil mi? |
|
|
|
|
| hepsikolik |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 26, 2006 17:57 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Sanırım zaten bir program yapıyorlarmış ama sadece digitürkte yayınlanıyor yüzden takip edemiyorum  |
|
|
|
|
| CaNsUyAsMiN |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 26, 2006 18:01 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Yeni Üye

|
aa nasıl bi program haksızlık ya biz niye izleyemiyoruz????  |
|
|
|
|
| MEHMETCAN |
Tarih: Salı, Ağustos 29, 2006 21:49 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Üye

|
| program yapsalar zaten reyting tavana vuracak yani o kadar izlenme oranı yüksek,seyirci kalitesi bol ve o kadar kaliteli bir program olacak ki herhalde en az 5 yıl boyunca bu program sürer |
|
|
|
|
| myro |
Tarih: Salı, Ağustos 29, 2006 22:39 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Üye

|
| gerçektende bi program yapıyorlarmı yaa ama niye izleyemiyoruz haksızlık bu inşallah normal uydu kanallarında da yaparlar ama 4 kişi biraz sıradışı bir program olur zaten onlara da bu yakışır |
|
|
|
|
| Tempo |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 30, 2006 13:39 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| hepsikolik |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 30, 2006 16:04 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Bilmiyorum ki hangi kanalda |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 09:17 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bir program yapsalar hiç yerimden kalkmam ben o zaman  |
|
|
|
|
| jasminedrop |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 11:41 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Yeni Üye

|
gamzecik demiş ki: bir program yapsalar hiç yerimden kalkmam ben o zaman  sana sonsuza kadar katılıyorum arki. |
|
|
|
|
| gruphepsiyasemin22 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 12:26 - Mesaj konusu: keşke... |
|
|
Yeni Üye

|
keşke yapsalar kaçırmadan izler programa konuk olmaya çalışırdım |
|
|
|
|
| hepsi93 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 15:15 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bencede yapsalar sürekli arardım herhalde  |
|
|
|
|
| myro |
Tarih: Pazar, Eylül 3, 2006 18:00 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Üye

|
| bir kere öyle olmuştu bana tv makinasına hepsi konuk olmuştu tam başlamadan önce elektirik kesildi ve sabaha kadar gelmedi yasa girmiştim |
|
|
|
|
| fato17 |
Tarih: Pazar, Eylül 3, 2006 23:29 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Yeni Üye

|
bence grup hepsi bi program yapsa tüm kanallar kiltlenir çünkü izlenme rekorları kırıcağını bilyorum f |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 09:20 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
gerçekten izlenme rekorları kırarız ya  |
|
|
|
|
| hepsi93 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 13:31 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
|
|