Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Gruphepsi Bir Program Yapsa ?

gruphepsi bir tv programı yapsa bu ne üzerine olmalı???

diğerleri gibi  
0%
  [ 0 ]  0%

çok farklı bir program  
66%
  [ 4 ]  66%

sohbet  
33%
  [ 2 ]  33%

Müzik  
0%
  [ 0 ]  0%

Dans  
0%
  [ 0 ]  0%

Yarışma  
0%
  [ 0 ]  0%

Reality Show  
0%
  [ 0 ]  0%

Toplam Oylar : 6
CaNsUyAsMiN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 26, 2006 17:56 - Mesaj konusu: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Yeni Üye Yeni Üye
bence gruphepsi bi tv programı yapsa ne kadar iyi olur değil mi?

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 26, 2006 17:57 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sanırım zaten bir program yapıyorlarmış ama sadece digitürkte yayınlanıyor yüzden takip edemiyorum Sad

CaNsUyAsMiN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 26, 2006 18:01 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Yeni Üye Yeni Üye
aa Surprised nasıl bi program haksızlık ya biz niye izleyemiyoruz???? Crying or Very sad Rolling Eyes Crying or Very sad

MEHMETCAN
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 21:49 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Üye Üye
program yapsalar zaten reyting tavana vuracak yani o kadar izlenme oranı yüksek,seyirci kalitesi bol ve o kadar kaliteli bir program olacak ki herhalde en az 5 yıl boyunca bu program sürer

myro
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 22:39 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Üye Üye
gerçektende bi program yapıyorlarmı yaa ama niye izleyemiyoruz haksızlık bu inşallah normal uydu kanallarında da yaparlar ama 4 kişi biraz sıradışı bir program olur zaten onlara da bu yakışır

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 30, 2006 13:39 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Takımdan Takımdan
hepsikolik demiş ki:
Sanırım zaten bir program yapıyorlarmış ama sadece digitürkte yayınlanıyo o yüzden takip edemiyorummm Sad

bizim evde digiturk var....sen kanalın numarasını söyle bana ben bütün gün bakarım o kanala!!! Very Happy Very Happy Very Happy

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 30, 2006 16:04 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bilmiyorum ki hangi kanalda

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 09:17 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bir program yapsalar hiç yerimden kalkmam ben o zaman Very Happy

jasminedrop
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 11:41 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Yeni Üye Yeni Üye
gamzecik demiş ki:
bir program yapsalar hiç yerimden kalkmam ben o zaman Very Happy
sana sonsuza kadar katılıyorum arki.

gruphepsiyasemin22
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 12:26 - Mesaj konusu: keşke...
Yeni Üye Yeni Üye
keşke yapsalar kaçırmadan izler programa konuk olmaya çalışırdım Rolling Eyes

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 15:15 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bencede yapsalar sürekli arardım herhalde Laughing

myro
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 3, 2006 18:00 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Üye Üye
bir kere öyle olmuştu bana tv makinasına hepsi konuk olmuştu tam başlamadan önce elektirik kesildi ve sabaha kadar gelmedi yasa girmiştim

fato17
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 3, 2006 23:29 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Yeni Üye Yeni Üye
Smile bence grup hepsi bi program yapsa tüm kanallar kiltlenir çünkü izlenme rekorları kırıcağını bilyorum Razzf

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 09:20 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
gerçekten izlenme rekorları kırarız ya Wink

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 13:31 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
EVET BENCEDE Laughing Wink Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi