| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
gruphepsi bir tv programı yapsa bu ne üzerine olmalı???
| diğerleri gibi |
| [ 0 ] 0% |
| |
| çok farklı bir program |
| [ 4 ] 66% |
| |
| sohbet |
| [ 2 ] 33% |
| |
| Müzik |
| [ 0 ] 0% |
| |
| Dans |
| [ 0 ] 0% |
| |
| Yarışma |
| [ 0 ] 0% |
| |
| Reality Show |
| [ 0 ] 0% |
| |
Toplam Oylar : 6 |
|
| saim |
Tarih: Pazar, Kasım 12, 2006 03:25 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| program digiturk te ise para biriktirip alırım |
|
|
|
|
| hepsimanyagi |
Tarih: Cuma, Kasım 17, 2006 20:33 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Üye

|
| arkadaşlar peki saat kaçta yayınlanıomuş bilen var mı varsa yardımcı olurlar sa sevinirim |
|
|
|
|
| melikehepsi |
Tarih: Cuma, Kasım 24, 2006 21:06 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Yeni Üye

|
SÜPERRR OLUR BÖYLE BİŞEY YAPMALARINIDA İSTİYORUMMMMM |
|
|
|
|
| eroshshum |
Tarih: Pazar, Kasım 26, 2006 15:52 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Yeni Üye

|
bencede yapsalar kesssin mütiş ötesi olur manyağımsı bişiler olur sizin de dediiniz gibi reytinglr tavan apar bi program yapıyolrsa ve biz izliyemiyosak..çok kötü olrr  |
|
|
|
|
| eroshshum |
Tarih: Pazar, Kasım 26, 2006 15:54 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Yeni Üye

|
hepsibiarada demiş ki: bence hepsi bir prgram yapsa bambaşka bi program olmalı...buda mesela
çcuklara dans eğitimi olabilir 
ewt arkadaşım katılıyorm çokk deişik we farklı olur hiç bi yrde görülmemiş bişiii |
|
|
|
|
| CeMrEkEmErMaNiA |
Tarih: Pazar, Aralık 31, 2006 19:07 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
ben kesin bi 10 kere telefon bağlantısı yapardım programa |
|
|
|
|
| ANGEL95 |
Tarih: Çarşamba, Ocak 17, 2007 15:17 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bence sadece digiturkte olmamlı hem izlemek isteyipte izleyemeyenler var. bende bu kişiler arasındayım bence herkezin izleyebileceği bi kanalda olmalı.hem digiturkteki izlenme oranından daha fazla olur.bu hem bizim hem onların kaarı çıkar keşke böle bişey yapsalar  |
|
|
|
|
| ezgim123 |
Tarih: Cumartesi, Ocak 20, 2007 13:59 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Yeni Üye

|
BÖYLE BİRŞEY OLSA HER GÜN TELEFON AÇARDIM. NEREDE BİZDEDE DİGİTURK VAR.BENDE SATIN ALIRIM.ZAMANI GEÇTİ Mİ? |
|
|
|
|
| MaxmonaJ |
Tarih: Salı, Ocak 23, 2007 05:25 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Yeni Üye

|
Bence program yapmasınlar, her hafta başka bir programa konuk olsunlar
Program yaparsalar herkesin hedefi olurlar arkadaşlar haksızmıyım. türkiyede mümkün değil bi show programı olupta türsüz iftiralara kalmayan... onlar çok hassas kızlar onlar çabuk yıpranır... program yapmasınlar, her hafta başka programa katılsınlar... |
|
|
|
|
| nidaeren |
Tarih: Çarşamba, Şubat 7, 2007 15:00 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Üye

|
| ÇOK GÜZEL OLUR HERGÜN İZLERİM BİR HAFTA BİLE KAÇIRMAM |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Çarşamba, Şubat 7, 2007 15:07 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Takımdan

|
gamzecik demiş ki:
bir program yapsalar hiç yerimden kalkmam ben o zaman
SANA KATILIYORUM AYNI DÜŞÜNCEYE SAHİBİZ |
|
|
|
|
| angelsdark |
Tarih: Çarşamba, Şubat 7, 2007 16:32 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bencede nidaeren haklı program yapsınlar hergün izlerim |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazartesi, Şubat 19, 2007 19:27 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Görevli

|
ayyy keşke yapsalar gerçi digitürkte yapıyorlarmış galiba ama ben izleyemiyorum ama yapsalar süper olur onları izlemekten kafayı yerim herhalde  |
En son HEPSISWEET tarafından Pazartesi, Nisan 30, 2007 18:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
|
|
| YasoC |
Tarih: Cumartesi, Mart 24, 2007 16:13 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Yeni Üye

|
| bence çok farklı bi program olmalı zaten hepsi de farklı bir grupp |
|
|
|
|
| cerenhepsi |
Tarih: Cumartesi, Mart 24, 2007 17:30 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Üye

|
çok farklı olmalı benimm şu ana kadar en çok izlediğim program olur çok seviyorum onları ya.  |
|
|
|
|
|
|