Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Gruphepsi Bir Program Yapsa ?

gruphepsi bir tv programı yapsa bu ne üzerine olmalı???

diğerleri gibi  
0%
  [ 0 ]  0%

çok farklı bir program  
66%
  [ 4 ]  66%

sohbet  
33%
  [ 2 ]  33%

Müzik  
0%
  [ 0 ]  0%

Dans  
0%
  [ 0 ]  0%

Yarışma  
0%
  [ 0 ]  0%

Reality Show  
0%
  [ 0 ]  0%

Toplam Oylar : 6
saim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 12, 2006 03:25 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
program digiturk te ise para biriktirip alırım

hepsimanyagi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 17, 2006 20:33 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Üye Üye
arkadaşlar peki saat kaçta yayınlanıomuş bilen var mı varsa yardımcı olurlar sa sevinirim

melikehepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 24, 2006 21:06 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Yeni Üye Yeni Üye
SÜPERRR OLUR BÖYLE BİŞEY Very Happy Very Happy Very Happy YAPMALARINIDA İSTİYORUMMMMM

eroshshum
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 26, 2006 15:52 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Yeni Üye Yeni Üye
bencede yapsalar kesssin mütiş ötesi olur manyağımsı bişiler olur sizin de dediiniz gibi reytinglr tavan apar Very Happy bi program yapıyolrsa ve biz izliyemiyosak..çok kötü olrr Exclamation

eroshshum
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 26, 2006 15:54 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Yeni Üye Yeni Üye
hepsibiarada demiş ki:
bence hepsi bir prgram yapsa bambaşka bi program olmalı...buda mesela
çcuklara dans eğitimi olabilir Wink

ewt arkadaşım katılıyorm çokk deişik we farklı olur hiç bi yrde görülmemiş bişiii

CeMrEkEmErMaNiA
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 31, 2006 19:07 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ben kesin bi 10 kere telefon bağlantısı yapardım programa Mr. Green

ANGEL95
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 17, 2007 15:17 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence sadece digiturkte olmamlı hem izlemek isteyipte izleyemeyenler var. Confused Confused Crying or Very sad bende bu kişiler arasındayım Crying or Very sad Confused bence herkezin izleyebileceği bi kanalda olmalı.hem digiturkteki izlenme oranından daha fazla olur.bu hem bizim hem onların kaarı çıkar keşke böle bişey yapsalar Crying or Very sad Crying or Very sad

ezgim123
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 20, 2007 13:59 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Yeni Üye Yeni Üye
BÖYLE BİRŞEY OLSA HER GÜN TELEFON AÇARDIM. Razz NEREDE BİZDEDE DİGİTURK VAR.BENDE SATIN ALIRIM.ZAMANI GEÇTİ Mİ?

MaxmonaJ
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 23, 2007 05:25 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Yeni Üye Yeni Üye
Bence program yapmasınlar, her hafta başka bir programa konuk olsunlar
Program yaparsalar herkesin hedefi olurlar arkadaşlar haksızmıyım. türkiyede mümkün değil bi show programı olupta türsüz iftiralara kalmayan... onlar çok hassas kızlar onlar çabuk yıpranır... program yapmasınlar, her hafta başka programa katılsınlar...

nidaeren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 7, 2007 15:00 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Üye Üye
ÇOK GÜZEL OLUR HERGÜN İZLERİM BİR HAFTA BİLE KAÇIRMAM

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 7, 2007 15:07 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Takımdan Takımdan
gamzecik demiş ki:
bir program yapsalar hiç yerimden kalkmam ben o zaman

SANA KATILIYORUM Arrow AYNI DÜŞÜNCEYE SAHİBİZ

angelsdark
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 7, 2007 16:32 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bencede nidaeren haklı program yapsınlar hergün izlerim

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 19, 2007 19:27 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Görevli Görevli
ayyy keşke yapsalar gerçi digitürkte yapıyorlarmış galiba ama ben izleyemiyorum Exclamation ama yapsalar süper olur onları izlemekten kafayı yerim herhalde Very Happy Smile

En son HEPSISWEET tarafından Pazartesi, Nisan 30, 2007 18:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

YasoC
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 24, 2007 16:13 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Yeni Üye Yeni Üye
bence çok farklı bi program olmalı zaten hepsi de farklı bir grupp

cerenhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 24, 2007 17:30 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Üye Üye
çok farklı olmalı benimm şu ana kadar en çok izlediğim program olur çok seviyorum onları ya. Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 18, 19, 20  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi