| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
gruphepsi bir tv programı yapsa bu ne üzerine olmalı???
| diğerleri gibi |
| [ 0 ] 0% |
| |
| çok farklı bir program |
| [ 4 ] 66% |
| |
| sohbet |
| [ 2 ] 33% |
| |
| Müzik |
| [ 0 ] 0% |
| |
| Dans |
| [ 0 ] 0% |
| |
| Yarışma |
| [ 0 ] 0% |
| |
| Reality Show |
| [ 0 ] 0% |
| |
Toplam Oylar : 6 |
|
| hepsikoliklerii |
Tarih: Cumartesi, Ocak 26, 2008 10:39 - Mesaj konusu: :::uzat elini::: |
|
|
Üye

|
bencede süper olurdu rekor kırarız zaten dizisinde kırdığımız gibi bir de programdada kırarız.  |
|
|
|
|
| cmrpnr |
Tarih: Pazartesi, Ocak 28, 2008 14:06 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Yeni Üye

|
| öyle bişi olsada boşuna hayal kurmamış olsak çok gzl olurdu o zaman gerçekten reyting rekorları kırardık |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Çarşamba, Ocak 30, 2008 15:20 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Görevli

|
Grup Hepsi; bir program yapsa tam süper olur. Ama ve lakin boş zamanları yok ki nasıl olacak bu!  |
|
|
|
|
| pelyncemre |
Tarih: Çarşamba, Ocak 30, 2008 20:48 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Evet Devrem sana katılıyorum kızlar çok yoğunlarmış bunu çoğu röportajlarında dile getiriyorlar zaten... |
|
|
|
|
| hepsiceren3197 |
Tarih: Cuma, Şubat 1, 2008 00:54 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Yeni Üye

|
| vallahi yapsalar iyi olcak hem bizim evde digitürk vardı ama taşınınca lojmanda olunca da digitürk burdan izleyemiyorum hem asker ve babası askerlikten (astsubay,subay) emekli olan var mı belki bir yerden tanırım. çok bahsetmiş gibi olacak ama ben gelibolu kıbrıs izmir ve diyarbakır(şu na bandırmadayım) |
|
|
|
|
| diabolicc |
Tarih: Cuma, Şubat 1, 2008 17:23 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ya aslında dizi yerine program yapsalar daha iyi olur olur çünkü dizi bir senaryo üzerine canlı programlarda ne yapacakları daha iyi olur. |
|
|
|
|
| yoshyciseyhan |
Tarih: Cuma, Nisan 25, 2008 15:08 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Üye

|
| çok farklı bir program olurdu bence |
|
|
|
|
| Selnck |
Tarih: Cuma, Nisan 25, 2008 17:13 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Evet ya dizi yerine program yapsınlar böyle canlı canlı konuşurlardı biz telefon açardık harika olurdu süper olurdu yani!!!....  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cuma, Nisan 25, 2008 21:14 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| evet selin öyle yapsalardı biz arardık biri sitemizi temsil ederidi ne güzel olurdu |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Cuma, Nisan 25, 2008 21:17 - Mesaj konusu: . |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bence Hepsinin üzerine kurulu olmalı yani seçeneklerden...  |
|
|
|
|
| seyma33 |
Tarih: Cuma, Nisan 25, 2008 21:51 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Güzel olurdu ve bence izlenme rekorları kırardı  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 22:36 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Yaparlarsa ben kesin izlerim. Zaten onlarla ilgili olarak bir tek dizi var. 1 hafta boyuncu onu bekliyorum. Valla salıları iple çekiyorum. |
|
|
|
|
| pelyncemre |
Tarih: Salı, Nisan 29, 2008 20:54 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Yapsalar ve bu okul saatinde olsa bile izlerim okula gitmem valla  |
|
|
|
|
| erme |
Tarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 10:29 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ? |
|
|
Üye

|
Bence sohbet yapmasınlar değişik bir program olursa iyi olur tutulur.  |
|
|
|
|
|
|