Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Gruphepsi Bir Program Yapsa ?

gruphepsi bir tv programı yapsa bu ne üzerine olmalı???

diğerleri gibi  
0%
  [ 0 ]  0%

çok farklı bir program  
66%
  [ 4 ]  66%

sohbet  
33%
  [ 2 ]  33%

Müzik  
0%
  [ 0 ]  0%

Dans  
0%
  [ 0 ]  0%

Yarışma  
0%
  [ 0 ]  0%

Reality Show  
0%
  [ 0 ]  0%

Toplam Oylar : 6
hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 7, 2007 19:15 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Takımdan Takımdan
arkadaşlar benim izlediğim programı benden başka izleyen yokmu yaa... Rolling Eyes

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 7, 2007 20:07 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İzlenme rekorları kırarız.

gruphepsicigir
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 7, 2007 23:56 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Yeni Üye Yeni Üye
Bencede tavanı deler geçer hemde.Olsa bile hayranlarıda seyretmeli o zaman gerçekten varsa bende alayım digiturk.Gerçekten yayınlıyolarsa ben şimdi ölücem yani. Crying or Very sad

avril41
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 8, 2007 19:24 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Yeni Üye Yeni Üye
bencede ben tekrarlarını filan her zaman izlerim.Ama en azından hepsi1 var o da olmasa

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 8, 2007 22:33 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Takımdan Takımdan
yarın benim dediğim program var bakalım çıkacak mı... Question
umarım yanlış bilgi vermemişimdir ama sanmıyorum arkadaşım da izledi çünkü... Laughing
neyse yarın öğreneceğiz... Laughing

ufuky
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 18, 2007 13:07 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
rekor kırar reytingler tavana vurur ama kadın programı olmasın Very Happy Wink

ezmerim
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 1, 2008 15:09 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Yeni Üye Yeni Üye
Evet çok doğru bencede kesin rekor kırarlar Wink

YoShY19o5
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 1, 2008 17:05 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
evet ya süper olur...yemek programı bile olsa izlerim Smile (yemek programı olsa bütün yemekleri eren yapar,cemde ortalığı siler YASEMİN ve gülçin deeee yapılan yemekleri yer galiba Smile )

ezmerim
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 2, 2008 18:49 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Yeni Üye Yeni Üye
Bencede yoshy sana katılıyorum yemek programı olsa izlerim Laughing onlarn yaptıkları yemekler güzel olur(eren dışında)Very HappyVery Happy

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

blackangelhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 2, 2008 18:59 - Mesaj konusu: slm
Yeni Üye Yeni Üye
bence hepsi grubu eğer bir program yapsaydılar bu zamana kadar duyulurdu yani hemde herhangi bir programda söylerlerdi biz program yapıyoruz diye bence şuan için düşünmüyolardır program yapmayı

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 2, 2008 19:15 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
digitürk'te ELMAX'taydı galiba programları ama şifresiz bir kanalda yapsalar daha iyi olur...

elifvehepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 2, 2008 19:20 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Yeni Üye Yeni Üye
o programı hiç kaçırmadan izlerim ve böyle bir program olduğu için çoook mutlu olurum tabiki!!!

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 16, 2008 16:51 - Mesaj konusu: Cevap: Gruphepsi Bir Program Yapsa ?
Takımdan Takımdan
Bence dizi daha iyi !! Very Happy

yoshyciseyhan
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ocak 25, 2008 17:13 - Mesaj konusu: program
Üye Üye
hepsi grubu program yapsa zaten reyting rekorları kırarlar... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

erenim92
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ocak 25, 2008 23:30 - Mesaj konusu: ...
Yeni Üye Yeni Üye
süper olurdu yaa hiç bir hafta kaçırmazdım şahsen benn:D

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
14. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi