| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
| ichliebedichcemrem |
Tarih: Cumartesi, Kasım 25, 2006 11:51 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Yeni Üye

|
| cemrem biri ayağa kalkınca oda kalkarmış erencim araba kullanırken alt mı üstmüü dudağınıı ısırırmış |
|
|
|
|
| hepsi14 |
Tarih: Pazartesi, Kasım 27, 2006 18:52 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
| eren tam bana göre neredeyse vizyona giren her filmi izlerim yazın hergün vcd kiralarım ayrıca diğer özellikleri de bana benziyor |
|
|
|
|
| CeMrEkEmErMaNiA |
Tarih: Cumartesi, Aralık 30, 2006 16:57 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| sheva7 |
Tarih: Cumartesi, Aralık 30, 2006 23:54 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Yeni Üye

|
CeMrEkEmErMaNiA demiş ki:
sağol ya hiç aklıma gelmmemişti thanks... |
|
|
|
|
| CeMrEkEmErMaNiA |
Tarih: Pazar, Aralık 31, 2006 12:39 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
nasıl yani sheva7 gülçinin yoga yaptığını biliyodun da mı unuttun yoksa benle dalga mı geçiyorsun anlayamadım  |
|
|
|
|
| cnmcemrem143 |
Tarih: Pazar, Ocak 14, 2007 16:03 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Üye

|
bilgiler için çok teşekkürler  |
|
|
|
|
| recep |
Tarih: Çarşamba, Ocak 17, 2007 02:35 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Yeni Üye

|
| ÇOK SAGOL ERENLE İLGİLİ BİLGİLER İÇİN |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Pazartesi, Şubat 5, 2007 17:04 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| elma |
Tarih: Pazartesi, Şubat 5, 2007 17:04 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Takımdan

|
bi de Eren küçükken çok şirin olduklarını düşündüğü için karınca yermiş  |
|
|
|
|
| YasoC |
Tarih: Çarşamba, Mart 21, 2007 16:31 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| erenkolik2 |
Tarih: Çarşamba, Mart 21, 2007 17:23 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| Tempo |
Tarih: Perşembe, Mart 29, 2007 18:02 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Takımdan

|
Eren'in kolundaki dövmede Be Yourself(kendin ol) yazdığını,ayrana bayıldığını,
Cemre'nin Kenan Doğulu'nun şarkılarına bayıldığını ve en sevdiği tatlının waffle olduğunu ayrıca anti bakteriel sabun hastası olduğunu,
Yoshy'nin kokoşluk hastalığı olduğunu( ),
Gülçin'in bir kedisi olduğunu biliyormuydunuz??? |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Salı, Nisan 3, 2007 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Takımdan

|
Yasemin ayrıca nane yemezmiş,birgün gülçin,cemre ve eren ona bir salata yapmışlar içine nane de koymuşlar Yasemin salatayı yedikten sonra naneli olduğunu anlamış Yasemin gülçin cemre ve erene kızlarrr salataya nane mi
koydunuz diye sormuş sonra hep beraber gülmeye başlamışlar  |
En son cnmyaseminim66 tarafından Pazar, Nisan 8, 2007 15:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Salı, Nisan 3, 2007 18:36 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Görevli

|
aayy teşekkürler tempo yaaww bende wafflea bayılırım yawww  |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Salı, Nisan 3, 2007 20:07 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Takımdan

|
Ben Gülçin'in kedisinin olduğun biliyordum ve hatta kedisiyle beraber bi resmi vardı bende.Ben galeriye yollamıştım ama adminlerimiz eklememişti.
---
Admin Notu : Resim galerisinde de belirtildiği üzere galeriye sadece .jpg uzantılı resimler yüklenebilir. |
|
|
|
|
|
|