Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ grup hepsinin bilinmeyen yönleri

ichliebedichcemrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 25, 2006 11:51 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Yeni Üye Yeni Üye
cemrem biri ayağa kalkınca oda kalkarmış erencim araba kullanırken alt mı üstmüü dudağınıı ısırırmış

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 27, 2006 18:52 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
eren tam bana göre neredeyse vizyona giren her filmi izlerim yazın hergün vcd kiralarım ayrıca diğer özellikleri de bana benziyor

CeMrEkEmErMaNiA
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 30, 2006 16:57 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
GÜLÇİN YOGA YAPIYO Rolling Eyes Very Happy Wink

sheva7
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 30, 2006 23:54 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Yeni Üye Yeni Üye
CeMrEkEmErMaNiA demiş ki:
GÜLÇİN YOGA YAPIYO Rolling Eyes Very Happy Wink

sağol ya hiç aklıma gelmmemişti thanks...

CeMrEkEmErMaNiA
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 31, 2006 12:39 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
nasıl yani sheva7 gülçinin yoga yaptığını biliyodun da mı unuttun yoksa benle dalga mı geçiyorsun anlayamadım Confused Shocked Shocked Shocked Confused Rolling Eyes Crying or Very sad Shocked Shocked Confused

cnmcemrem143
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 14, 2007 16:03 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Üye Üye
bilgiler için çok teşekkürler Wink

recep
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 17, 2007 02:35 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Yeni Üye Yeni Üye
ÇOK SAGOL ERENLE İLGİLİ BİLGİLER İÇİN

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 5, 2007 17:04 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Takımdan Takımdan
çok teşekkürler

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 5, 2007 17:04 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Takımdan Takımdan
bi de Eren küçükken çok şirin olduklarını düşündüğü için karınca yermiş Confused Confused Shocked Shocked

YasoC
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 21, 2007 16:31 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Yeni Üye Yeni Üye
herkese tşklerrr

erenkolik2
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 21, 2007 17:23 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkür

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 29, 2007 18:02 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Takımdan Takımdan
Eren'in kolundaki dövmede Be Yourself(kendin ol) yazdığını,ayrana bayıldığını,

Cemre'nin Kenan Doğulu'nun şarkılarına bayıldığını ve en sevdiği tatlının waffle olduğunu ayrıca anti bakteriel sabun hastası olduğunu,

Yoshy'nin kokoşluk hastalığı olduğunu( Very Happy ),

Gülçin'in bir kedisi olduğunu biliyormuydunuz???

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 3, 2007 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Takımdan Takımdan
Yasemin ayrıca nane yemezmiş,birgün gülçin,cemre ve eren ona bir salata yapmışlar içine nane de koymuşlar Yasemin salatayı yedikten sonra naneli olduğunu anlamış Yasemin gülçin cemre ve erene kızlarrr salataya nane mi
koydunuz diye sormuş sonra hep beraber gülmeye başlamışlar Very Happy

En son cnmyaseminim66 tarafından Pazar, Nisan 8, 2007 15:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 3, 2007 18:36 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Görevli Görevli
aayy teşekkürler tempo yaaww bende wafflea bayılırım yawww Very Happy Very Happy

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 3, 2007 20:07 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Takımdan Takımdan
Ben Gülçin'in kedisinin olduğun biliyordum ve hatta kedisiyle beraber bi resmi vardı bende.Ben galeriye yollamıştım ama adminlerimiz eklememişti.

---
Admin Notu : Resim galerisinde de belirtildiği üzere galeriye sadece .jpg uzantılı resimler yüklenebilir.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 14, 15, 16  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi