| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
| MiRaYyYcEmReEe |
Tarih: Cuma, Haziran 27, 2008 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Yeni Üye

|
| grubun EN ESNEĞİ 'cemre'ymiş |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cuma, Haziran 27, 2008 18:03 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ne Cemre'm solak olduğu için normal insanların yaşama oranına göre 1 yıl erken mi ölüyormuş ne alaka ya biri bana bunun şaka olduğunu söylesin Ay Gizem'cim seni unutttum çok özür dilerim Neyse konu dağılmasın... |
|
|
|
|
| gulchin2906 |
Tarih: Cuma, Haziran 27, 2008 18:24 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: grubun EN ESNEĞİ 'cemre'ymiş
evet biliyordum.. hatta dizi ilk yayınladığında ''makine'' ye çıkmışlardı ve diziden görüntüler izlemişlerdi. bir sahnede de cemre dersten önce ısınıyordu. Okan Bayülgen de ''sen ayağını çantanı koyup yürüyorsun herhalde'' diye Cemre'ye takılmıştı =))  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 11:05 - Mesaj konusu: Hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| cemrecifan |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| güzel bilgiler bunlar çok teşekkür ederiz bizi bilgilendirdiğiniz için |
|
|
|
|
| paintergirl |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 17:51 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Üye

|
YASEMİN:
*Başı ağrıdığında bile hemen ilaca sarıldığı için gastrit olmuş.
*Simatri takıntısı var.
*Göbek adı Damla.
*Yasemin annesine kızdığı zaman;annesinin yastığının altına ıspanak koyarmış.
*Bel fıtığı varmış.
CEMRE:
*''acayip'' lafını çok kullanıyor.
*Lisedeyken 5 kez disipline gitmiş.
*Gıcık olduğu reklamlar çıkınca Cemre delirirmiş.
*Eskiden Cemre'nin saçına sakız yapışmış ve o zamanlar saçlarını çok seviyormuş.Saçları da çok uzunmuş.Ama sakız yapıştığı için tüm saçlarını kestirmek zorunda kalmış.
*Cemre'nin burnu estetikmiş.
*İsmail YK'nın klibinde oyunculuk yapmış. |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Görevli

|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, Haziran 29, 2008 06:55 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: *Cemre'nin burnu estetikmiş.
O en büyük yalan bence
Alıntı: Ne Cemre'm solak olduğu için normal insanların yaşama oranına göre 1 yıl erken mi ölüyormuş ne alaka ya biri bana bunun şaka olduğunu söylesin
İlkay'cım şaka değil de saçma olduğunu söylesem?
Normalden çok az ve çok fazla yaşayan insanlar da var, herkes 70ine gelinec ölmüyor ki, önce de var, sonra da...
Saçma bence  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Pazar, Haziran 29, 2008 23:11 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
One be 1 yıl önce.. Çok mantıksız ya.. SAçmalığın da saçması varsa bu onlardan.. |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 14:18 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Buse ben demedim yani Selin yazmış(xSelynckx)yazmış |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 15:37 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Anlayamadım ben ne yazmışım?????? |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 15:40 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
Gizemcim senin açından kötü bir haberim var duyduğuma göre solaklar insanların yaşama oranına göre 1 yıl daha erken ölüyorlarmış
bunu yazmışsın Selin |
|
|
|
|
| xxXAySeNuRXxx |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 22:50 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Üye

|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Salı, Temmuz 15, 2008 17:00 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
gülçinin yeğeninin adı EGE'ymişş
kendini WHO REALLY CARES VE CAGED BİRD Şarkılarıyla tamamlıyor
En çok korktuğu şey yanlış anlaşılmak
Boş zamanlarını internette yada yalnız odasında geçirmekten hoşlanıyor
parlak taş küpe delisii
kitapları yarım bırakmamak gibi bi takıntısı var
en sevdiği dizi SMALLVİLLE
en sevdiği filmler dans filmleri |
|
|
|
|
| PuffyCD |
Tarih: Salı, Temmuz 22, 2008 23:35 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri |
|
|
Üye

|
Sağol canım  |
|
|
|
|
|
|