Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ grup hepsinin bilinmeyen yönleri

MiRaYyYcEmReEe
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 27, 2008 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Yeni Üye Yeni Üye
grubun EN ESNEĞİ 'cemre'ymiş

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 27, 2008 18:03 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ne Cemre'm solak olduğu için normal insanların yaşama oranına göre 1 yıl erken mi ölüyormuş ne alaka ya biri bana bunun şaka olduğunu söylesin Crying or Very sad Ay Gizem'cim seni unutttum çok özür dilerim Embarassed Neyse konu dağılmasın...

gulchin2906
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 27, 2008 18:24 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
grubun EN ESNEĞİ 'cemre'ymiş

evet biliyordum.. hatta dizi ilk yayınladığında ''makine'' ye çıkmışlardı ve diziden görüntüler izlemişlerdi. bir sahnede de cemre dersten önce ısınıyordu. Okan Bayülgen de ''sen ayağını çantanı koyup yürüyorsun herhalde'' diye Cemre'ye takılmıştı =)) Smile Smile

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 11:05 - Mesaj konusu: Hepsinin bilinmeyen yönleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bilgi için teşekkürler

cemrecifan
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
güzel bilgiler bunlar çok teşekkür ederiz bizi bilgilendirdiğiniz için

paintergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 17:51 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Üye Üye
YASEMİN:
*Başı ağrıdığında bile hemen ilaca sarıldığı için gastrit olmuş.
*Simatri takıntısı var.
*Göbek adı Damla.
*Yasemin annesine kızdığı zaman;annesinin yastığının altına ıspanak koyarmış.
*Bel fıtığı varmış.
CEMRE:
*''acayip'' lafını çok kullanıyor.
*Lisedeyken 5 kez disipline gitmiş.
*Gıcık olduğu reklamlar çıkınca Cemre delirirmiş.
*Eskiden Cemre'nin saçına sakız yapışmış ve o zamanlar saçlarını çok seviyormuş.Saçları da çok uzunmuş.Ama sakız yapıştığı için tüm saçlarını kestirmek zorunda kalmış.
*Cemre'nin burnu estetikmiş.
*İsmail YK'nın klibinde oyunculuk yapmış.

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Görevli Görevli
Teşekkürlerr....

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 29, 2008 06:55 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Takımdan Takımdan
Alıntı:
*Cemre'nin burnu estetikmiş.

O en büyük yalan bence Laughing

Alıntı:
Ne Cemre'm solak olduğu için normal insanların yaşama oranına göre 1 yıl erken mi ölüyormuş ne alaka ya biri bana bunun şaka olduğunu söylesin

İlkay'cım şaka değil de saçma olduğunu söylesem?
Normalden çok az ve çok fazla yaşayan insanlar da var, herkes 70ine gelinec ölmüyor ki, önce de var, sonra da...
Saçma bence Confused

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 29, 2008 23:11 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
One be 1 yıl önce.. Rolling Eyes Çok mantıksız ya.. SAçmalığın da saçması varsa bu onlardan..

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 14:18 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Buse ben demedim yani Selin yazmış(xSelynckx)yazmış

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 15:37 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Anlayamadım ben ne yazmışım??????

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 15:40 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Gizemcim senin açından kötü bir haberim var duyduğuma göre solaklar insanların yaşama oranına göre 1 yıl daha erken ölüyorlarmış

bunu yazmışsın Selin

xxXAySeNuRXxx
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 22:50 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Üye Üye
çok teşekkürler

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 17:00 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
gülçinin yeğeninin adı EGE'ymişş
kendini WHO REALLY CARES VE CAGED BİRD Şarkılarıyla tamamlıyor
En çok korktuğu şey yanlış anlaşılmak
Boş zamanlarını internette yada yalnız odasında geçirmekten hoşlanıyor
parlak taş küpe delisii
kitapları yarım bırakmamak gibi bi takıntısı var
en sevdiği dizi SMALLVİLLE
en sevdiği filmler dans filmleri

PuffyCD
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 23:35 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Üye Üye
Sağol canım Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
14. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi