Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ grup hepsinin bilinmeyen yönleri

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 12:46 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
işallah çok istiyorum

kartal
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 13:29 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
spersinizz dostlarrrr gulcin inanılmaz agır kanlı enerjik degil kendi dogrusunda gitmezse canı cok sıkılırr burcu akrep hiphop bayılırrrr askımm seni cokkk sviyorummm Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 16:03 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
kartal demiş ki:
spersinizz dostlarrrr gulcin inanılmaz agır kanlı enerjik degil kendi dogrusunda gitmezse canı cok sıkılırr burcu akrep hiphop bayılırrrr askımm seni cokkk sviyorummm Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ZATEN BENDE ENERJİK YAZMADIM.

gruphepsiyasemin22
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 12:30 - Mesaj konusu: teşekkür..
Yeni Üye Yeni Üye
çok teşekkür ederim canım.. Laughing

jasminedrop
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 1, 2006 10:31 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Yeni Üye Yeni Üye
spor olarak olmasa da kendini rahatlatmak için eren konserlerden önce, gülçin boş vakitlerinde yoga yapıyormuş.

ccemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 1, 2006 15:39 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Yeni Üye Yeni Üye
ben şu kadarını biliorum cemre için spor yapmak yemek uyumak gibi önemliymiş Very Happy

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 1, 2006 15:44 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ccemre demiş ki:
ben şu kadarını biliorum cemre için spor yapmak yemek uyumak gibi önemliymiş Very Happy

BENİM İÇİNDE Very Happy

music
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 24, 2006 00:04 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Üye Üye
bu arada kimse erenin foto çekmeyi çok sevdiğini ve bi röpörtaj sırasında
eğer bi işim olmasaydı mutlaka fotoğrafçılık yapacağını kimse sölememiş
olsun ben söyleyimmm Very Happy

music
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 24, 2006 00:07 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Üye Üye
ayrıca cemrenin yalnızlığa fobisi olduğu,yaseminin karanlıkta kalmaktan çok korktuğuda sölenmemişşşş

music
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 24, 2006 00:08 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Üye Üye
cemre için spor yapmak yemek uyumak gibi önemliymiş

ve burdada söylendiği gibi spor hastası olan cemredir
eren diiiiiiiiiiil

saim
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 11, 2006 04:57 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
ben bi de cemrenin uyku düşkünü olduğunu duydum

emrecemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 11, 2006 15:46 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Yeni Üye Yeni Üye
işte bnm grubum ya bütün zevklerimiz uyuşuyo

saim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 12, 2006 04:38 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
çok ilginç

cerengulcn
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 15, 2006 18:43 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Yeni Üye Yeni Üye
saim demiş ki:
ben bi de cemrenin uyku düşkünü olduğunu duydum

o eren miş eren kalkamıo die hep geç kalırlarmışş :Daynı benn =))

melikehepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 24, 2006 21:24 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Yeni Üye Yeni Üye
ÇOOOOOOOKKKK TEŞEKKÜRR HEPSİ93

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 14, 15, 16  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi