Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ grup hepsinin bilinmeyen yönleri

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 8, 2008 17:39 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sağol Beyza...

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 8, 2008 17:53 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Görevli Görevli
Bir de şimdi öğrendim; Hepsi grubu İngilizce dersi alıyormuş... Wink
Fazla paraları olunca aynı eve çıkmayı hayal ediyorlarmış...Ve ayrıca başta 2. albüme Olmaz Böyle Şeyi koymamayı düşünmüşler...Ama yeni versiyonunu çok beğenmişler... Wink

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 8, 2008 17:56 - Mesaj konusu: .
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Yine çok teşekkürler Beyza... Laughing

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 8, 2008 18:25 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Görevli Görevli
Rica ederim... Wink Smile

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 8, 2008 18:36 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Takımdan Takımdan
Çok sağol Beyzacım Wink

Selnck
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 8, 2008 18:41 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürler beyza Wink Very Happy

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 16:25 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Görevli Görevli
Bir şey değil canlarım.. Smile

secilcansu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 16:53 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Üye Üye
Hepsi bir ropörtajlarında konserlerinde genellikle Gülçin'in heyecanlı olduğunu söylemişlerdi.. Ama aralarında en çok nasıl Gülçin soğuk kanlı oluyor? Confused Yinede Teşekkürler..

yoshyciseyhan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 18:22 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Üye Üye
ay çok güzel

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 16:38 - Mesaj konusu: .
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Teşekkürler... Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 17:00 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Takımdan Takımdan
Shocked Shocked
ingilizce dersi aldıklarını biliyordum ama aynı eve çıkmak istemelerine çok şaşırdım Shocked

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 17:48 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Takımdan Takımdan
Yazılmamış galiba, okuduklarım kadarıyla...
Eren peynir yemezmiş. Hatta Gülçin' in 1 Nisan' da Eren' e gizli gizli peynir yedirip sonra söyleyeceğini bir ropörtajda okumuştum ama yaptı mı bilmiyorum tabi Neutral

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 17:52 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Teşekkürler Beyza Smile

OrHaNnN
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 17:57 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Üye Üye
Teşekkürler Wink

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 14:21 - Mesaj konusu: Cevap: grup hepsinin bilinmeyen yönleri
Takımdan Takımdan
Zaten aynı evde oturuyorlar Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
10. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 14, 15, 16  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi