| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ Grup Hepsi yeni bir klip çekse bu hangi şarkısına olmalı? |
hepsi yeni klibini hangi şarkısına çekmeli??
| iki kelime |
| [ 245 ] 33% |
| |
| saklambaç |
| [ 88 ] 12% |
| |
| mum |
| [ 96 ] 13% |
| |
| uzat elini |
| [ 81 ] 11% |
| |
| dün tattın |
| [ 34 ] 4% |
| |
| olmaz böyle şey |
| [ 69 ] 9% |
| |
| aşk sakızı |
| [ 44 ] 6% |
| |
| hanimiş |
| [ 34 ] 4% |
| |
| bad panny |
| [ 38 ] 5% |
| |
Toplam Oylar : 729 |
|
| ayshepsi |
Tarih: Pazartesi, Haziran 23, 2008 22:31 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi yeni bir klip çekse bu hangi şarkısına olmalı? |
|
|
Üye

|
| bence şaka albümünden bir şarkıya kilp çekeceklerse bu ONU ALMA BENİ AL yada TAVLA olmalı |
|
|
|
|
| xxXAySeNuRXxx |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 23:12 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi yeni bir klip çekse bu hangi şarkısına olmalı? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| PuffyCD |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi yeni bir klip çekse bu hangi şarkısına olmalı? |
|
|
Üye

|
Ben Saklambaç, Dün Tattın ve Bad Penny'de takıldım..Ama Saklambaç'a verdim.  |
|
|
|
|
| cmreqoliq |
Tarih: Pazar, Ağustos 3, 2008 17:15 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi yeni bir klip çekse bu hangi şarkısına olmalı? |
|
|
Yeni Üye

|
uzat elini  |
|
|
|
|
| erenfanclub |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 4, 2008 09:22 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi yeni bir klip çekse bu hangi şarkısına olmalı? |
|
|
Üye

|
| bence şaka albümünden yalnızlığım şarkısı güzel olur...ya da tavla... |
|
|
|
|
| tubaa16 |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 4, 2008 14:47 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi yeni bir klip çekse bu hangi şarkısına olmalı? |
|
|
Yeni Üye

|
şaka albümünden şu şarkıya çeksinler demek zor geliyor bana çünkü bütün şarkıları süper yorumlamışlar ama aşk herşeyi affeder mi olabilir mesela
---
Düzenleme: Moderatör ( devrem )
Lütfen Tükçe yazım kurallarına uyunuz.
Duyuru ve kuralları okuyunuz. |
|
|
|
|
| yoshece |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 4, 2008 19:31 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi yeni bir klip çekse bu hangi şarkısına olmalı? |
|
|
Yeni Üye

|
bence 'iyisin' olabilir ama önce albümü hareketlilerle tanıtırlar.
valla aslında 'onu alma beni al'ı farklı olarak Sezen AKSU yla söyleseler çok güzel olurr  |
|
|
|
|
| ceydacixyoshy |
Tarih: Salı, Ağustos 12, 2008 15:15 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi yeni bir klip çekse bu hangi şarkısına olmalı? |
|
|
Yeni Üye

|
| bence aşk herşeyi affedermi olsa daha iyi olur çok güzel bir şarkı!:... |
|
|
|
|
| yoshycemrebuket |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 13, 2008 17:27 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi yeni bir klip çekse bu hangi şarkısına olmalı? |
|
|
|
Misafir
|
iki kelimeee  |
|
|
|
|
| pette |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 13, 2008 22:05 - Mesaj konusu: hepsi yeni bir klip çekse bu hangi şarkı olması lazım |
|
|
Üye

|
| bence olmaz böyle şey şarkısına |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 13, 2008 22:55 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi yeni bir klip çekse bu hangi şarkısına olmalı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ya arkadaşlar Şaka albümü çıktı, Allah aşkına bu albüme klip çekilme ihtimali var mı? Bu başlığı mesajlarla doldurmanıza gerek yok artık.  |
|
|
|
|
| HsEePnSaI |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 00:01 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi yeni bir klip çekse bu hangi şarkısına olmalı? |
|
|
Üye

|
Belli olmaz, belki Best of HEPSİ diye albüm çıkarırlar yine eski şarkılarına klip çekebilirler.  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 21:46 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi yeni bir klip çekse bu hangi şarkısına olmalı? |
|
|
Takımdan

|
Sena, ama o öyle bir albüm çıkarırlarsa olur yani
Ve şimdilik öyle birşey yapacaklarını sanmıyorum daha erken
Yani bence  |
|
|
|
|
|