Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Grup Hepsi yeni bir klip çekse bu hangi şarkısına olmalı?

hepsi yeni klibini hangi şarkısına çekmeli??

iki kelime  
33%
  [ 245 ]  33%

saklambaç  
12%
  [ 88 ]  12%

mum  
13%
  [ 96 ]  13%

uzat elini  
11%
  [ 81 ]  11%

dün tattın  
4%
  [ 34 ]  4%

olmaz böyle şey  
9%
  [ 69 ]  9%

aşk sakızı  
6%
  [ 44 ]  6%

hanimiş  
4%
  [ 34 ]  4%

bad panny  
5%
  [ 38 ]  5%

Toplam Oylar : 729
ayshepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 23, 2008 22:31 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi yeni bir klip çekse bu hangi şarkısına olmalı?
Üye Üye
bence şaka albümünden bir şarkıya kilp çekeceklerse bu ONU ALMA BENİ AL yada TAVLA olmalı

xxXAySeNuRXxx
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 23:12 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi yeni bir klip çekse bu hangi şarkısına olmalı?
Üye Üye
dün tattın

PuffyCD
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi yeni bir klip çekse bu hangi şarkısına olmalı?
Üye Üye
Ben Saklambaç, Dün Tattın ve Bad Penny'de takıldım..Ama Saklambaç'a verdim. Wink

cmreqoliq
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 3, 2008 17:15 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi yeni bir klip çekse bu hangi şarkısına olmalı?
Yeni Üye Yeni Üye
uzat elini Razz

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 4, 2008 09:22 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi yeni bir klip çekse bu hangi şarkısına olmalı?
Üye Üye
bence şaka albümünden yalnızlığım şarkısı güzel olur...ya da tavla...

tubaa16
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 4, 2008 14:47 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi yeni bir klip çekse bu hangi şarkısına olmalı?
Yeni Üye Yeni Üye
şaka albümünden şu şarkıya çeksinler demek zor geliyor bana çünkü bütün şarkıları süper yorumlamışlar ama aşk herşeyi affeder mi olabilir mesela Very Happy

---
Düzenleme: Moderatör ( devrem )

Lütfen Tükçe yazım kurallarına uyunuz.
Duyuru ve kuralları okuyunuz.

yoshece
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 4, 2008 19:31 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi yeni bir klip çekse bu hangi şarkısına olmalı?
Yeni Üye Yeni Üye
bence 'iyisin' olabilir ama önce albümü hareketlilerle tanıtırlar.
valla aslında 'onu alma beni al'ı farklı olarak Sezen AKSU yla söyleseler çok güzel olurr Wink

ceydacixyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 12, 2008 15:15 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi yeni bir klip çekse bu hangi şarkısına olmalı?
Yeni Üye Yeni Üye
bence aşk herşeyi affedermi olsa daha iyi olur çok güzel bir şarkı!:...

yoshycemrebuket
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 13, 2008 17:27 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi yeni bir klip çekse bu hangi şarkısına olmalı?
Misafir
iki kelimeee Wink

pette
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 13, 2008 22:05 - Mesaj konusu: hepsi yeni bir klip çekse bu hangi şarkı olması lazım
Üye Üye
bence olmaz böyle şey şarkısına

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 13, 2008 22:55 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi yeni bir klip çekse bu hangi şarkısına olmalı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya arkadaşlar Şaka albümü çıktı, Allah aşkına bu albüme klip çekilme ihtimali var mı? Bu başlığı mesajlarla doldurmanıza gerek yok artık. Rolling Eyes Wink

HsEePnSaI
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 00:01 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi yeni bir klip çekse bu hangi şarkısına olmalı?
Üye Üye
Belli olmaz, belki Best of HEPSİ diye albüm çıkarırlar yine eski şarkılarına klip çekebilirler. Smile

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 21:46 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi yeni bir klip çekse bu hangi şarkısına olmalı?
Takımdan Takımdan
Sena, ama o öyle bir albüm çıkarırlarsa olur yani Wink
Ve şimdilik öyle birşey yapacaklarını sanmıyorum daha erken Wink
Yani bence Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
23. sayfa (Toplam 23 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 21, 22, 23
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi