| Yazar |
Mesaj |
|
| Heeppssii |
Tarih: Salı, Mart 4, 2008 20:35 - Mesaj konusu: süpeerr |
|
|
Yeni Üye

|
Muhteşem bir şarkı hemen ezberledim klibide muhteşem yani hepsi inanılmaz bir grup onları çook seviyorum  |
|
|
|
Sosyal İmleme
|
| cemrealbina |
Tarih: Salı, Mart 4, 2008 22:21 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin |
|
|
Kıdemli Üye

|
teşekkürler cemreandhazal.ben ekleyecektim ama sen benden hızlı davranmışsın. tekrar teşekkürler.ellerine sağlık...  |
|
|
|
|
| DEKKKKKOOOOOOOO |
Tarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 15:00 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin |
|
|
Üye

|
Süper bir şarkı.Kral tv top20 listesinde 17.sırada tabi 1.sıradada olacak  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin |
|
|
Takımdan

|
17 mi?
Önce 10,sonra 5 , inşallah sonra da 1.sırada olur.  |
|
|
|
|
| nilveben |
Tarih: Cuma, Mart 7, 2008 15:25 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bence daha ilk haftası olduğu için 17 en fazla iki haftada 1. sıraya yerleşir |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Cumartesi, Mart 8, 2008 00:47 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: Şarkının bir yerini yanlış yazmışsın.
Hayat bir eğlence ''bize ne'' değil ''Hayat bir eğlence,gülsene''
evet canım orayı Edit'le düzeltirsen tam süper olur..  |
|
|
|
|
| sarpbetul |
Tarih: Cumartesi, Mart 8, 2008 01:16 - Mesaj konusu: sen birtanesin |
|
|
Yeni Üye

|
çok güsel bi şarkıı valla eve geliorum bilgisayara oturunca falan hep dinliyorum  |
|
|
|
|
| ferhatgulcin |
Tarih: Cumartesi, Mart 8, 2008 01:57 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin |
|
|
Yeni Üye

|
Mükemmel bir şarkı bence de ayrıca en son bölümde ''Gel bize'' denilirken Yasemin'in sesini titrettiği yerde bitiyorum.İnşallah rock müziğe de daha fazla önem verirler.Bu arada arkadaşların söylediği doğru ''bize ne'' sözünde hata var orası ''gülsene'' olacaktı ama önemli değil  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Cumartesi, Mart 8, 2008 03:00 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bugün Kral Tv´de gördüm.Evet Hazalcığım.17. sıradayız.Ama Hepsinin bu şarkısı mükemmel bu şarkıdan daha da berbat şarkılar Hepsimizi geçmiş ya...  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cumartesi, Mart 8, 2008 11:26 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin |
|
|
Takımdan

|
Birşey sorcam..
Editleyince konuda ki tüm cevaplar silinmiyor mu?  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Cumartesi, Mart 8, 2008 13:30 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin |
|
|
Kıdemli Üye

|
hayır canım sadece kendi yazındaki yanlış olan bölümleri düzeltip gönder'e basıyorsun başka bir şey olmuyor merak etme..  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Cumartesi, Mart 8, 2008 16:58 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin |
|
|
Kıdemli Üye

|
benim elimde süper sen bir tanesin klip resimleri var bilgisayardan ve televizyondan çektim..  |
|
|
|
|
| hepsihayrani93 |
Tarih: Cumartesi, Mart 8, 2008 18:20 - Mesaj konusu: yeni |
|
|
Yeni Üye

|
acayip güzel yaa gercekten mükemmel!!!!  |
|
|
|
|
| hepsicigirl95 |
Tarih: Cumartesi, Mart 8, 2008 22:10 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben klibi youtubedan indirdim resimlerini çekip msn de kullanıyorum hem de poster olarak çıkarıp odamı süslüyorum  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cumartesi, Mart 8, 2008 22:15 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin |
|
|
Takımdan

|
| Poster dediğin A4 kağıt mı? |
|
|
|
|
|
|