| Yazar |
Mesaj |
| < |
| MaNZaRa |
Tarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 20:29 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin |
|
|
|
Misafir
|
ya bu şarkının klibinin sonunda çektikleri fotoğrafa nasıl ulaşcaz  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 20:51 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin |
|
|
Takımdan

|
Bu resim mi?
 |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 23:07 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin |
|
|
Görevli

|
Harika bir şarkı ya...Cemrenin sesi çok şeker çıkıyor yine yav...  |
|
|
|
|
| jbid |
Tarih: Cuma, Şubat 29, 2008 14:31 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin |
|
|
Üye

|
| bende var resimleri yükliycem ben sonra |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cuma, Şubat 29, 2008 20:20 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin |
|
|
Görevli

|
Çok şekerler yaa..
Kahretsin bu kadar tatlılık olur mu hiç  |
|
|
|
|
| didem22 |
Tarih: Cuma, Şubat 29, 2008 21:01 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin |
|
|
Yeni Üye

|
mükemmel harika bütün şarkılarından güzel eren ve yasemin seni çok seviyorum büyük bir hayranınız eda  |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 01:04 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin |
|
|
|
Misafir
|
Hazalcm biraz daha neti yokmu  |
|
|
|
|
| paronayak |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 19:20 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin |
|
|
Yeni Üye

|
çok güzel bir şarkı ben çok sevdim teşekkür ederim  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 20:48 - Mesaj konusu: güzel |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Bence şarkıdan çok klip daha güzel olmuş ve gülçinin eteğide çok güzelmiş.  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 21:08 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin |
|
|
Takımdan

|
Ben bunu sitemizdeki videodan çektim..
Ama daha netini istersen TV den çekmen gerekir..  |
|
|
|
|
| SeRGio |
Tarih: Pazar, Mart 2, 2008 17:26 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin |
|
|
Üye

|
Şarkı tek kelimeyle harika , onlarca defa dinlememe rağmen bıkmadım. Ayrıca şarkı sanki Nu-Metal tarzına benziyor.  |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Pazar, Mart 2, 2008 19:40 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin |
|
|
Takımdan

|
Çooook güzel şarkı!  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Pazar, Mart 2, 2008 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bence şarkı da klip de harika...Ayrım yapamıyorum ben.Sen Bir Tanesin adlı mükemmel şarkıya öylesine güzel bir klip giderdi.Şarkı sözleriyle birlikte...Çok güzel,çok uyumlu  |
|
|
|
|
| SeLyN |
Tarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 12:32 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
bencede  |
|
|
|
|
| hepsicigirl95 |
Tarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 18:56 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi - Sen Bir Tanesin |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: Bence şarkı da klip de harika...Ayrım yapamıyorum ben.Sen Bir Tanesin adlı mükemmel şarkıya öylesine güzel bir klip giderdi.Şarkı sözleriyle birlikte...Çok güzel,çok uyumlu
Katılıyorum  |
|
|
|
|
|
|