Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Grup Hepsi Konserleri

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 21:38 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Ay Naz inşallah yaa!!
Bakarsın geçen sefer aldığımız suların sahiplerini buluruz Laughing
Yani en azından suların sahipleri olduğunu sandığımız Laughing

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 18:50 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben bugün yada yarın alacağım bu arada Ankara konserinde etkinlik ayaktadır yazıyor ama kategori falan yazmışlar ben biletix satış noktalarından birini aradım kadın dedi ki şu an internetim açık değil ama ayaktadır ama numara verirler dedi yaa ayakta olmasın Rolling Eyes

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 19:58 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben aldım biletimi Bursa Konserine.. Smile
E Blok 1.sıra 4.koltuk sizce kötü mü?ya kenarda kaldım gibi geliyor. Rolling Eyes
F'den 12.sırada yer vardı,uzak olduğu için oradan almadım..
En azından çarprazdan izlerim ama Hepsi'mi daha yakından görmüş olurum. Confused

OrChUnx
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 12:50 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Yeni Üye Yeni Üye
İzmirdekine giderimde parayla olan yokmu yani böle herkes giricek kipaya çok kalabalık olur Sad

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 15:37 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Görevli Görevli
yasmincemroshh demiş ki:
Ben aldım biletimi Bursa Konserine.. Smile
E Blok 1.sıra 4.koltuk sizce kötü mü?ya kenarda kaldım gibi geliyor. Rolling Eyes
F'den 12.sırada yer vardı,uzak olduğu için oradan almadım..
En azından çarprazdan izlerim ama Hepsi'mi daha yakından görmüş olurum. Confused

F'den 12. sıra demişsin ama ben F'den 6. sırada aldım. Koltuk ise 32 numaralı koltuk... Allah'a şükürler olsun ki aldım şu bileti... Smile

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 15:52 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Alıntı:
İzmirdekine giderimde parayla olan yokmu yani böle herkes giricek kipaya çok kalabalık olur

Birşey anladıysam ne olayım Confused
Konser Fuar - İzmir Açık Hava Tiyatrosu'nda olacak...
Ayrıca da ücretli...
Ama bizim konserde ayakta izleyecek insanlar olmayacak Twisted Evil

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 19:24 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
o kadını bir daha aradım ayakta derken yani herkes ayağa kalkıyoronu demek istediler herhalde çünkü ben Anadolu Gösteri Merkezine gittim oradaki adamlar da öyle dedi ve bende aldım Ankara konserine C blok 32.sıra

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 10:30 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya ben daha alamadım.... Sad

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 22:42 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
F'den 6. sırada aldım.

Ama orada yer yoktu ben sorduğumda... Confused

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 16:11 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Bu arada, İlayda'm da almış Laughing
Aramızda 4 kişi var...
Bakalım ne yapacağız Rolling Eyes

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 16:49 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Merak etme Buse yanyana gelirsiniz..Aranızdakilere bir rica tamamdır.. Very Happy 4 sıra için kıracak değiller sizi değil mi... Very Happy Very Happy Serdar hadi hayırlısı hocam.. Very Happy

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 19:54 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Ben C1 den aldım 6.Sıra.Koltuk numaram 29. Wink

Vallahi bu kez çok çok öndeyim. Smile

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
aa Burakkk bende C2 32

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 14:54 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Aa çok sevindim.Önlerdeyiz yani. Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 15:16 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Bilemiyorum Fatih ama inanıyorum, olacak...
Yan yana olacağız ve bütün dikkatler bizde olacak!! Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
7. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 18, 19, 20  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi