Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Grup Hepsi Konserleri

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 15:33 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Ben aldım!!
Biletimi aldım ben Laughing
Çarşamba gecesi haberim oldu, perşembe günü, yani dün de aldım biletlerimi Laughing
Naz ve İlayda'mla gideceğiz inşallah yine!!
GrupHepsi.Org ailesi üyeleri birlikte Laughing

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 16:20 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yaşasınnn İzmir'de var ben giderim yuppi!

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 17:13 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bursa mı????? Shocked
Yaşasınnn hayallerim gerçek oluyor şimdi alıyorum bileti.. Laughing
Süpersin Ersin Abi.. Very Happy

meliked12
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 18:51 - Mesaj konusu: konser
Yeni Üye Yeni Üye
25,05,2008 İzmit konseri 3. albüm tanıtımı benimde hayalim inşallah gideceğim.
---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 19:30 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
B'den ayırttırdım bileti demiştim ama A-B-C bölümleri protololmüş Confused Bende yine sahne önü olan F bölümünden aldım Wink

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 19:40 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya nasıl protokolmüş ya??Olamaz arkalara mı kaldık.. Confused

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 19:53 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Hayır Kültürpark Açık Hava'yı avucumun içi gibi bilirim. F bölümü sahneye en yakın yerlerden biri oluyor. A - B - C protokol bölümleri ise tek sıra ve F bölümü ile çok araları yok. Yani yine sahneye yakın olacağız. Benim biletim mesela F bölümü 6. sıra 29. koltuk Wink

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 20:43 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Uzun uğraşlar sonucu bugün internetten aldım biletimi. Buse' nin yan koltuğunu aldım. İlayda' nın almasını bekliyoruz şimdi Buse ile. Very Happy İmza günü olacağını sanmam ben. Ayrıca yazın gelirler. Ama az daha gidemiyordum Laughing

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 20:48 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Görevli Görevli
hepinizi kutluyorum ne diyeyim başka
bu küçük şehirde oturmak ne zor yav ama kafaya taktım büyük ihtimalle yazın yapılacak olan istanbul konserlerine gideceğim

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 21:10 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Gidemiyorum ben Crying or Very sad

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 00:38 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Görevli Görevli
Yarın inşaallah bileti alacağım "F" den. Bakalım, ne olacak... Rolling Eyes

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 01:32 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Şans mı, tesadüf mü, yoksa kader mi bilmiyorum ama hayatımın en mutlu gününün(9 Şubat) 3. aydönümünde hayatımın belki de en mutlu günü olabilecek 2. Hepsi Konseri' nin biletini aldım. 3. aydönümünde bir başka muhteşem günün konser bileti...1 Haziran...Umarım o gün hayalim gerçekleşir ve 9 Şubat' ı geçen bir gün yaşarım...Umarım tüm HEPSİcilerin en mutlu günleri HEPSİ ile ilgili olur Smile Wink

Gidemeyenlerin de çok üzülmesine gerek yok, yazın turne var Very Happy

evreka
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 15:14 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Yeni Üye Yeni Üye
Haziran 2008'de de bizim Bandırma'ya Geliyorlarrrrr Very Happy

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 19:37 - Mesaj konusu: ayy
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
adventureman
Önümüzde ki günlerde Grup Hepsi'nin Konser vereceği şehirler.

24 Mayıs Cumartesi, saat 20:30 (Turkcell Kuruçeşme Arena - İstanbul)

25 Mayıs Pazar, saat 19:00 (NCity Konser Alanı - Kocaeli)

31 Mayıs Cumartesi, saat 20:30 (Kültür Park Açıkhava Tiyatrosu - Bursa)

01 Haziran Pazar saat 20:30 (İzmir Açıkhava Tiyatrosu - İzmir)

08 Haziran Pazar, saat 20:00 (Anadolu Gösteri Kongre Merkezi - Ankara)

Kaynak : Biletix

allah yaşasın...duyunca alkışlamaya başladım 8... haziran diye bağırıyorum annem" n'oldu yine kafayı mı yedin?" diye yanıma geldi

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 18:26 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
yaa ben henüz bilet alamadım... Sad inşallah en kısa zamanda bilet alırım ve de nerelerden yer bulurum... Crying or Very sad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
6. sayfa (Toplam 24 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 22, 23, 24  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi