Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Grup Hepsi Konserleri

Xeba
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 28, 2007 19:56 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Yeni Üye Yeni Üye
hepsi93 demiş ki:
hepsi güzeldi de konser kötüydü resmen izdiham çıktı en önden en arkalara geçtim resmen eziliyoduk ya

Aynen. Tam söyledin yani.

sportsmangirl
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 28, 2007 21:21 - Mesaj konusu: ,,...
Üye Üye
arkadaşlar kuşadasında konser vericekler mi bilen varsa yazsın

tugay1991
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 29, 2007 18:18 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
teşekkürler maxlandda gittim

gamzehepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 1, 2007 19:53 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Yeni Üye Yeni Üye
ben gittim bugün hepsi konserine çiğli kipa çok şekerledi ya canlarım bayılıyorum onlara

sportsmangirl
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 1, 2007 22:18 - Mesaj konusu: ,.,.
Üye Üye
ya İzmir'deki konsere gidenler resim çektilerse koysunlar lütfen yada video çektilerse koysunlar lütfen ben gidemedim çok merak ediyorum...

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 2, 2007 22:55 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Görevli Görevli
bende gittim çok güzeldi Very Happy gülçin eren diye çığlıklar attıkdenizle beraber Very Happy

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 24, 2007 02:15 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Misafir
hepsi93 adanada 28 temmuz olduğune eminmisin kardeş

EYPODILYA
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 24, 2007 19:54 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Yeni Üye Yeni Üye
22 Nisanda Marmara Eğitim Köyünde konseri vardı , çok güzeldi.

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 24, 2007 20:32 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
MaNZaRa demiş ki:
hepsi93 adanada 28 temmuz olduğune eminmisin kardeş

Ben eminim canım.Maxland reklamını izlersen görürsün:
28-29 Temmuz Adana

cemrekolikk
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 25, 2007 17:19 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Üye Üye
Ya her yerde konser var bi Yalova'da yok Sad Neyse artık yakın olan bir yere gideriz Very Happy

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 26, 2007 16:07 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
acaba Grup HEPSİ gelecek sene yine maxland de konser verecek mi? (GRUP HEPSİ'Yİ ÇOK SEVİYORUM)

deryasheyma
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 9, 2007 13:54 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Yeni Üye Yeni Üye
eskişehire gelceklermi bilen varmı çok gitmek istiyorum. Crying or Very sad

NURNUR
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 15, 2007 12:44 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
arkadaşlar bursaya gelicekler mi hiç bilginiz var mı

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 15, 2007 14:39 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Üye Üye
deryasheyma demiş ki:
eskişehire gelceklermi bilen varmı çok gitmek istiyorum. Crying or Very sad

eskişehir'de mi oturuyorsun? ben de eskişehir'e gelmelerini bekliyorum. ama hiç burada konser olduğunu duymadım. arkadaşlar bilen varsa lütfen haber versin. Crying or Very sad

hepsimyoshyim
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 15, 2007 15:15 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
sağolun ya

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 24 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 22, 23, 24  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi