Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Grup Hepsi Konserleri

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 12:24 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Görevli Görevli
Gerçekten çok mutluyum darısı başınıza,Şimdi sırada yeri ve zamanını öğrenmek var.. Very Happy

dreambig
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 18:10 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Üye Üye
Ya inşallah seneye Hepsi Fanta Gençlik Festivalinde olur G.antep'e o her sene geliyor mesala olursa arkadaşlar yazın olur mu?

Biraz erken ama Very Happy

---
Düzenleyen:darkangell
Lütfen mesajlarınızı sitemiz duyuru ve kurallarına uygun yazalım..
İmla kurallarına uyalım..

aqsimarji
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 16:47 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Üye Üye
İnşallah fanta gençlik festivaline gelir ya.O antalyaya da her sene geliyor...Öğrenirsem söylerim merak etme.

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 19:00 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Fanta Gençlik Festivalinin ünlüleri artık klasikleşti. Emre Aydın & Sertap Erener'in dışında sanatçı olacağını sanmıyorum. Zaten Sivas'a ilk bu sene geldiler. Seneye büyük ihtimalle gelmeyecekleri için beni fazla ilgilendirmiyor. Sad

PuffyCD
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 21:23 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Üye Üye
Ben de Fanta'dan ümidimi kestim.. Sad İnşallah Max tekrar etkinlikler yapar..

MiRaYyYcEmReEe
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 22:30 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Üye Üye
Alıntı:
Ben de Fanta'dan ümidimi kestim.. Sad İnşallah Max tekrar etkinlikler yapar..

evet ümidimizi kesmeyelim belki bir gün şans bize de gülümser... Confused Rolling Eyes

aqsimarji
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 12:57 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Üye Üye
Bence maxa bir daha gelmezler.Ama fanta ya gelme ihtimalleri var çünkü fantaya Kenan Doğulu' da gelmişti..O geldiğine göre Hepsi'nin gelmesi zor değil yani!!!

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 18, 2008 16:27 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Site Admin Site Admin
Grup Hepsi - 02-09-16 Kasım Bostancı Gösteri Merkezi Konserleri

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 18, 2008 21:24 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürler adventureman Wink ama bu konser de istanbul'da Sad

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 19, 2008 09:23 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Evet hepsi de İstanbul'da.. Sad Crying or Very sad

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 19, 2008 17:01 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Yine...
En azından biri İzmir'de olsaydı!

aqsimarji
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 23, 2008 17:24 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Üye Üye
Ya en azından İzmir'e geldiler.Antalya'ya gelmediler ama:(

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 23, 2008 17:32 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Bu sene 23 Nisan şenlikleri için Trt aracılığı ile gelmişlerdi. Sivas'a hâlâ sıfır! Sad

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 23, 2008 19:32 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Görevli Görevli
Evet Buse ya.Hemde İzmir'de olacak demişlerdi(Hepsi yani.).

dreamlive
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 23, 2008 21:43 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Üye Üye
Böyle konserlere uzak bir il'de oluduğum sürece hiçbir konsere gidemeyeceğim. Sad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
24. sayfa (Toplam 29 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 27, 28, 29  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi