| Yazar |
Mesaj |
| < |
| ozie1993 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 12:24 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Görevli

|
Gerçekten çok mutluyum darısı başınıza,Şimdi sırada yeri ve zamanını öğrenmek var..  |
|
|
|
|
| dreambig |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 18:10 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Üye

|
Ya inşallah seneye Hepsi Fanta Gençlik Festivalinde olur G.antep'e o her sene geliyor mesala olursa arkadaşlar yazın olur mu?
Biraz erken ama
---
Düzenleyen:darkangell
Lütfen mesajlarınızı sitemiz duyuru ve kurallarına uygun yazalım..
İmla kurallarına uyalım.. |
|
|
|
|
| aqsimarji |
Tarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 16:47 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Üye

|
| İnşallah fanta gençlik festivaline gelir ya.O antalyaya da her sene geliyor...Öğrenirsem söylerim merak etme. |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 19:00 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Takımdan

|
Fanta Gençlik Festivalinin ünlüleri artık klasikleşti. Emre Aydın & Sertap Erener'in dışında sanatçı olacağını sanmıyorum. Zaten Sivas'a ilk bu sene geldiler. Seneye büyük ihtimalle gelmeyecekleri için beni fazla ilgilendirmiyor.  |
|
|
|
|
| PuffyCD |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 21:23 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Üye

|
Ben de Fanta'dan ümidimi kestim.. İnşallah Max tekrar etkinlikler yapar.. |
|
|
|
|
| MiRaYyYcEmReEe |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 22:30 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Üye

|
Alıntı: Ben de Fanta'dan ümidimi kestim..  İnşallah Max tekrar etkinlikler yapar..
evet ümidimizi kesmeyelim belki bir gün şans bize de gülümser...  |
|
|
|
|
| aqsimarji |
Tarih: Cuma, Eylül 5, 2008 12:57 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Üye

|
| Bence maxa bir daha gelmezler.Ama fanta ya gelme ihtimalleri var çünkü fantaya Kenan Doğulu' da gelmişti..O geldiğine göre Hepsi'nin gelmesi zor değil yani!!! |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Perşembe, Eylül 18, 2008 16:27 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Site Admin

|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Perşembe, Eylül 18, 2008 21:24 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
teşekkürler adventureman ama bu konser de istanbul'da  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cuma, Eylül 19, 2008 09:23 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Takımdan

|
Evet hepsi de İstanbul'da..  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Eylül 19, 2008 17:01 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Takımdan

|
Yine...
En azından biri İzmir'de olsaydı! |
|
|
|
|
| aqsimarji |
Tarih: Salı, Eylül 23, 2008 17:24 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Üye

|
| Ya en azından İzmir'e geldiler.Antalya'ya gelmediler ama:( |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Salı, Eylül 23, 2008 17:32 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Takımdan

|
Bu sene 23 Nisan şenlikleri için Trt aracılığı ile gelmişlerdi. Sivas'a hâlâ sıfır!  |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Salı, Eylül 23, 2008 19:32 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Görevli

|
| Evet Buse ya.Hemde İzmir'de olacak demişlerdi(Hepsi yani.). |
|
|
|
|
| dreamlive |
Tarih: Salı, Eylül 23, 2008 21:43 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Üye

|
Böyle konserlere uzak bir il'de oluduğum sürece hiçbir konsere gidemeyeceğim.  |
|
|
|
|
|
|