Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Grup Hepsi Konserleri

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Xeba demiş ki:
burak02 ben yanlış yazmıştım. Tekrar pardon. Embarassed Laughing

yok önemli değil Very Happy

kakaolumax
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 21, 2007 16:15 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Yeni Üye Yeni Üye
Very Happy merhaba arkadaşlar max konseri ankarada saat 18.00 da ayrıca konserde hepsi ve keremcem var konser dışında eğlenceli yarışmalarda olacakmış.daha fazla bilgi öğrenmek istiyorsanız ki bende bunu internetten buldum Very Happy

Xeba
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 21, 2007 23:16 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Yeni Üye Yeni Üye
hepsi93 demiş ki:
hepsi

ankara da 24 haziran
izmir de 1 temmuz
antalya da 15 temmuz
adana da 28 temmuzda
saat: 18:00 de çıkıcak

Ankara dakinin gününden emin misin? Bir yanlışlık olmasın. Laughing

Xeba
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 21, 2007 23:25 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Yeni Üye Yeni Üye
Tamam tamam arkadaşlar internetten buldum doğruymuş. Sağolun. Wink Laughing

oykucell
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 22, 2007 21:51 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Yeni Üye Yeni Üye
ama peki bir gün hepsi bir gün keremcem mi çıkacak ankaradakinde? Confused Smile

mls2
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 23, 2007 17:37 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Yeni Üye Yeni Üye
bu konsere kimler gidecek sorabilir miyim? Smile

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 23, 2007 17:57 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
mls2 demiş ki:

ben yarın kesin gidiyorum.

mls2
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 23, 2007 18:00 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Yeni Üye Yeni Üye
ben gelecektim ama vazgeçtim.

Xeba
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 24, 2007 11:35 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Yeni Üye Yeni Üye
burak02 demiş ki:
mls2 demiş ki:

ben yarın kesin gidiyorum.

Bende kesin bugün gidiyorum. Çok heycanlıyım. Mr. Green Cool Razz Very Happy

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 24, 2007 14:22 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende gidiyorum dünde keremcem inkine gittim süperdi hepsi de öyle olur Very Happy

mls2
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 25, 2007 20:04 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Yeni Üye Yeni Üye
konsere gidenler nasıldı konser ?

Xeba
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 26, 2007 00:44 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Yeni Üye Yeni Üye
mls2 demiş ki:

İnan bana konser iğrençti. Hiçbirşey göremedim. Yapış yapış. Of of. Hiç göremedim. Herkes arabaların üstünde filandı... Mad Mad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad . Ayrıca çubuk falan almadılar... Crying or Very sad Sad Shocked Confused Crying or Very sad

aziz
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 26, 2007 12:36 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Yeni Üye Yeni Üye
enteresan:D

konseleri bence guzel oluyor Smile

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 26, 2007 13:35 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
mls2 demiş ki:

bence harikaydı.sonuçta hepsi yani... Very Happy Wink

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 27, 2007 21:44 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepsi güzeldi de konser kötüydü resmen izdiham çıktı en önden en arkalara geçtim resmen eziliyoduk ya

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 24 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 22, 23, 24  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi