Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Grup Hepsi Konserleri

gulcinbengi
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 21:30 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Üye Üye
ya arkadaşlar 1 yıldır bu sitedeyim o zamandan beri erzurum da var mı diyorum ve o zamandan beri hepsi ve erzurum kelimeleri yanyana bile gelmiyor...of ya nolursunuz erzurum la alakalı haber alırsanız haber verinn lütfen........!!!!!!!!!!!!!!! Confused

gulcinbengi
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 21:32 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Üye Üye
ya arkadaşlar lütfen söyleyin ya erzurum da konser var mıııı??????? Confused

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 21:36 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Görevli Görevli
Bildiğin üzere konser falan olunca buradan bilgilendiriyoruz... Wink

gulcinbengi
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 21:37 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Üye Üye
ya biliyorum ama çıldırmak üzereyim Sad

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 19:08 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Ağustos'tan sonra olur belki Wink

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 09:28 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Site Admin Site Admin
Grup Hepsi Konseri

Mekan : Bodrum Antik Tiyatro
Tarih : 25 Temmuz 2008 Cuma
Saat : 21:15

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 18:58 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
26 saat 20 dk kaldı Laughing

dreambig
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 09:04 - Mesaj konusu: Neden Gaziantep'e Gelmiyorlar
Üye Üye
Arkadaşlarım ben yeniyim öncelikle hepiniz ile tanıştığım aranıza katıldığım için menmunum ben Gaziantep'de yaşıyorum erkek olmama rağmen hepsi grubunu çok beğeniyorum.Ama onlar hiç Gaziantep'e gelmiyorlar Maxland olsun ve bir sürü sayıda plaza var o plazalardan bir tanesine gelmediler.

Sizden istediğim Gaziantep'te konserleri olursa buradan belli ederseniz çok sevinirim hepinize çok teşekkür ederim.

gata
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 01:57 - Mesaj konusu: Hepsi Konseri Turkcell Kuruçeşme Arena 9 Ağustos 2008
Yeni Üye Yeni Üye
Hepsi Konseri Turkcell Kuruçeşme Arena 9 Ağustos 2008
Hepsi grubu 9 ağustos 2008 Cumartesi günü İstanbul Turkcell Kuruçeşme Arena’da konser verecek. Konser saat 21:00 da
bilet fiyatları
Sahne Önü Sandalye: 45,00 YTL
Tribün: 34,00 YTL
Tribün: 39,00 YTL http://www.biletix.com/event.htm?id=JBK12&pr=BK

dreambig
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 18:53 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Üye Üye
Sağol gata ama G.antep'de olanı yok mu 100 YTL olsun biriktirir giderim Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 19:44 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Bu bilgi vardı yine de teşekkürler...
dreambig, olursa bilgilendirme olur zaten Wink

dreambig
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 21:03 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Üye Üye
sağol hepsicemrebuse Laughing

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 29, 2008 13:37 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
geçti yaa

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 29, 2008 19:04 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Rica ederim Wink

dreambig
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 30, 2008 13:17 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Üye Üye
Arkadaşlar bir arkadaşım dedi ki:

Grup Hepsi G.antep YKM'de imza günü var dedi gününü bilmiyorum dedi araştırdım ama bir sonuç bulamadım siz biliyorsanız söylermisiniz

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
20. sayfa (Toplam 24 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi