Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Grup Hepsi Konserleri

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 06:30 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
İzmir'e geleceğini sanmıyorum, en azından hemen ama gelirse benim de gitmem lazım! Laughing

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 23:15 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Gelirler gelirler merak etmeyin İzmire çok geliyorlar zaten.. Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 27, 2008 06:05 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Sanmıyorum ama inşallah Laughing

hepsiceren3197
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 13:02 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Yeni Üye Yeni Üye
keşke sizin gibi büyük şehirde yaşasam Balıkesir Bandırma ilçesine gruphepsi gelmez ki Sad Evil or Very Mad

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 16:51 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepsiceren1937 , gelmedikleri yer sadece orası değil ki... Sen ilçe diyorsun, Sivas'ta şehir merkezine bile gelmiyorlar....Sad

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 21:13 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar ya olumsuz olmayın...
Ağustosta bir turne gibi birşey olacakmış zaten hem Wink

merwe05
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 6, 2008 19:43 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Yeni Üye Yeni Üye
06 temmuz 2008de kdz.ereğlidelerdi.buraya 2.kez geldiler yine çok tatlıydılar.=)tabiki izlemeye gittim herşey çok güzeldi 2.ve son albümden şarkılar söylediler.canlarım benim hepsi çok tatlıydı=)

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 09:43 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
25 Temmuz Cuma 21.15' de
Bodrum Antik Tiyatro' dalar Wink

tilbe95
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 19:49 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ereğli konserine gittim çok güzeldi her zamanki gibi hepsi harikaydı Wink

SXSXSXSXSXSXSXS
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 20:09 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Yeni Üye Yeni Üye
hiçbiri gidebileceğim yerler değil çok üzgünüm Crying or Very sad Question

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 18:47 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Alıntı:
25 Temmuz Cuma 21.15' de
Bodrum Antik Tiyatro' dalar

Evet Laughing Laughing
Kuzenimle gideceğim, fotoğraf makinesini de onun eline tutuşturacağım, o çekecek bense kopacağım orda Laughing
Bana "Bak sakın orda kendini kaybedip beni rezil etme" diyor Laughing
Ben de sadece güldüm çünkü 1 Haziran konserinde de protokoldekiler 'HEPSİ'm yerine bizi izliyorlardı...
Gerçi bu sefer ne İlayda, ne Beyza, ne Ayça ne de Naz var ama ben yine de koparım tabi ama benim gibi olanlarla tadı bambaşka olur... Very Happy

esra473
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 13, 2008 14:56 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Yeni Üye Yeni Üye
bu haber sakarya gazetesinde çıktı bende var ama kaybettimde nerde ve ne zaman hangi gün bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim..hepsiceren3197 grup hepsi balıkesir ve bandırmaya gitti hatta ben izledim gülçinle erenle cemreyle yaseminle hepsiyle tanıştım imzalı fotoğraflarını bile aldım...

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 13, 2008 18:44 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Alıntı:
gülçinle erenle cemreyle yaseminle hepsiyle tanıştım imzalı fotoğraflarını bile aldım...

Shocked Shocked
Ben de istiyorum...
Kulise falan mı girdin Confused

hepsiandbasak44
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 12:29 - Mesaj konusu: konser
Yeni Üye Yeni Üye
Turkcell kuruçeşme arenada 9 ağustos 2008 de konserleri var Smile

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 19:30 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Evet canım öyle bi' başlık da var zaten Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
19. sayfa (Toplam 24 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 22, 23, 24  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi