| Yazar |
Mesaj |
| < |
| cemrealbina |
Tarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 20:15 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bugün number1 tv'de gördüm.hepsinin 15 haziran'da kocaeli'nde konseri varmış.yerini de söyledi ama unuttum.duyurulur! |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Haziran 13, 2008 22:54 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Takımdan

|
Evet canım vardı bu konser duyrulmuştu daha önceden!
Ay ben tekrar istiyorum yaa!!  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 15:25 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
Amannn... Allah.. Uzun zamandır siteye giremediğimden bu habere geç yanıt verdim ama haberi ilk duyduğumda göbek atıyordum.. Oleyyy be... Valla müthiş birşey bu haber yav.. ( Tabi gazete arşivinde ben görmedim böyle bir haber ama inşallah doğrudur ya.. ).. uAlise42 evet çok istiyorum süper yav... Süper..  |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 15:28 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ben kürüsünüze yazmıştım kocaeli konserini |
|
|
|
|
| gulcinciyimmm |
Tarih: Çarşamba, Haziran 18, 2008 09:13 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: naz09
Eskişehir Sakarya Gazetesi' nde çıkan bir habere göre, Hepsi Temmuz ayında Eskişehir' deymiş ve Temmuz' da turneye çıkıyorlarmış. Duyurulur Kesinliğinden emin değilim çünkü gazeteyi görmedim.
nazcım bu kesin mi temmuz durumu  |
|
|
|
|
| gulcinciyimmm |
Tarih: Çarşamba, Haziran 18, 2008 09:15 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: cemreandhazal Konsere gidemedim.
Dayım kaza yaptı..
Çok üzgünüm..
Çok süper bir fırsatı kaçırdım.
canım çok üzüldüm hem dayına hem de gelemediğine ben gittim harikaydıı |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Çarşamba, Haziran 18, 2008 22:32 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
gulcinciyimmm naz da belirtmiş zaten emin değilim diye.. Kesin değil am büyük ihtimal..  |
|
|
|
|
| ozgunguleycan |
Tarih: Pazar, Haziran 22, 2008 09:52 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Yeni Üye

|
| İzmir Fuar Açıkhava 1 Haziran 2008 saat:20:30'da haberiniz olsunn arkilerim ben gideceğim hem de en ön sıradan izleyeceğim... |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazar, Haziran 22, 2008 14:56 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Görevli

|
1 Haziran geçti yalnız...22 Hazirandayız...  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Pazar, Haziran 22, 2008 23:32 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Takımdan

|
9 Ağustos' ta İstanbul' da var. Gazetede yazdı. Turkcell Kuruçeşme Arena  |
|
|
|
|
| HrbyCrazy |
Tarih: Pazartesi, Haziran 23, 2008 23:21 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Üye

|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Salı, Haziran 24, 2008 13:26 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Takımdan

|
9 Ağustos İstanbul mu? Oleey!!!
Tam da benim İstanbul'da olduğum zamana denk geliyor! Yaşasın!!!  |
|
|
|
|
| mrvhepsirock |
Tarih: Salı, Haziran 24, 2008 14:54 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Üye

|
Acaba Ağustosta Ankarada var mı?  |
|
|
|
|
| hepsicemre3 |
Tarih: Salı, Haziran 24, 2008 17:09 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben izmirdekine gidemedim daha yeni geldi ama bu sıralar yine gelecek mi biliyor musunuz  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Salı, Haziran 24, 2008 23:47 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
Demiştim Gözde.. Hadi hayırlısı.. Tüm İstanbulda olanları konsere yönlendirelim..  |
|
|
|
|
|
|