Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Grup Hepsi Konserleri

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 20:15 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bugün number1 tv'de gördüm.hepsinin 15 haziran'da kocaeli'nde konseri varmış.yerini de söyledi ama unuttum.duyurulur!

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 13, 2008 22:54 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Evet canım vardı bu konser duyrulmuştu daha önceden! Wink
Ay ben tekrar istiyorum yaa!! Laughing

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 15:25 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Amannn... Allah.. Uzun zamandır siteye giremediğimden bu habere geç yanıt verdim ama haberi ilk duyduğumda göbek atıyordum.. Very Happy Oleyyy be... Valla müthiş birşey bu haber yav.. ( Tabi gazete arşivinde ben görmedim böyle bir haber ama inşallah doğrudur ya.. ).. uAlise42 evet çok istiyorum süper yav... Süper.. Very Happy

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 15:28 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben kürüsünüze yazmıştım kocaeli konserini

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 18, 2008 09:13 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
naz09
Eskişehir Sakarya Gazetesi' nde çıkan bir habere göre, Hepsi Temmuz ayında Eskişehir' deymiş ve Temmuz' da turneye çıkıyorlarmış. Duyurulur Kesinliğinden emin değilim çünkü gazeteyi görmedim.

nazcım bu kesin mi temmuz durumu Rolling Eyes

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 18, 2008 09:15 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
cemreandhazal Konsere gidemedim.
Dayım kaza yaptı..
Çok üzgünüm..
Çok süper bir fırsatı kaçırdım.

canım çok üzüldüm hem dayına hem de gelemediğine ben gittim harikaydıı

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 18, 2008 22:32 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
gulcinciyimmm naz da belirtmiş zaten emin değilim diye.. Kesin değil am büyük ihtimal.. Very Happy

ozgunguleycan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 09:52 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Yeni Üye Yeni Üye
İzmir Fuar Açıkhava 1 Haziran 2008 saat:20:30'da haberiniz olsunn arkilerim ben gideceğim hem de en ön sıradan izleyeceğim...

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 14:56 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Görevli Görevli
1 Haziran geçti yalnız...22 Hazirandayız... Laughing

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 23:32 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
9 Ağustos' ta İstanbul' da var. Gazetede yazdı. Turkcell Kuruçeşme Arena Wink

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 23, 2008 23:21 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Üye Üye
Avrupa da yok mu?

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 24, 2008 13:26 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
9 Ağustos İstanbul mu? Oleey!!!
Tam da benim İstanbul'da olduğum zamana denk geliyor! Yaşasın!!! Razz Smile

mrvhepsirock
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 24, 2008 14:54 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Üye Üye
Acaba Ağustosta Ankarada var mı? Rolling Eyes Rolling Eyes

hepsicemre3
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 24, 2008 17:09 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben izmirdekine gidemedim daha yeni geldi ama bu sıralar yine gelecek mi biliyor musunuz Question

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 24, 2008 23:47 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Demiştim Gözde.. Wink Hadi hayırlısı.. Tüm İstanbulda olanları konsere yönlendirelim.. Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
18. sayfa (Toplam 24 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 22, 23, 24  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi