Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Grup Hepsi Konserleri

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 10, 2008 20:38 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Olsun canım önemli olan iyi olması Wink

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 10, 2008 21:02 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Geçmiş olsun Hazal... Wink

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 10, 2008 21:11 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
yaa.bir daha izmire ne zaman gelecek hepsim ben sınavlardan dolayı gidememiştim ya inşallah yine olur. Rolling Eyes

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 10, 2008 21:26 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Evet ya inşallah...
Ama inşallah ben de gidebilirim Rolling Eyes Crying or Very sad

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 10, 2008 21:40 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Crying or Very sad Benim konsere gidebilmem imkansız gibi birşey, ama değil, ne zaman olursa olsun gideceğim, hiç vazgeçmiyeceğim ve pes etmiyeceğim çünkü gerçekten istiyorsam kalbimdeki Hepsi sevgisi hiç bir engel tanımaz... Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 10, 2008 21:55 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Doğru söylüyorsun Sinem...
Ama 'HEPSİ'miz yurt dışı'na da gelecekmiş sanırım Wink

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 10, 2008 23:11 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Süper Very Happy Very Happy
Bunu duyduğuma sevindim...
Bilgi için teşekkürler Buse inşallah gelirler ve bende giderim... Wink

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 22:32 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hangi ülkede yaşıyorsun Sinem?

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 00:19 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Fransa' da. Laughing

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 14:17 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
banada söylemişti unuttum Laughing dedim ya bende unutkanlık başladı diye Laughing

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 14:33 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Eskişehir Sakarya Gazetesi' nde çıkan bir habere göre, Hepsi Temmuz ayında Eskişehir' deymiş ve Temmuz' da turneye çıkıyorlarmış. Duyurulur Laughing Kesinliğinden emin değilim çünkü gazeteyi görmedim. Wink

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 15:11 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Evet Fransa'da Wink
ahh bir'de yazsanız ki Fransa'da varmış...
Shocked olur ve sevinçten uçardım herhal'de... Very Happy

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 15:16 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yaşasın..Gitme ihtimalim yüksek. Laughing

uAlise42
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 15:33 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Üye Üye
KRALCC eskişehir'de değil mi ve çok istiyordu gelmelerini Very Happy

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 15:54 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Eskişehir' de olursa eğer ben de gidebilirim Rolling Eyes Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
17. sayfa (Toplam 24 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 22, 23, 24  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi