| Yazar |
Mesaj |
| < |
| hepsi93 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 17:32 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
| maxland konseri akşam 6:00 da pazar günü olucak ankarada cumarteside keremcem çıkıcak. |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 17:37 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Takımdan

|
sanırım her şehirde iki gün sürecek acaba bir gün hepsi bir gün keremcem mi çıkacak ben anlamadım orasını da  |
|
|
|
|
| Matthew15 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 17:42 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Yeni Üye

|
Bilgiler için saol adventureman  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 17:47 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Takımdan

|
dangergirl demiş ki: sanırım her şehirde iki gün sürecek acaba bir gün hepsi bir gün keremcem mi çıkacak ben anlamadım orasını da 
bir gün keremcem bir gün hepsi canım. |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 11:06 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Görevli

|
burak02 demiş ki: dangergirl demiş ki: sanırım her şehirde iki gün sürecek acaba bir gün hepsi bir gün keremcem mi çıkacak ben anlamadım orasını da 
bir gün keremcem bir gün hepsi canım.
ya izmirdekinde ilk kim çıkacak 1 temmuzdamı hepsi yoksa 31 hazirandamı??? |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 11:28 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Takımdan

|
ayca93gulcin demiş ki: burak02 demiş ki: dangergirl demiş ki: sanırım her şehirde iki gün sürecek acaba bir gün hepsi bir gün keremcem mi çıkacak ben anlamadım orasını da 
bir gün keremcem bir gün hepsi canım.
ya izmirdekinde ilk kim çıkacak 1 temmuzdamı hepsi yoksa 31 hazirandamı???
peki antalya'dakinde 14'ünde mi hepsi 15'inde mi  |
|
|
|
|
| hepsi93 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 13:29 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
hepsi
ankara da 24 haziran
izmir de 1 temmuz
antalya da 15 temmuz
adana da 28 temmuzda
saat: 18:00 de çıkıcak |
|
|
|
|
| korsannevzat |
Tarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 14:07 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Yeni Üye

|
| Hepsi izmirin neresine geliyor acaba tam yerini bilen var mı? Bir de saat kaçta? |
|
|
|
|
| hepsi93 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 16:03 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
korsannevzat demiş ki: Hepsi izmirin neresine geliyor acaba tam yerini bilen var mı? Bir de saat kaçta?
çiğli kipa otoparkına geliyormuş |
|
|
|
|
| Xeba |
Tarih: Salı, Haziran 19, 2007 16:18 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Yeni Üye

|
Arkadaşlar tamam üç max çubuğu ile. Geçen sene velileri almadılar diye hatırlıyorum. Ama bilen varsa söylesin. Ok...  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Salı, Haziran 19, 2007 19:23 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| Xeba |
Tarih: Salı, Haziran 19, 2007 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Yeni Üye

|
Pardon arkadaşlar velilere çubuk alıyorlar mı diyecektim.  |
|
|
|
|
| hepsi93 |
Tarih: Salı, Haziran 19, 2007 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
konser için alıyorlar tabiki |
|
|
|
|
| Xeba |
Tarih: Salı, Haziran 19, 2007 23:58 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Yeni Üye

|
burak02 ben yanlış yazmıştım. Tekrar pardon.  |
|
|
|
|
| Xeba |
Tarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 00:04 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri |
|
|
Yeni Üye

|
hepsi93 demiş ki:
Hepsi93 demişki: konser için alıyorlar tabiki
Geçen sene veliler için çubuk almamışlardı tek çocuklara. ondan dedim Bu sene için de geçerlidir belki diye. Ve geçen sene de bilete çevirmişlerdi çubukları.  |
|
|
|
|
|
|