Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Grup Hepsi Konserleri

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 17:32 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
maxland konseri akşam 6:00 da pazar günü olucak ankarada cumarteside keremcem çıkıcak.

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 17:37 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
sanırım her şehirde iki gün sürecek acaba bir gün hepsi bir gün keremcem mi çıkacak ben anlamadım orasını da Confused Question

Matthew15
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 17:42 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Yeni Üye Yeni Üye
Bilgiler için saol adventureman Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 17:47 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
dangergirl demiş ki:
sanırım her şehirde iki gün sürecek acaba bir gün hepsi bir gün keremcem mi çıkacak ben anlamadım orasını da Confused Question

bir gün keremcem bir gün hepsi canım.

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 11:06 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Görevli Görevli
burak02 demiş ki:
dangergirl demiş ki:

ya izmirdekinde ilk kim çıkacak 1 temmuzdamı hepsi yoksa 31 hazirandamı???

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 11:28 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
ayca93gulcin demiş ki:
burak02 demiş ki:
dangergirl demiş ki:

ya izmirdekinde ilk kim çıkacak 1 temmuzdamı hepsi yoksa 31 hazirandamı???

peki antalya'dakinde 14'ünde mi hepsi 15'inde mi Question Confused

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 13:29 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepsi

ankara da 24 haziran
izmir de 1 temmuz
antalya da 15 temmuz
adana da 28 temmuzda
saat: 18:00 de çıkıcak

korsannevzat
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 14:07 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Yeni Üye Yeni Üye
Hepsi izmirin neresine geliyor acaba tam yerini bilen var mı? Bir de saat kaçta?

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 16:03 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
korsannevzat demiş ki:
Hepsi izmirin neresine geliyor acaba tam yerini bilen var mı? Bir de saat kaçta?

çiğli kipa otoparkına geliyormuş

Xeba
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 19, 2007 16:18 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Yeni Üye Yeni Üye
Arkadaşlar tamam üç max çubuğu ile. Geçen sene velileri almadılar diye hatırlıyorum. Ama bilen varsa söylesin. Ok... Wink Rolling Eyes

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 19, 2007 19:23 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Takımdan Takımdan
Xeba demiş ki:
Arkadaşlar tamam üç max çubuğu ile. Geçen sene velileri almadılar diye hatırlıyorum. Ama bilen varsa söylesin. Ok... Wink Rolling Eyes

hayır böyle birşey yok.sonuçta hepsi herkese hitab ediyor. Wink ben geçen sene babamla gittim Wink Very Happy

Xeba
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 19, 2007 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Yeni Üye Yeni Üye
Pardon arkadaşlar velilere çubuk alıyorlar mı diyecektim. Embarassed Crying or Very sad Confused

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 19, 2007 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Xeba demiş ki:
Pardon arkadaşlar velilere çubuk alıyorlar mı diyecektim. Embarassed Crying or Very sad Confused

konser için alıyorlar tabiki

Xeba
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 19, 2007 23:58 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Yeni Üye Yeni Üye
burak02 ben yanlış yazmıştım. Tekrar pardon. Embarassed Laughing

Xeba
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 00:04 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Konserleri
Yeni Üye Yeni Üye
hepsi93 demiş ki:
Xeba demiş ki:

Hepsi93 demişki: konser için alıyorlar tabiki

Geçen sene veliler için çubuk almamışlardı tek çocuklara. ondan dedim Bu sene için de geçerlidir belki diye. Ve geçen sene de bilete çevirmişlerdi çubukları. Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 23 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 21, 22, 23  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi