| Yazar |
Mesaj |
| < |
| root |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 21:57 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Klipleri |
|
|
Site Admin

|
GRUP HEPSİ VİDEO KLİPLERİ İZLE!
Arkadaşlar elinde grup hepsi nin klipleri olan arkadaşlar üzerinde reklam veya yazı olmayan, net videolar var ise buraya yazarsanız sevinirim. Klipler adlı bir bölüm açalım ne dersiniz. Ben de var idi düşünüyordum. Malesef HDD yandı.
Neyse olanlar buraya yazarsa sevinirim... |
En son root tarafından Salı, Şubat 19, 2008 22:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 22:08 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Klipleri |
|
|
Takımdan

|
Evimdeki net bağlantısını taşınacağımız için iptal ettirmiş olmasam ben bütün klipleri yayınlayabilirdim ama malesef şu anda cafeden yazıyorum. Yüksek çözünürlüklü ve reklamsız bütün klipler. Ayrıca ekleyecek arkadaşların da You Tube'a değil Rapidshare gibi bir dosya paylaşım sitesine yüklemelerini rica ederim. Çünkü You Tube'dan download şansımız yok aslında var da çok karışık ve herkezin uğraşacağını sanmıyorum. Ayrıca istersen 1024*768 çözünürlüklü bir video yükle You Tube onu kendi boyutuna indirgiyor ve çözünürlüğünü düşürüyor. Bu yüzden tavsiyem paylaşımcı arkadaşlar üşenmesinlerve Rapidshare'e atsınlar.
-Mayko Andolini- |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 22:10 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Klipleri |
|
|
Site Admin

|
| mayko üzüldüm be. Neyse hele elinde belirttiğim şekilde olanlar var ise yazsınlar da yükleyecek yer bulurum ben onlara... |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 22:25 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Klipleri |
|
|
Görevli

|
| ben de var sadece tempo ve kalpsizsin reklamlı onun dışında netliğine siz karar verirsiniz ben rahatlıkla anlayabiliyorum yani bence net |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 22:50 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Klipleri |
|
|
Görevli

|
Murat Abi bende de vardı bütün klipler Reklam falan da hiç bir şey yok... yalnız...Bazılarının çözünürlüğü biraz daha düşük youtube aracılıklı olduğu için ama çözünürlüğü en iyi olan Olmaz Oğlan ve Yalan...Ayrıca diğer klipleri daha büyük boytlu indirebilirim...Bende bir program var oradan videoyu boyutları ayarlayarak indiriyorsun...Çözünürlüğü de daha iyi oluyor onların...  |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 23:40 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Klipleri |
|
|
|
Misafir
|
| Bende yok ama Klipler diye bir bölüm açılabilir yada videolar diye. |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Salı, Eylül 11, 2007 11:53 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Klipleri |
|
|
Görevli

|
Murat abi abim şehir dışında okuyordu benim de...Onlar sınırsız internet bağlattılar...Bu yüzden abimden rica ettim...Yüksek çözünürlüklü tüm Hepsi kliplerini indirecek...Cdye çekecek ama kısa süre sonra ancak kliplei verebilirim...Yani hemen şu anda veremem çok acil değilse eğer ben yüksek çözünürlüklü olarak cd geliğinde size ulaştırırım..  |
|
|
|
|
| pelingulcin94 |
Tarih: Pazar, Ekim 14, 2007 22:15 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Klipleri |
|
|
Üye

|
| hepsi birbirinden güzel klipleri |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazartesi, Ekim 15, 2007 00:12 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Klipleri |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Pazartesi, Ekim 15, 2007 13:51 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Klipleri |
|
|
Takımdan

|
Çok teşekkürler mayko..  |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Pazartesi, Ekim 15, 2007 19:08 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Klipleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
Çok teşekkürler  |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Salı, Ekim 16, 2007 09:16 - Mesaj konusu: grup hepsi klipleri |
|
|
Site Admin

|
root demiş ki: Arkadaşlar elinde grup hepsi nin klipleri olan arkadaşlar üzerinde reklam veya yazı olmayan, net videolar var ise buraya yazarsanız sevinirim. Klipler adlı bir bölüm açalım ne dersiniz. Ben de var idi düşünüyordum. Malesef HDD yandı.
Neyse olanlar buraya yazarsa sevinirim...
Evet arkadaşlar elinde grup hepsi'nin video klipleri olanlar yokmu ? Elinizde klipler varsa ve bize gönderirseniz sitede Klipler bölümü açmayı düşünüyoruz...  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Salı, Ekim 16, 2007 12:03 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Klipleri |
|
|
Görevli

|
bende var... reklam bazılarında var, bazılarında yok:D
hele hele aşk sakızı... sanki canlı izliyorsun, çok net... |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Salı, Ekim 16, 2007 15:50 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Klipleri |
|
|
Görevli

|
Bende de bütün hepsi var ama sadece Yalan,Üç Kalp ve Olmaz Oğlan yüksek çözünürlüklü...Ama diğerleri de iyi...  |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Cumartesi, Ekim 20, 2007 12:18 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Klipleri |
|
|
Takımdan

|
Bende KALPSİZSİN var isterseniz gönderebilirim  |
|
|
|
|
|
|