| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
| esmerperi |
Tarih: Cuma, Haziran 1, 2007 18:47 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bende pek dansa yetenek yok ama olan arkadaşlarımızı öğrenmek isterim...  |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Cuma, Haziran 1, 2007 19:11 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| esmerperi |
Tarih: Cuma, Haziran 1, 2007 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
elma team member ne demek? acaba öğrene bilirmiyim..  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cuma, Haziran 1, 2007 19:15 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Site Admin

|
esmerperi demiş ki: elma team member ne demek? acaba öğrene bilirmiyim.. 
Şaka yapıyorsun heralde. Çünkü azçok herkesin ingilizcesi var zaten team member yazısının üstünde "takımdan" yazmakta.. :roll:
Zaten konu ile alakası yok. Lütfen duyuru kategorimizdeki kurallarımızı okuyun... |
En son root tarafından Cuma, Haziran 1, 2007 19:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| esmerperi |
Tarih: Cuma, Haziran 1, 2007 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
ya biliyorum sonradan anladım benim anlamam biraz geç olur bu da benim bir özelliğim ......  |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Cuma, Haziran 1, 2007 19:19 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Takımdan

|
Maalesef dansa yeteneğim yok canım.  |
|
|
|
|
| esmerperi |
Tarih: Cuma, Haziran 1, 2007 19:22 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
benimde yok dediğim gibi ama belki bizimde içimizde biryerde gizli kalmış bir yeteneğimiz vardır  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cuma, Haziran 1, 2007 20:04 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Takımdan

|
benim var ama biraz tombulum  |
|
|
|
|
| raye |
Tarih: Cuma, Haziran 1, 2007 20:05 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Takımdan

|
Fazla yok  |
|
|
|
|
| maximilian |
Tarih: Cuma, Haziran 1, 2007 21:36 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
Dans etmeyi seviyorum ama fazla yeteneğim de yok.
 |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Cumartesi, Haziran 2, 2007 13:31 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Görevli

|
Benim var  |
|
|
|
|
| esmerperi |
Tarih: Cumartesi, Haziran 2, 2007 15:53 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
yeteneği olanları tebrik ediyorum başta seni hepsisweet....çünkü dans atmek büyük yetenek ister ... ben sadece bu sene ki 19 mayısta yaptığımız zeybek gösterisinden başka dans bilmiyorumm....  |
En son esmerperi tarafından Cumartesi, Haziran 2, 2007 18:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| maximilian |
Tarih: Cumartesi, Haziran 2, 2007 15:56 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
Doğaçlama dans edemem ama figürleri gösterirseniz bayağı iyi oluyor.
 |
|
|
|
|
| esmerperi |
Tarih: Cumartesi, Haziran 2, 2007 16:05 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bende maximilan....bana figürleri gözterirseler bende yapabilirim doğaçlama yapmak özel bir yetenektir...daha önce de belirttiğim gibi....  |
|
|
|
|
| sportsmangirl |
Tarih: Cumartesi, Haziran 2, 2007 16:06 - Mesaj konusu: . |
|
|
Üye

|
| bende yetenek var ama kullanmak için fırsatım yok yani kendimi geliştirmek için fırsatım yok |
|
|
|
|
|
|