Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?

esmerperi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 1, 2007 18:47 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende pek dansa yetenek yok ama olan arkadaşlarımızı öğrenmek isterim... Crying or Very sad Crying or Very sad

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 1, 2007 19:11 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Takımdan Takımdan
benim de yeteneğim yok

esmerperi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 1, 2007 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
elma team member ne demek? acaba öğrene bilirmiyim.. Laughing

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 1, 2007 19:15 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Site Admin Site Admin
esmerperi demiş ki:
elma team member ne demek? acaba öğrene bilirmiyim.. Laughing

Şaka yapıyorsun heralde. Çünkü azçok herkesin ingilizcesi var zaten team member yazısının üstünde "takımdan" yazmakta.. :roll:

Zaten konu ile alakası yok. Lütfen duyuru kategorimizdeki kurallarımızı okuyun...

En son root tarafından Cuma, Haziran 1, 2007 19:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

esmerperi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 1, 2007 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya biliyorum sonradan anladım benim anlamam biraz geç olur bu da benim bir özelliğim ...... Embarassed

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 1, 2007 19:19 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Takımdan Takımdan
Maalesef dansa yeteneğim yok canım. Rolling Eyes Wink

esmerperi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 1, 2007 19:22 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benimde yok dediğim gibi ama belki bizimde içimizde biryerde gizli kalmış bir yeteneğimiz vardır Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 1, 2007 20:04 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Takımdan Takımdan
benim var Very Happy Very Happy ama biraz tombulum Crying or Very sad Very Happy

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 1, 2007 20:05 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Takımdan Takımdan
Fazla yok Smile Smile

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 1, 2007 21:36 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
Dans etmeyi seviyorum ama fazla yeteneğim de yok.
Wink Cool

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 2, 2007 13:31 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Görevli Görevli
Benim var Wink Wink

esmerperi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 2, 2007 15:53 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arrow yeteneği olanları tebrik ediyorum başta seni hepsisweet....çünkü dans atmek büyük yetenek ister ... ben sadece bu sene ki 19 mayısta yaptığımız zeybek gösterisinden başka dans bilmiyorumm.... Sad

En son esmerperi tarafından Cumartesi, Haziran 2, 2007 18:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 2, 2007 15:56 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
Doğaçlama dans edemem ama figürleri gösterirseniz bayağı iyi oluyor.
Wink Cool

esmerperi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 2, 2007 16:05 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende maximilan....bana figürleri gözterirseler bende yapabilirim doğaçlama yapmak özel bir yetenektir...daha önce de belirttiğim gibi.... Very Happy

sportsmangirl
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 2, 2007 16:06 - Mesaj konusu: .
Üye Üye
bende yetenek var ama kullanmak için fırsatım yok yani kendimi geliştirmek için fırsatım yok

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi