| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
| ayca93gulcin |
Tarih: Perşembe, Haziran 7, 2007 10:54 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Görevli

|
dansa yeteneğimde var ilgimde var..eğer oks olmasaydı((oks benim için çok önemli çünkü))kursuma devam ederdim..doğaçlama olarakda yapabilirm ben..şu an bana kalk deseniz dünden razıyımdır..  |
|
|
|
|
| BUSOS |
Tarih: Salı, Haziran 12, 2007 20:48 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Üye

|
ayca93gulcin demiş ki: dansa yeteneğimde var ilgimde var..eğer oks olmasaydı((oks benim için çok önemli çünkü))kursuma devam ederdim..doğaçlama olarakda yapabilirm ben..şu an bana kalk deseniz dünden razıyımdır.. 
Sana katılıyorum ayça dans gerçekten benim için çok önemli şeylerden biri ama oks kadar değil  |
|
|
|
|
| matt |
Tarih: Salı, Haziran 12, 2007 21:49 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Yeni Üye

|
| benimki bazı yeteneğim olsaydım ben hemen çölde danstan başka türlü dans bulurdum |
|
|
|
|
| ZeuS206 |
Tarih: Salı, Haziran 12, 2007 22:40 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
malesef dansa yeteneğim yok  |
|
|
|
|
| BUSE1993 |
Tarih: Perşembe, Haziran 14, 2007 09:58 - Mesaj konusu: grup hepsi gibi dansa yeteneğiniz var mı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben küçüklüğümden beri bende bale isteği var küçükken anneme söyledim ama beni göndermedi şimdi gitsem de çok geç olur geç olsa bile dans edemem çünkü dizimden ameliyat oldum onun korkusuna dans ediceğimi sanmıyorum  |
|
|
|
|
| esmerperi |
Tarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 16:04 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
buse en başta geçmiş olsun...ama bale de özel bir yetenek mesela benim yapamayacağım bir şey.  |
|
|
|
|
| SELENYA |
Tarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| gozde485 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 20:03 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Üye

|
maalesef  |
|
|
|
|
| darklord |
Tarih: Cuma, Haziran 22, 2007 16:14 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Yeni Üye

|
yeteneğim var hatta 6.sınıfta yarışmalara bile katıldık arkadaşlarımla dans etmek çok zevkli birşey herkese tavsiye ederim  |
|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Cuma, Haziran 22, 2007 21:55 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Takımdan

|
malesef benimde dans etme yeteneğim yok ama olmadığı için üzülmüyorum çünkü 8 yaşımdan beri atletizm yapıp,basketbol oynuyorum buda beni tatmin ediyor zaten.  |
|
|
|
|
| cemrekolikipek |
Tarih: Cumartesi, Haziran 23, 2007 13:34 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| onlar kadar dans edemesem bile güzel dans ediyorum. |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 25, 2007 10:22 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Takımdan

|
ayca93gulcin demiş ki: dansa yeteneğimde var ilgimde var..eğer oks olmasaydı((oks benim için çok önemli çünkü))kursuma devam ederdim..doğaçlama olarakda yapabilirm ben..şu an bana kalk deseniz dünden razıyımdır.. 
Valla benim için de oks çok önemli yoksa çok iyi dans ederim ve çok zayıfım ah şu oks... |
|
|
|
|
| Carizmatic |
Tarih: Pazartesi, Haziran 25, 2007 18:57 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| Dans Yetenegim Var.Break Dans Yapabiliyorum. |
|
|
|
|
| esmerperi |
Tarih: Pazartesi, Haziran 25, 2007 21:15 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bende break dans izlemeye bayılıyorum...  |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Salı, Haziran 26, 2007 18:00 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Takımdan

|
| Bende Break Dansı Severim |
|
|
|
|
|
|