Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 7, 2007 10:54 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Görevli Görevli
dansa yeteneğimde var ilgimde var..eğer oks olmasaydı((oks benim için çok önemli çünkü))kursuma devam ederdim..doğaçlama olarakda yapabilirm ben..şu an bana kalk deseniz dünden razıyımdır.. Very Happy

BUSOS
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 12, 2007 20:48 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Üye Üye
ayca93gulcin demiş ki:
dansa yeteneğimde var ilgimde var..eğer oks olmasaydı((oks benim için çok önemli çünkü))kursuma devam ederdim..doğaçlama olarakda yapabilirm ben..şu an bana kalk deseniz dünden razıyımdır.. Very Happy

Sana katılıyorum ayça dans gerçekten benim için çok önemli şeylerden biri ama oks kadar değil Crying or Very sad

matt
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 12, 2007 21:49 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Yeni Üye Yeni Üye
benimki bazı yeteneğim olsaydım ben hemen çölde danstan başka türlü dans bulurdum

ZeuS206
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 12, 2007 22:40 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
malesef dansa yeteneğim yok Crying or Very sad

BUSE1993
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 14, 2007 09:58 - Mesaj konusu: grup hepsi gibi dansa yeteneğiniz var mı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben küçüklüğümden beri bende bale isteği var küçükken anneme söyledim ama beni göndermedi şimdi gitsem de çok geç olur geç olsa bile dans edemem çünkü dizimden ameliyat oldum onun korkusuna dans ediceğimi sanmıyorum Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

esmerperi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 16:04 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
buse en başta geçmiş olsun...ama bale de özel bir yetenek mesela benim yapamayacağım bir şey. Laughing

SELENYA
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
evet var

gozde485
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 20:03 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Üye Üye
maalesef Sad

darklord
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 22, 2007 16:14 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Yeni Üye Yeni Üye
yeteneğim var hatta 6.sınıfta yarışmalara bile katıldık arkadaşlarımla dans etmek çok zevkli birşey herkese tavsiye ederim Wink Wink

orionthedragon
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 22, 2007 21:55 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Takımdan Takımdan
malesef benimde dans etme yeteneğim yok ama olmadığı için üzülmüyorum çünkü 8 yaşımdan beri atletizm yapıp,basketbol oynuyorum buda beni tatmin ediyor zaten. Cool

cemrekolikipek
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 23, 2007 13:34 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
onlar kadar dans edemesem bile güzel dans ediyorum.

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 25, 2007 10:22 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Takımdan Takımdan
ayca93gulcin demiş ki:

Valla benim için de oks çok önemli yoksa çok iyi dans ederim ve çok zayıfım ah şu oks...

Carizmatic
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 25, 2007 18:57 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Dans Yetenegim Var.Break Dans Yapabiliyorum.

esmerperi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 25, 2007 21:15 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende break dans izlemeye bayılıyorum... Very Happy

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 26, 2007 18:00 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Takımdan Takımdan
Bende Break Dansı Severim

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 15, 16, 17  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi