Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 19, 2008 17:00 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
git yeteneğini değerlendir

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 19, 2008 17:07 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Görevli Görevli
Sohbet yok, sohbet yok... Konudan devam.. Wink

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 19, 2008 17:07 - Mesaj konusu: Grup hepsi gibi dansa yeteneğiniz var mı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende öyle düşünüyorum..

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 19, 2008 17:22 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
özür dilerim serdar abi

MmEeVrLvUeT
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 19, 2008 17:45 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benim kesinlikle yok müzik var ama dans 0 Confused

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 19, 2008 17:47 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Var mı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Benim pek yok galiba... Rolling Eyes Aslında bilmiyorum,belki de vardır... Laughing Rolling Eyes

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 19, 2008 17:51 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Takımdan Takımdan
hepsicemrebuse demiş ki:
Laughing
Ya ben de yapabiliyorum, hatta çevremdekiler benim dans edişimii gördükten sonra "Sen neden daha önce dans etmedin ki!!" diyorlar
Güzel dans ederim de,
Başlık "Grup 'HEPSİ' gibi dansa yeteğiniz var mı?"
Yeteneğim var, ama 'HEPSİ'gibi değil

Aynen katılıyorum. Benim de dansa yeteneğim olsa da HEPSİ gibi değil Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 19, 2008 19:11 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Takımdan Takımdan
Sağol canım Wink
Bu sene geliştireceğim inşallah Wink

EDACIKYALAN
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 19, 2008 20:02 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ben bende dans yeteneği olduğunu düşünüyorum takla ve değişik cimlastik hareketleri yapabiliyorum

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 22:04 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla benim var.Esneğim ama pek değil.Bale kursuna gitmeyi çok istiyorum ama sanırım bu yaştan sonra gidemem. Crying or Very sad

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 14:08 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet ya bende ama çok geç Crying or Very sad

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 2, 2008 09:31 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Üye Üye
evet çok... Smile

zekirdek
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 2, 2008 10:48 - Mesaj konusu: benim eh peh:D
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
benim az var yani hem yapabiliyorum hemde yapamaya biliyorum Very Happy
bazılarını yapıyorum ama yaptığım dansların sadece hızlılarını yapamıyorum o kadar.ama yapmak isterim tabii.

GHepsiErenFan
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 2, 2008 14:55 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Üye Üye
Dansı seviyorum Very Happy

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 2, 2008 17:10 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kim sevmez ki dansı... Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
17. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19, 20  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi