| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
| SEDA987 |
Tarih: Salı, Ağustos 19, 2008 17:00 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| git yeteneğini değerlendir |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Salı, Ağustos 19, 2008 17:07 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Görevli

|
Sohbet yok, sohbet yok... Konudan devam..  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Salı, Ağustos 19, 2008 17:07 - Mesaj konusu: Grup hepsi gibi dansa yeteneğiniz var mı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| SEDA987 |
Tarih: Salı, Ağustos 19, 2008 17:22 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| MmEeVrLvUeT |
Tarih: Salı, Ağustos 19, 2008 17:45 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
benim kesinlikle yok müzik var ama dans 0  |
|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Salı, Ağustos 19, 2008 17:47 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Var mı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Benim pek yok galiba... Aslında bilmiyorum,belki de vardır...  |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Salı, Ağustos 19, 2008 17:51 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Takımdan

|
hepsicemrebuse demiş ki:
Ya ben de yapabiliyorum, hatta çevremdekiler benim dans edişimii gördükten sonra "Sen neden daha önce dans etmedin ki!!" diyorlar
Güzel dans ederim de,
Başlık "Grup 'HEPSİ' gibi dansa yeteğiniz var mı?"
Yeteneğim var, ama 'HEPSİ'gibi değil
Aynen katılıyorum. Benim de dansa yeteneğim olsa da HEPSİ gibi değil  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Salı, Ağustos 19, 2008 19:11 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Takımdan

|
Sağol canım
Bu sene geliştireceğim inşallah  |
|
|
|
|
| EDACIKYALAN |
Tarih: Salı, Ağustos 19, 2008 20:02 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| ben bende dans yeteneği olduğunu düşünüyorum takla ve değişik cimlastik hareketleri yapabiliyorum |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Pazar, Eylül 21, 2008 22:04 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Valla benim var.Esneğim ama pek değil.Bale kursuna gitmeyi çok istiyorum ama sanırım bu yaştan sonra gidemem.  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 14:08 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Evet ya bende ama çok geç  |
|
|
|
|
| erenfanclub |
Tarih: Perşembe, Ekim 2, 2008 09:31 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Üye

|
evet çok...  |
|
|
|
|
| zekirdek |
Tarih: Perşembe, Ekim 2, 2008 10:48 - Mesaj konusu: benim eh peh:D |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
benim az var yani hem yapabiliyorum hemde yapamaya biliyorum
bazılarını yapıyorum ama yaptığım dansların sadece hızlılarını yapamıyorum o kadar.ama yapmak isterim tabii. |
|
|
|
|
| GHepsiErenFan |
Tarih: Perşembe, Ekim 2, 2008 14:55 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Üye

|
Dansı seviyorum  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Perşembe, Ekim 2, 2008 17:10 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Kim sevmez ki dansı...  |
|
|
|
|
|
|
|