Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 06:13 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Takımdan Takımdan
Laughing
Ya ben de yapabiliyorum, hatta çevremdekiler benim dans edişimii gördükten sonra "Sen neden daha önce dans etmedin ki!!" diyorlar Laughing
Güzel dans ederim de,
Başlık "Grup 'HEPSİ' gibi dansa yeteğiniz var mı?"
Yeteneğim var, ama 'HEPSİ'gibi değil Laughing

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 23:12 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Vayy Buse ben dans etmekten utandığını biliyorudum.. Very Happy Et et dans herkese lazım.. Hayatın en güzel sporu..

Bu arada Hepsi'm gibi olmasada benimde dans yeteneğim var.. Şuan müthiş teknoculardanım.. Very Happy Capeara dersen onuda baya yapıyorum takla falan atmalar baya geliştim.. Kıvrak danslarıda yaparım erkekte olsam bu iş cinsiyete bakmıyor.. Kalıbım çok kalın ama yetenek işte.. Very Happy

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 23:21 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Buse sen Üniye İstanbul'A gel ikimiz Modern Dans bölümüne yazılalım en iyisi Laughing Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 23:48 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Takımdan Takımdan
Ben Ebru'yla Hepsi Müzikleri açıp, vede kameraya çekiyoruz beraber dans ettiğimizi, sonra'da televizyon'dan seyrediyoruz kendimizi... Kendimize coegrafi uyduruyoruz hep bize geldiğinde... Gerçekten çok eğlenceli, video'ya bakınca gülmekten kopuyoruz...

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 27, 2008 05:54 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Takımdan Takımdan
Sinem'cim biz de yapıyoruz onu bazen ama çoğu zaman kameraya çekmiyoruz Laughing

Sena valla alanımı bu kadar sevmesem, hayatımı bununla kazanacağım demesem inan yapcağım ilk şeylerden biri Wink Laughing

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 27, 2008 12:00 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Aynen ya... Laughing Laughing

14EREN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 10:28 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Üye Üye
Doğrusu bende dans yeteneği yok.

gakagunduz
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 14:49 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Üye Üye
bende var

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 19:35 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benimde dansla aram pek iyi değil

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 12, 2008 19:49 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benim dansla aram çok iyi.dans etmeyi çok seviyorum.biraz yeteneğim var ama bunu geliştirmeyi çok çok isterim.

xxXAySeNuRXxx
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 22:13 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Üye Üye
benim var

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 19, 2008 16:46 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
ben bale yaptığım için var

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 19, 2008 16:47 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ne kadar güzel

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 19, 2008 16:54 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
evet bende kendimle çok zaten çok seviyorum

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 19, 2008 16:57 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
aslında benim yeteneğim var ama kursuna falan gitmedim Crying or Very sad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
16. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 15, 16, 17  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi