Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 17:10 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
övünmek gibi olmasın ama süper dansederim

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 18:20 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Tamam elimden geldiğince ediyorum ama geçen gün havada ters takla atarken.. Kendimi yerde buldum.. Bir ara oturamaz hale gelmiştim ama geçti.. Very Happy

CeMReReN34
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 22:05 - Mesaj konusu: Grup Hepsi
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Malesef yok Sad

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 23:10 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Biraz öğretse birileri süper dans ederim yani istek olduktan sonra herkes başarır

uAlise42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 23:41 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Üye Üye
Hımm yok Very Happy hiç esnek değilim Very Happy ama break dansa gitmeyi istiyorum da nasıl Very Happy hiç esnek değilim çünkü Very Happy

CeMrE98CeMrE
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 10, 2008 10:15 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Üye Üye
valla bende çok var hem ben hepsi gibi baleye gittim 4 sene ve dans etmesini süper yapıyorum

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 10, 2008 10:58 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Takımdan Takımdan
Sudan çıkmış bir balık nasıl dans ediyorsa bende öyle dans ediyorum Laughing Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 10, 2008 21:02 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Takımdan Takımdan
Laughing
Ben modern dans eğitimi almak istiyorum ama maalesef HİÇ vaktim yok... Crying or Very sad

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 00:27 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Takımdan Takımdan
Alıntı:

Ben modern dans eğitimi almak istiyorum ama maalesef HİÇ vaktim yok...
Aynen ben de çok istiyorum Buse. Vaktim yok benim de, burada doğru düzgün eğitim veren yerler de yok zaten.

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 13, 2008 20:18 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Takımdan Takımdan
Ya kışın haftanın 6 günü kurstaydım zaten! Confused
Yazın da hem Bodrum hem de iş Confused
O yüzden maalesef... Confused

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 01:40 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Görevli Görevli
Ben modern danstan vazgeçtim... Very Happy Gitar kursuma devam edip gitarda geliştireceğim kendimi bu yaz...Çünkü huyum bu benim herşeye heves edip başlıyorum sonra yarım bırakıyorum... Laughing

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 14:57 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bu aralar kafamı çok pis Tektonik dansa sardım.. Müthiş bişey ya.. Geliştiriyorum kendimi yavaş yavaş.. Very Happy

glnkz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 14:59 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Üye Üye
malesef yok keşke olsa Sad

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 15:01 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İnşllah seni sahnelerde görebiliriz Wink Very Happy

yoshcemreelif
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 24, 2008 21:45 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Yeni Üye Yeni Üye
ßen gerçekten de dans da çok yetenekliyim ve aynı zamanda dans etmeyi çok seviyorum Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
15. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi