| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
| ilkaycemre21 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 17:10 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| övünmek gibi olmasın ama süper dansederim |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 18:20 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Tamam elimden geldiğince ediyorum ama geçen gün havada ters takla atarken.. Kendimi yerde buldum.. Bir ara oturamaz hale gelmiştim ama geçti..  |
|
|
|
|
| CeMReReN34 |
Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 22:05 - Mesaj konusu: Grup Hepsi |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Malesef yok  |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 23:10 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Biraz öğretse birileri süper dans ederim yani istek olduktan sonra herkes başarır |
|
|
|
|
| uAlise42 |
Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 23:41 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Üye

|
Hımm yok hiç esnek değilim ama break dansa gitmeyi istiyorum da nasıl hiç esnek değilim çünkü  |
|
|
|
|
| CeMrE98CeMrE |
Tarih: Salı, Haziran 10, 2008 10:15 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Üye

|
| valla bende çok var hem ben hepsi gibi baleye gittim 4 sene ve dans etmesini süper yapıyorum |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Salı, Haziran 10, 2008 10:58 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Takımdan

|
Sudan çıkmış bir balık nasıl dans ediyorsa bende öyle dans ediyorum  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Salı, Haziran 10, 2008 21:02 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Takımdan

|
Ben modern dans eğitimi almak istiyorum ama maalesef HİÇ vaktim yok...  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 00:27 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Takımdan

|
Alıntı:
Ben modern dans eğitimi almak istiyorum ama maalesef HİÇ vaktim yok... Aynen ben de çok istiyorum Buse. Vaktim yok benim de, burada doğru düzgün eğitim veren yerler de yok zaten. |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Haziran 13, 2008 20:18 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Takımdan

|
Ya kışın haftanın 6 günü kurstaydım zaten!
Yazın da hem Bodrum hem de iş
O yüzden maalesef...  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 01:40 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Görevli

|
Ben modern danstan vazgeçtim... Gitar kursuma devam edip gitarda geliştireceğim kendimi bu yaz...Çünkü huyum bu benim herşeye heves edip başlıyorum sonra yarım bırakıyorum...  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 14:57 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bu aralar kafamı çok pis Tektonik dansa sardım.. Müthiş bişey ya.. Geliştiriyorum kendimi yavaş yavaş..  |
|
|
|
|
| glnkz |
Tarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 14:59 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Üye

|
malesef yok keşke olsa  |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 15:01 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
İnşllah seni sahnelerde görebiliriz  |
|
|
|
|
| yoshcemreelif |
Tarih: Salı, Haziran 24, 2008 21:45 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Yeni Üye

|
ßen gerçekten de dans da çok yetenekliyim ve aynı zamanda dans etmeyi çok seviyorum  |
|
|
|
|
|
|