Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 12:03 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Görevli Görevli
hakan çok haklısın bende de öyle bir yetenek yok ama keşke olsa Razz

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 16:55 - Mesaj konusu: Dans Yetenegim
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla HEPSİ gibi dans edebilmek isterdim... Onlar gibi dans edebilsem konserlerde onlarla birlikte olurdum. Ama malesef dansa yeteneğim az... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 16:42 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yav yeteneğim o kadar yok ama mütiş figürler biliyorum... Takla atarak dans etiyorum ama nasıl oluyorsa artık.. Very Happy Very Happy Gerçekten aşırı olmasada dansa karşı yeteneğim çok az bir şekilde var.. Ama geliştirmeyi çok istiyorum..

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 16:03 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Takımdan Takımdan
Evet ben de çok istiyorum geliştirmeyi...
Dansa bayılırım çünkü...
Gerçi her ne kadar yalnızken dans etsem de... Laughing
Ama 'HEPSİ'min eline kimse su dökemez bence!..
Çok profesyoneller çünkü... Laughing

ZehraYoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 20:24 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Yeni Üye Yeni Üye
ben valla tek kendim bale yapabiliyorum başka yok yeteneğim Crying or Very sad Surprised Surprised

---
Düzenleme:devrem

Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz ve uyunuz!
Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz!

ZehraYoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 17:15 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Yeni Üye Yeni Üye
ben

CeMReReN34
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 12:27 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Maalesef... Sad

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 13:51 - Mesaj konusu: dans
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
yani fazla değil ama sıfır bacak açabiliyorum ama elimden geliyor bende dans okuluna falan gitseydim hepsi gibi dans edebilirdim.

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 26, 2008 22:21 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Benim dans yeteneğim var,hemde fazlasıyla.Evde bile zaman zaman provalar yaparım,yeni hareketler denerim.Hepsi grubunun YALAN şarkısındaki hareketlerin tamamını yapabiliyorum mesela.Ve bundan da büyük keyif alıyorum.İlkokul,ortaokul,lisede pek çok dans faaliyetlerinde bulundum.Şimdi de üniversiteyi bekliyorum dans için.Herkese tavsiye ediyorum,dans müthiş bir spor.

347emrah
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 26, 2008 22:56 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Yeni Üye Yeni Üye
bende biraz yetenek var istekde var ama nedense bir yandan istiyor bir yandan istemiyor oyuncu filan olmayı ama ahsında biliyorum çok güzel bir duygu bütün oyuncular sanatçılar parıl parıl parlıyor tabi hepside onaların zaten eşi benzeri yok türkiyede bir ilk ve en güzel bir ilk

o yüzden çok tutululyor çok seviliyor tabi başka hepsi gibi gruplar da çıksa yine sevilir onlar bizim kalbimizde şarkılarıyla tarzlarıyla duruşlarıyla oyunculuklarıyla danslarıyla eşi benzeri olmayan bir grup zaman zaman tartışılsada hepsi bizim herşeyimiz neyse fazla uzatmayım

iyki varsınız

hellobenebru
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 27, 2008 08:59 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Yeni Üye Yeni Üye
Benim de dans yeteneğim var hem de fazlasıyla canım her sıkıldığında hepsi grubundan bir şarkı açıp dans ediyorum dans etmek benim için hayatın bir parçası dans etmeyi çok seviyorum dansız bir hayatı su anda düşünemiyorum arkadaşlar siz de yeteneğim yok yazmışsınız ama eğer çok çalışırsanız üstesinden gelirsiniz çok eğlenceli bir şey olduğunu çok iyi anlayacaksınız bence siz de bir deneyin

bunu sizin başarabileceğinize inanıyorum şu yaşa geldim küçüklükten beridir dans etmeyi çok ama çok seviyorum.

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlenmiştir.
Lütfen mesajlarınızda Türkçe imla ve yazım kurallarınıa uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz.
Duyuru ve kurallara uygun olmayan mesajlar onaylanmaz ve direkt silinir.
Aşağıda ki duyuru ve kuralları okuyunuz...

http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

paintergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 2, 2008 18:46 - Mesaj konusu: dans yeteneği
Üye Üye
az biraz var ama çok da iyi sayılmam dans konusunda

yosyhkolik
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 22:59 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Yeni Üye Yeni Üye
bende maximilian Smile Wink Razz

BuSraY
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 23:24 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Yeni Üye Yeni Üye
Benim dansa yeteneğim var.Eğitim almadığım halde bir balerinin yaptığı hareketlerin %75'ini yapabiliyorum.. Rolling Eyes Mr. Green Smile

samedcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 11:49 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı?
Yeni Üye Yeni Üye
benim pek fazla dansla ilgim yok ama şarkı söylemeyi çook seviyorum hele bir de hepsi grubunun olursa çook güzel söylerim. Embarassed

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
14. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi