| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
| freeb |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 12:03 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Görevli

|
hakan çok haklısın bende de öyle bir yetenek yok ama keşke olsa  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 16:55 - Mesaj konusu: Dans Yetenegim |
|
|
Kıdemli Üye

|
Valla HEPSİ gibi dans edebilmek isterdim... Onlar gibi dans edebilsem konserlerde onlarla birlikte olurdum. Ama malesef dansa yeteneğim az...  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Perşembe, May 15, 2008 16:42 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Yav yeteneğim o kadar yok ama mütiş figürler biliyorum... Takla atarak dans etiyorum ama nasıl oluyorsa artık.. Gerçekten aşırı olmasada dansa karşı yeteneğim çok az bir şekilde var.. Ama geliştirmeyi çok istiyorum.. |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 16:03 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Takımdan

|
Evet ben de çok istiyorum geliştirmeyi...
Dansa bayılırım çünkü...
Gerçi her ne kadar yalnızken dans etsem de...
Ama 'HEPSİ'min eline kimse su dökemez bence!..
Çok profesyoneller çünkü...  |
|
|
|
|
| ZehraYoshy |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 20:24 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Yeni Üye

|
ben valla tek kendim bale yapabiliyorum başka yok yeteneğim
---
Düzenleme:devrem
Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz ve uyunuz!
Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz! |
|
|
|
|
| ZehraYoshy |
Tarih: Cumartesi, May 17, 2008 17:15 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| CeMReReN34 |
Tarih: Pazar, May 18, 2008 12:27 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Maalesef...  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Pazartesi, May 19, 2008 13:51 - Mesaj konusu: dans |
|
|
Kıdemli Üye

|
| yani fazla değil ama sıfır bacak açabiliyorum ama elimden geliyor bende dans okuluna falan gitseydim hepsi gibi dans edebilirdim. |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Pazartesi, May 26, 2008 22:21 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Benim dans yeteneğim var,hemde fazlasıyla.Evde bile zaman zaman provalar yaparım,yeni hareketler denerim.Hepsi grubunun YALAN şarkısındaki hareketlerin tamamını yapabiliyorum mesela.Ve bundan da büyük keyif alıyorum.İlkokul,ortaokul,lisede pek çok dans faaliyetlerinde bulundum.Şimdi de üniversiteyi bekliyorum dans için.Herkese tavsiye ediyorum,dans müthiş bir spor. |
|
|
|
|
| 347emrah |
Tarih: Pazartesi, May 26, 2008 22:56 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Yeni Üye

|
bende biraz yetenek var istekde var ama nedense bir yandan istiyor bir yandan istemiyor oyuncu filan olmayı ama ahsında biliyorum çok güzel bir duygu bütün oyuncular sanatçılar parıl parıl parlıyor tabi hepside onaların zaten eşi benzeri yok türkiyede bir ilk ve en güzel bir ilk
o yüzden çok tutululyor çok seviliyor tabi başka hepsi gibi gruplar da çıksa yine sevilir onlar bizim kalbimizde şarkılarıyla tarzlarıyla duruşlarıyla oyunculuklarıyla danslarıyla eşi benzeri olmayan bir grup zaman zaman tartışılsada hepsi bizim herşeyimiz neyse fazla uzatmayım
iyki varsınız |
|
|
|
|
| hellobenebru |
Tarih: Salı, May 27, 2008 08:59 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Yeni Üye

|
Benim de dans yeteneğim var hem de fazlasıyla canım her sıkıldığında hepsi grubundan bir şarkı açıp dans ediyorum dans etmek benim için hayatın bir parçası dans etmeyi çok seviyorum dansız bir hayatı su anda düşünemiyorum arkadaşlar siz de yeteneğim yok yazmışsınız ama eğer çok çalışırsanız üstesinden gelirsiniz çok eğlenceli bir şey olduğunu çok iyi anlayacaksınız bence siz de bir deneyin
bunu sizin başarabileceğinize inanıyorum şu yaşa geldim küçüklükten beridir dans etmeyi çok ama çok seviyorum.
---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlenmiştir.
Lütfen mesajlarınızda Türkçe imla ve yazım kurallarınıa uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz.
Duyuru ve kurallara uygun olmayan mesajlar onaylanmaz ve direkt silinir.
Aşağıda ki duyuru ve kuralları okuyunuz...
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html |
|
|
|
|
| paintergirl |
Tarih: Pazartesi, Haziran 2, 2008 18:46 - Mesaj konusu: dans yeteneği |
|
|
Üye

|
| az biraz var ama çok da iyi sayılmam dans konusunda |
|
|
|
|
| yosyhkolik |
Tarih: Salı, Haziran 3, 2008 22:59 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| BuSraY |
Tarih: Salı, Haziran 3, 2008 23:24 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Yeni Üye

|
Benim dansa yeteneğim var.Eğitim almadığım halde bir balerinin yaptığı hareketlerin %75'ini yapabiliyorum..  |
|
|
|
|
| samedcemre |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 11:49 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Yeni Üye

|
benim pek fazla dansla ilgim yok ama şarkı söylemeyi çook seviyorum hele bir de hepsi grubunun olursa çook güzel söylerim.  |
|
|
|
|
|
|