| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
| yoshyeliz |
Tarih: Cumartesi, Haziran 2, 2007 16:14 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Yeni Üye

|
| benim dans yeteneğim aynı yasemin abla gibi...çok güzel dans ediyorum |
|
|
|
|
| Tempo |
Tarih: Cumartesi, Haziran 2, 2007 16:21 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Takımdan

|
Evet dansa bayağı bir yeteneğim vardır.
Arkadaşlarım dans etmeme bayılır  |
|
|
|
|
| esmerperi |
Tarih: Cumartesi, Haziran 2, 2007 16:23 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
umarım sizde ileride güzel yerlerde olursunuz tıpkı hepsi gibi.....  |
|
|
|
|
| sincapsever |
Tarih: Cumartesi, Haziran 2, 2007 19:12 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Takımdan

|
| onlar kadar değil ama dans edebiliyorum. hatta 3 arkadaşımla 12 hazirandaki okulun yıl sonu gecesinde 'tempo' şarkısında dans yapacağız. |
|
|
|
|
| BUSOS |
Tarih: Cumartesi, Haziran 2, 2007 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Üye

|
Var gibi yok gibi ama çoğunlukla var  |
|
|
|
|
| esmerperi |
Tarih: Cumartesi, Haziran 2, 2007 21:32 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
çok sevindim sincapsever umarım başrılı olursunuz ..... .size dansınız da bol şanslar......eminim şansa pek ihtiyacın olmayacak kadar güzel oynuyorsundur.........  |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Pazar, Haziran 3, 2007 13:00 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Takımdan

|
inşallah başarılı olursunuz sincapsever  |
|
|
|
|
| masum |
Tarih: Pazar, Haziran 3, 2007 14:43 - Mesaj konusu: grup hepsi gibi dansa yeteneğiniz var mı? |
|
|
Yeni Üye

|
dans etmeyi çok seviyorum yeteğimde var ama bu yeteneği kullanacak zaman bulamıyorum  |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Pazar, Haziran 3, 2007 15:10 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Takımdan

|
aslında Türkiye'nin her yerine dans okulları açabilirler.böyle şeyler zaten hep büyük şehirlerde oluyor.dans etmeyi seven birçok kişi var.onların yeteneklerini geliştirebilmeleri için bol bol dans okulları açsınlar bence...  |
|
|
|
|
| esmerperi |
Tarih: Pazar, Haziran 3, 2007 15:46 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bencede açılmalı dans okulları ama Türkiye de bu kadar eğitim sorunu varken öncelik tabi ki onlara verilmekte.... keşke açılsa........  |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Pazartesi, Haziran 4, 2007 17:50 - Mesaj konusu: Re: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| BUSOS |
Tarih: Pazartesi, Haziran 4, 2007 23:33 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Üye

|
Evet var hemde çok bir şeyi hemen kapabilirim yani  |
|
|
|
|
| esmerperi |
Tarih: Çarşamba, Haziran 6, 2007 19:45 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
hareketleri de tam anlamı ile yapmakta kolay iş değil eğer bide grup halinde yapıyorsanız...... ...grup halindeyken hepiniz aynı hareketi yaptığınız için biriniz şaşırsa bile bütün dansın berbat olma gibi bir sorunu var.işte bu yüzden dans edebilmek için üç şey lazım........yetenek ..........yetenek.............yetenek......... |
|
|
|
|
| EDAYASEMIN |
Tarih: Çarşamba, Haziran 6, 2007 21:07 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Yeni Üye

|
ben de dans etmeyi seviyorum ama tabi ki Grup Hepsi kadar yeteneğim yok  |
|
|
|
|
| CAMILE |
Tarih: Perşembe, Haziran 7, 2007 10:46 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Gibi Dansa Yeteneğiniz Varmı? |
|
|
Üye

|
| Valla güzel dans ederim ama grup hepsi gibi dans etmek için özel dans almam gerek... |
|
|
|
|
|
|