Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Grup Hepsi Dergisi

missarzu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 5, 2007 12:39 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Dergisi
Yeni Üye Yeni Üye
Grup Hepsi Dergisi

Sizce Grup Hepsi kendine ait bir dergi yapsa tutulurmu?

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 5, 2007 13:32 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Dergisi
Site Admin Site Admin
Bence güzel olurdu. Bütün fanlar abone olur okurdu. Smile

alice
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 5, 2007 13:50 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Dergisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
kesinlikle Exclamation harika olurdu hem grup hepsiyi herkes çok seviyor herhalde satış rekorları kırardı Very Happy

cemrekolikk
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 5, 2007 14:03 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Dergisi
Üye Üye
satış rekoru kırardı Wink

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 5, 2007 18:13 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Dergisi
Misafir
Bencede satış rekorları kırardı

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 5, 2007 20:08 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Dergisi
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar sanırım böyle bir dergi çıkacakmış.
Derginin adı da Hepsicix olacakmış. Wink

esis
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 5, 2007 22:12 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Dergisi
Yeni Üye Yeni Üye
şahsen ben çok tutardım Mr. Green

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 5, 2007 22:53 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Dergisi
Görevli Görevli
buseerenbuse demiş ki:
Arkadaşlar sanırım böyle bir dergi çıkacakmış.
Derginin adı da Hepsicix olacakmış. Wink

Evet canım öyle bir şeyi ben de duymuştum ama doğru mu bilemeyeceğim... Smile
Ama umarım doğrudur...Valla çıkarsa ben kesin babamı iflas ettiririm... Very Happy
Aslında sadecebir dergi ama ben 2-3 tane bile alırım duvara daha çok asayım diye... Very Happy Laughing

SAKOPA
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 5, 2007 23:48 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Dergisi
Üye Üye
iyi olur yani Cool Cool Cool

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 6, 2007 00:10 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Dergisi
Takımdan Takımdan
ayy inşallah çıkar öyle bir dergi eminim ki satış rekorları kırar Wink Very Happy Smile

vega2
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 6, 2007 00:12 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Dergisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bencede böyle bir derginin çıkması çok iyi olur.Satış rekorları kırabilir.

bilecikli
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 6, 2007 09:48 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Dergisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
inşallah çıkar harika olurdu

GulcinAyceHepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 6, 2007 10:56 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Dergisi
Yeni Üye Yeni Üye
İnşAllah çıkar ya.Çıkarsaama diğer dergilerde batar.Ve satış rekorları kırarlar.Hemde onlar hakkında daha çok bilgi kazanırız.Zaten yeterince bliyoruz ama bence tel. no. larınbı falan verseler süper olur!Ama nerede! Sad

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 6, 2007 11:06 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Dergisi
Görevli Görevli
süper olur yaa inşallah çıkar Very Happy

GulcinAyceHepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 6, 2007 11:09 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi Dergisi
Yeni Üye Yeni Üye
Ben şahsen alacağım.Alamazsamda kahrımdan ağlayabilirim.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 34 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 32, 33, 34  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi

SİTE SATILIKTIR.
2005 yılında açılan ve ilk olan Hepsi sitemiz tüm bölümler yani tüm içerik ve domaini satılıktır.
Alanında açıldığı andan itibaren 1 numara olan sitemizle ilgileniyorsanız;
Bu adrese bakabilirsiniz. Teşekkürler.
Kapat