Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Grup Hepsi'den Sinema Filmi

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 22:03 - Mesaj konusu: Grup Hepsi'den Sinema Filmi
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Arkadaşlar Grup Hepsi İbo Show'da sinema filminde oynayacaklarını, bir anlaşma imzaladıklarını söylediler... Laughing

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 22:15 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi'den Sinema Filmi
evet bu çok gzüel bir haber ya söyleyince havalara uçtum filme kesin gideceğim hemen çekselerde gitsek ya.

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 22:17 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi'den Sinema Filmi
Takımdan Takımdan
Ben de duydum az önce . Teşekkürler

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 22:19 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi'den Sinema Filmi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok güzel haber çok sevindim Very Happy

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 22:19 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi'den Sinema Filmi
Görevli Görevli
Güzel bir haber hemde çok artık 5 mi 6 defa mı giderim bilmem... Very Happy

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 22:20 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi'den Sinema Filmi
Görevli Görevli
Ne sineması bu... Beni biri bilgilendirsin... Rolling Eyes

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 22:21 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi'den Sinema Filmi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
az önce grup hepsi ibo showda sinema filmi çekeçeklermiş kendileri söylediler Very Happy

BuSe93
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 22:54 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi'den Sinema Filmi
Üye Üye
evet ben de duydum dizi dışında bi de sinema filmi yapacağız dediler Very Happy

kevin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 23:05 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi'den Sinema Filmi
Bende izledim ve duydum. Very Happy

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 07:52 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi'den Sinema Filmi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bu çook güzel bir haber Laughing

nermine
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 09:12 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi'den Sinema Filmi
Yeni Üye Yeni Üye
dizi dışında sinema filminde oynayacaklarını bende duydum ve havalara uçtum.yani benimde anlayacağım kadarıyla dizi devam edecek.

gakagunduz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 09:53 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi'den Sinema Filmi
Üye Üye
ayy! ben duydum inanamadım...gala falan yapsalar da gitsek...dizi devam edecek mi bu arada?

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 10:05 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi'den Sinema Filmi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Biliyorum canım benden önce sen haber verdin Laughing

tubaa16
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 10:07 - Mesaj konusu: çok sevindim
evet bende duydum ve çok sevindim işin içinde hepsi olduğuna göre yine muhteşem olucaktır eminim Surprised

buse17
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 10:09 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi'den Sinema Filmi
Üye Üye
ayy yaşasın ya çok sevindim hemen çekseler keşke de izlesek Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 18 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 16, 17, 18  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi