Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 18:50 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben hiç dinleyemedim yaa ama çeken arkadaşlar buraya koyarlar değilmi?

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 18:56 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Takımdan Takımdan
Bende dinleyemedim Crying or Very sad

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 19:12 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben bugünkü gezi yüzünden kaçırdım ama Gizem(gizem1556) sağolsun tekrarı varmış söyledi dinledim.Çok güzeldi...

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 19:23 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Haberleri ~ Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıs
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende daha yeni geldim okuldan o yüzden ikisinide dinleyemedim buraya koyacak mısınız?

TwoBaHeps1
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 20:52 - Mesaj konusu: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
hepsicemrebuse biliyordum tabiiki olduğunu ama onların ağızlarından duyunca daha bir şok etkisi yaratıyor değil mi arkadaşlar?

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 21:26 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben de dinledim süperlerdi bence de 4 peynirli pizzanın orjinal hali daha güzelmiş çok tatlılardı iyiki yetişebilmişim yoksa çok şey kaçırırmışım

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 22:02 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Takımdan Takımdan
Hmmm...
Anladım... Laughing
O da var gerçi de...
'Şok' değildir o... Very Happy

selosh95
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 22:24 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Üye Üye
Zaten neden heyecanlandığın anlaşılıyor TwoBaHeps1...Onlarınağzından duymak ayrı bir heyecan...

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 22:41 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Takımdan Takımdan
Of ya ben dinleyemedim unuttum ve uyudum.... Crying or Very sad

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 22:51 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Takımdan Takımdan
Confused
Senin adına çok üzüldüm Sad

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 23:40 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Takımdan Takımdan
Radyomu almıştım yanıma. Tüüüm kanalları tek tek gezdim. Yok valla, çekmiyor. Ama Sanem sağolsun YouTube' a vermiş, dinledim sayesinde. Süper bir yayınmış. Kızlar orada kopuyor, ben burada kopuyorum. Okulda olmasam arardım. Confused

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 23:43 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya valla bende kaçırdım. Çok üzgünüm valla.

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 23:58 - Mesaj konusu: Radyo
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Rodyoyu Hazal adında birisi aradı,sanırım cemreandhazal'dı o yaşını da sordular "12" dedi Laughing

hepsimanyaii
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 01:02 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Üye Üye
Arkadaşlar videoları ekledim ama mesajım onaylanmadı. Dailymotion'a ekledim oradan bulabilirsiniz, radyo tatlıses yazın yeter Wink

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 09:08 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Takımdan Takımdan
Benim haberim bile yoktu.
Eğer haberim olsaydı o Hazal kesin ben olurdum.. Sad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
7. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi