Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 15:45 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
süperdi zevkle dinledim

TwoBaHeps1
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 16:19 - Mesaj konusu: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
süperdi ben de dinledim harikaydı bu arada o sunucu kadının sesi bizim resim öğretmenimizin sesiyle aynıydı ve öğretmen bugün okulda yoktu Very Happy garip bir tesadüf değil mi?Ayrıca 8 haziran da Ankara'da konserimiz var diyince Yasemin çok heyecanlandım Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 16:28 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Takımdan Takımdan
Önceden bilmiyormuydun ki? Confused

Ya yayın gerçekten süperdi...
Dediklerim dışında arkadaşlara sarıldım...
Gözlerim bile doldu Confused Laughing

selosh95
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 16:33 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Üye Üye
4 Peynirli Pizza'yı bende başta beğenmemiştim ama orjinali çok hoşuma gitti bence yanılmışız arkadaşlar..Ben de bu arada Tavla'ya ve Yaz Yaz Yaz'a bayıldım... Cool Laughing

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 17:26 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet süperdi bütün şarkılar ya ben çok beğendim.

NOT:KAÇIRANLAR İÇİN 18:00'DA TEKRARI VAR İNTERNETTEN TATLISES RADYOYA GİRİPDE DİNLEYEBİLİRSİNİZ!!

Ben dinledim ama bir daha dinleyeceğim. Very Happy

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 17:34 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Murat Abi kaçıranlar için bir daha başlayacak ama verdiğin linkten indiremiyorum neyin üstüne tıklayacağım?Yardım eder misin. Rolling Eyes

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 17:38 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
tamam ben radyo tatlısesin sitesinden dinliyorum şuanda gerek kalmadı. Wink

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 17:40 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Takımdan Takımdan
Dinledim.Güzeldi.Şarkıları kısa kesmelerine rağmen güzeldi...4 peynirli pizzanın orjinal hali daha bir güzeldi...

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 17:43 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Takımdan Takımdan
Bugün 18.00 20.00 arasında tekrar mı var? Confused

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 17:46 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Takımdan Takımdan
18:00-19:00 arası sanırsam...

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 17:48 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sanırım Confused

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 17:49 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Takımdan Takımdan
Grup Hepsi,yepyeni albümleri ve yepyeni şarkılarıyla ilk kez cuma günü RADYO TATLISES'te "ÇOKEMEL"e konuğu oldu.Hayranları ve "ÇOKEMEL"in sorularına içtenlikle cevap veren GRUP HEPSİ'yle stüdyoda çok güzel vakit geçirildi...

Programın en güzel dakikalarını saat 18:00-20:00 saatleri arasında "ÇOKEMEL"in programında dinleyebilirsiniz..
Evet var sanırım Rolling Eyes

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 18:33 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yaa ama kese kese veriyorlar tekrarını... Crying or Very sad Hattaa bittii şimdii!! Çok az sürdüü... Crying or Very sad

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 18:39 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benim o saatde sınavım vardı tekrarı varmış 18:00 bi bakıyım

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 18:41 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Site Admin Site Admin
O programın sitesinde bir problem var galiba arkadaşlar. Confused Ben de anlamadım. Neden kapanmış. Rolling Eyes

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
6. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi