Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...

ezgisezgin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 12:13 - Mesaj konusu: merhaba
Yeni Üye Yeni Üye
merhaba ben aranıza yeni katıldım... hepsiyi çok seviyoruz .. ben ve 4 yaşındaki kızım ... bugün bende mutlaka dinleyeceğim.... sevgiler....

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 12:15 - Mesaj konusu: RADYO
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok az kaldı Very Happy Sırf canlı dinlemek içim gitmedim bugün okula Laughing

hepsimanyaii
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 12:17 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Üye Üye
Tamam teşekkürler.. Smile

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 12:18 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Haberleri ~ Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıs
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
olley dinleyeceğim

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 12:20 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Site Admin Site Admin
Dinleyemeyen arkadaşlar;

root demiş ki:
Exaradyo güzel bir radyo programıdır. Hem küçüktür yer kaplamaz hızlı çalışır, simge durumuna küçültülebilinir, bütün radyolar vardır, windows vista ile de uyumludur. Ben beğendim. İndirip radyoları dinleyebilirsiniz:
http://www.exasystem.com/sys/EXARadyo.exe

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 12:22 - Mesaj konusu: Radyo
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İndirilmiyor ama açınca farklı bir sayfa çıkıyor Confused Crying or Very sad

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 12:44 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ay başlamasına az kaldı

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 12:54 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Takımdan Takımdan
Şey ben bilgisayardan dinleyemeyeceğim de acaba bu frekanslar her ilde de aynı mı? ( Laughing Laughing )(Biraz komik oldu ama...)

hepsimanyaii
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 13:19 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Üye Üye
Şu anda başladı kayıt ediyorum. Kadın (ismini bilmiyorum Embarassed ) 4 peynirli pizza'yı koyduk hemen YouTube'de tavan yapmış diyor hatta şu anda kesin kayıt ediyorlardır benim konuşmalarımı bile ekleyecekler eminim Laughing diyor bende içimden ''hiç kuşkunuz olmasın'' diyorum Laughing 40 saniyelik bir şarkı koydular ben çok beğendim.. Bu arada albüm haftaya çıkıyormuş Sad Korsan olayı olmasın diye kısa kısa şarkıları geçiriyorlar.. Beni katogerize etme çok güzel olmuş Laughing
Aramak için bir numara vermişti unuttum ama tekrar söyleyince paylaşırım sizlerle..

selosh95
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Üye Üye
Evet. Bitti şu anda... Çok kısa yayınladılar şarkıları. Ben en çok tavla ile onu alma beni almayı beğendim. Ayrıca pazartesi klip yayınlanacakmış çok sevindim... Laughing

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 14:15 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Takımdan Takımdan
Şarkılar Büyüleyici.Erenin Tavladaki vokaline bittim.

Harikalar. Smile

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 14:34 - Mesaj konusu: Radyo
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süperdi şarkılar çok beğendim Laughing

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 14:35 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Tamamen olmasada yarısını dinledim...Dinlediğim şarkıların Hepsi mütişti..
Gerçekten harikalar...Yanlız Albümün haftaya tüm müzik marketlerde olacağını söylediler..

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 14:58 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Görevli Görevli
aynen bende tam dinleyemedim. Günleri şaşırdım Allahtan gizem hatırlattı.
4 Peyinirli pizza yı pek beğenmemiştim ama diğer şarkılar mükemmel hele de tavla süper yorumlamışlar şarkıları hepsimize de bu yakışır zaten Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 15:42 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Takımdan Takımdan
Süper bir programdı...
Arkadaşlar bana garip garip bakıyorlardı...Çünkü derste dinledim ve surat ifadelerim süpermiş...
İlk 30 dk.sını dinleyemedim çünkü sınavdaydım...
Hoca erteledi ve tam da dersini buldu! Evil or Very Mad
Sonradan öğrendim ki ben çok sesli dinliyormuşum Laughing
Bana sesleniyorlardı ve ben de elimle "1 dk" diyordum...
Arkadaşımın benim sesimi bastıracağım diye öksürmekden boğazları ağrımış Laughing
Bir de çok sert, yakalanırsam kötü sonuçlar olabilecek bir hocada yaptım bunu Laughing
Ama n'apabilirim? Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi