| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Haberleri ~ Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te... |
| ezgisezgin |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 12:13 - Mesaj konusu: merhaba |
|
|
Yeni Üye

|
| merhaba ben aranıza yeni katıldım... hepsiyi çok seviyoruz .. ben ve 4 yaşındaki kızım ... bugün bende mutlaka dinleyeceğim.... sevgiler.... |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 12:15 - Mesaj konusu: RADYO |
|
|
Kıdemli Üye

|
Çok az kaldı Sırf canlı dinlemek içim gitmedim bugün okula  |
|
|
|
|
| hepsimanyaii |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 12:17 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te... |
|
|
Üye

|
Tamam teşekkürler..  |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 12:18 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Haberleri ~ Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıs |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| root |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 12:20 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te... |
|
|
Site Admin

|
Dinleyemeyen arkadaşlar;
root demiş ki: Exaradyo güzel bir radyo programıdır. Hem küçüktür yer kaplamaz hızlı çalışır, simge durumuna küçültülebilinir, bütün radyolar vardır, windows vista ile de uyumludur. Ben beğendim. İndirip radyoları dinleyebilirsiniz:
http://www.exasystem.com/sys/EXARadyo.exe |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 12:22 - Mesaj konusu: Radyo |
|
|
Kıdemli Üye

|
İndirilmiyor ama açınca farklı bir sayfa çıkıyor  |
|
|
|
|
| seyma33 |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 12:44 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te... |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 12:54 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te... |
|
|
Takımdan

|
Şey ben bilgisayardan dinleyemeyeceğim de acaba bu frekanslar her ilde de aynı mı? ( )(Biraz komik oldu ama...) |
|
|
|
|
| hepsimanyaii |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 13:19 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te... |
|
|
Üye

|
Şu anda başladı kayıt ediyorum. Kadın (ismini bilmiyorum ) 4 peynirli pizza'yı koyduk hemen YouTube'de tavan yapmış diyor hatta şu anda kesin kayıt ediyorlardır benim konuşmalarımı bile ekleyecekler eminim diyor bende içimden ''hiç kuşkunuz olmasın'' diyorum 40 saniyelik bir şarkı koydular ben çok beğendim.. Bu arada albüm haftaya çıkıyormuş Korsan olayı olmasın diye kısa kısa şarkıları geçiriyorlar.. Beni katogerize etme çok güzel olmuş
Aramak için bir numara vermişti unuttum ama tekrar söyleyince paylaşırım sizlerle.. |
|
|
|
|
| selosh95 |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te... |
|
|
Üye

|
Evet. Bitti şu anda... Çok kısa yayınladılar şarkıları. Ben en çok tavla ile onu alma beni almayı beğendim. Ayrıca pazartesi klip yayınlanacakmış çok sevindim...  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 14:15 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te... |
|
|
Takımdan

|
Şarkılar Büyüleyici.Erenin Tavladaki vokaline bittim.
Harikalar.  |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 14:34 - Mesaj konusu: Radyo |
|
|
Kıdemli Üye

|
Süperdi şarkılar çok beğendim  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 14:35 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Tamamen olmasada yarısını dinledim...Dinlediğim şarkıların Hepsi mütişti..
Gerçekten harikalar...Yanlız Albümün haftaya tüm müzik marketlerde olacağını söylediler.. |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 14:58 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te... |
|
|
Görevli

|
aynen bende tam dinleyemedim. Günleri şaşırdım Allahtan gizem hatırlattı.
4 Peyinirli pizza yı pek beğenmemiştim ama diğer şarkılar mükemmel hele de tavla süper yorumlamışlar şarkıları hepsimize de bu yakışır zaten  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 15:42 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te... |
|
|
Takımdan

|
Süper bir programdı...
Arkadaşlar bana garip garip bakıyorlardı...Çünkü derste dinledim ve surat ifadelerim süpermiş...
İlk 30 dk.sını dinleyemedim çünkü sınavdaydım...
Hoca erteledi ve tam da dersini buldu!
Sonradan öğrendim ki ben çok sesli dinliyormuşum
Bana sesleniyorlardı ve ben de elimle "1 dk" diyordum...
Arkadaşımın benim sesimi bastıracağım diye öksürmekden boğazları ağrımış
Bir de çok sert, yakalanırsam kötü sonuçlar olabilecek bir hocada yaptım bunu
Ama n'apabilirim?  |
|
|
|
|
|
|