Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 08:07 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Takımdan Takımdan
Oley Laughing
Murat abi sayende dinleyebilirim çok sağol Wink
O an ben okuldan dönmüş olurum çünkü Fransa saatiyle saat 12:00'den 13:00 okulada zaten 13:15'te gidiyorum sonra yani bütününü dinleyebilirim... Very Happy

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 13:53 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben de radyo götüreceğim okula. Smile

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 14:50 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Özürdilerim root... Sad

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 16:10 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Site Admin Site Admin
İşinize yaradı ise güzel Wink hepsisenacemre önemli değil ama lütfen biraz daha dikkat edin. Smile

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 16:48 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Her zaman.... Wink Laughing

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 18:12 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İngilizce dersi falan olsa neyse ama biyoloji var. Sad İnşallah gelmez de ben de rahat rahat dinlerim. Zaten i-pod'u götüreceğim okula. Yoksa dinleyemedim diye kahrolurum. Ya dinleyeceğim ya dinleyeceğim başka yolu yok. Neyse ben bir kereliğine arkalarda ya da köşelerde oturayayım. Very Happy

hepsimanyaii
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 18:53 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Üye Üye
Cuma günü 11.30'da bitiriyorum ve 14.00'da başlıyorum öğleden sonra Very Happy Dinleyemeyenler için kaydetmeye çalışacağım.. Her yere alarm kurdum. Ben yurtdışında olduğum için sitesinden dinleyeceğim. Siteyi de favorilerime ekledim gelir gelmez açacağım yarım saatim var bunun için. (1 saat farkı olduğu için buranın saati ile 12.00'da başlayacak) Smile

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 19:04 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepsimanyaii kaydeder misin ben ipodumu götürürüm ama o saatde yazılımız var gıcık kadın bugün söyledi ama benim planlarım vardı ya kadın sözde hasta ama okula gelip sınav yapacakmış o gün gelmeseydi ders boş olacaktı ve dinleyecektim Evil or Very Mad Crying or Very sad Rolling Eyes

TwoBaHeps1
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 19:22 - Mesaj konusu: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
abi bizimde 5. ve 6. ders ingilizce ve ders 13.10 da başlıyor(ne yazıkki!!!!Evil or Very Mad) ve 13.50 de tenefüs yani başını ve sonunu yakalayabileceğim off arkadaşlar bu arada benim ipodum var ve radyosu yok ayarlarında radyo var falan yazıyor ama yok!!! bir yardım tabii mp3ümde var ordanda dinleyebilirim ama ipodun sesi daha yüksek

gizem15
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 20:04 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Üye Üye
off ya benim o saatte okulum var biraz daha geç olsaydı keşke ya Sad

SAGAN
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 20:44 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Yeni Üye Yeni Üye
Albüm ne zaman çıktı haber vermediler hayret Laughing

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 20:58 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Üye Üye
yaşasıın... 19 mayıs çalışmaları yuppi dinleyebilirim belki... Question Very Happy

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 09:14 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Takımdan Takımdan
Yaşasın o gün sınavım yok dinleyebilirim...Çok teşekkürler haber vediğin için... Wink

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 14:53 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yaşadım... 19 mayıss çalışmaları sebebiyle okula gitmiyorum. Bu programı kaçırmama imkan yok... Very Happy Razz

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 15:55 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Takımdan Takımdan
O 1 saatlik sürenin 30 dksi öğle tatiline giriyor...
Ama diğer 30 dk nın ilk 15 ve son 15 dk sı ders...
Ama ilk 15 dk da sınav olacağız yaa Evil or Very Mad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi