| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Haberleri ~ Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te... |
| burjuyasemin |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 15:44 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Haberleri ~ Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıs |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bende dinleyemiyorum okula gidiyorum olamaz nalan niye hep ben... |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 15:58 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te... |
|
|
Takımdan

|
Hmm Cuma günü 5. ve 6. derse denk geliyor. 5. ve 6. ders İngilizce. Bizim ingilizcecinin biraz Allah'lık olduğunu da düşünürsek ben bu programı dinlerim
DipNot: Ya Tatlıses FM'in İbrahim Tatlıses'le bir alakaları var mı  |
|
|
|
|
| seyma33 |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 16:31 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te... |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben kesin dinlerim yaşasın |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 17:19 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te... |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 18:06 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Nasıl dinleyeceğim ya? Bir yolunu bulmam lazım...  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 18:16 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te... |
|
|
Site Admin

|
Exaradyo güzel bir radyo programıdır. Hem küçüktür yer kaplamaz hızlı çalışır, simge durumuna küçültülebilinir, bütün radyolar vardır, windows vista ile de uyumludur. Ben beğendim. İndirip radyoları dinleyebilirsiniz:
http://www.exasystem.com/sys/EXARadyo.exe |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 18:27 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Aaa çok güzelmiş Murat Abi, sağol  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 18:29 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te... |
|
|
Kıdemli Üye

|
çok teşekkürler samanyolu.ben de okulda olacağım ama tenefüslerde artık dinleyebildiğim kadarıyla dinleyeceğim...  |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 18:42 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Haberleri ~ Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıs |
|
|
Kıdemli Üye

|
| süpermiş root sağol bende indirdim süpermiş |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 18:46 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Çok sağol Murat abi senin önerdiğin her program çok güzel...  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 19:04 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Aaa vista içinmiş....  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 21:42 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te... |
|
|
Takımdan

|
Bizim o saatler arasında son derece önemli dersin son derece önemli öğretmenine dersimiz var
Ama gizli bir şekilde dinlerim...
Kaçırmamam lazım
Teşekkürler... |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 21:51 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te... |
|
|
Site Admin

|
| hepsisenacemre yazılanı iyi oku sana zahmet. Ayrıca vista uyumlu demiştim. ! |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 23:11 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te... |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ipodum var ama bizim o saatde ders var belki öğretmen gelmez bilmiyorum |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 23:59 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te... |
|
|
Kıdemli Üye

|
ya ders var ama olsun takan kim... hem de benim gibi bir çocuk normalde ders dinlemezken şimdi ders dinleyecek ölsemde kaçırmam ders zaten ingilizce uyumak yerine hocaya göstere göstere radyo dinlerim daha iyi...  |
|
|
|
|
|
|