Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 15:44 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Haberleri ~ Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıs
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende dinleyemiyorum okula gidiyorum olamaz nalan niye hep ben...

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 15:58 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Takımdan Takımdan
Hmm Cuma günü 5. ve 6. derse denk geliyor. 5. ve 6. ders İngilizce. Bizim ingilizcecinin biraz Allah'lık olduğunu da düşünürsek ben bu programı dinlerim Very Happy

DipNot: Ya Tatlıses FM'in İbrahim Tatlıses'le bir alakaları var mı Confused

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 16:31 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben kesin dinlerim yaşasın

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 17:19 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kayıt cihazı olan varmı?

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 18:06 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Nasıl dinleyeceğim ya? Evil or Very Mad Bir yolunu bulmam lazım... Sad

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 18:16 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Site Admin Site Admin
Exaradyo güzel bir radyo programıdır. Hem küçüktür yer kaplamaz hızlı çalışır, simge durumuna küçültülebilinir, bütün radyolar vardır, windows vista ile de uyumludur. Ben beğendim. İndirip radyoları dinleyebilirsiniz:
http://www.exasystem.com/sys/EXARadyo.exe

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 18:27 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Aaa çok güzelmiş Murat Abi, sağol Very Happy

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 18:29 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok teşekkürler samanyolu.ben de okulda olacağım ama tenefüslerde artık dinleyebildiğim kadarıyla dinleyeceğim... Wink

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 18:42 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Haberleri ~ Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıs
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
süpermiş root sağol bende indirdim süpermiş

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 18:46 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok sağol Murat abi senin önerdiğin her program çok güzel... Wink

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 19:04 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Aaa vista içinmiş.... Sad

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 21:42 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Takımdan Takımdan
Bizim o saatler arasında son derece önemli dersin son derece önemli öğretmenine dersimiz var Laughing
Ama gizli bir şekilde dinlerim...
Kaçırmamam lazım Laughing
Teşekkürler...

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 21:51 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Site Admin Site Admin
hepsisenacemre yazılanı iyi oku sana zahmet. Ayrıca vista uyumlu demiştim. !

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 23:11 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ipodum var ama bizim o saatde ders var belki öğretmen gelmez bilmiyorum

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 23:59 - Mesaj konusu: Cevap: Grup Hepsi 16 Mayıs'ta Radyo Tatlıses'te...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya ders var ama olsun takan kim... hem de benim gibi bir çocuk normalde ders dinlemezken şimdi ders dinleyecek ölsemde kaçırmam ders zaten ingilizce uyumak yerine hocaya göstere göstere radyo dinlerim daha iyi... Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi