| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Gördüğünüz Rüyalar... |
| rugul |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 23:47 - Mesaj konusu: Gördüğünüz Rüyalar... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Arkadaşlar,burada gördüğünüz komik,ilginç vs. rüyaları paylaşabiliriz.  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Salı, Temmuz 15, 2008 00:41 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar... |
|
|
Görevli

|
Yahu rüyamda neler görmüyorum ki ben... Bir bakmışın bir bölümde ünlü bir futbolcu oluyorum.. Bir bakmışsın; başka bölümde, araba kullanıyorum... Hiç bilmiyorum acaba araba sesi çıkarıyormuyum... Böyle yani.  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Salı, Temmuz 15, 2008 03:11 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar... |
|
|
Kıdemli Üye

|
her gün değişik değişik rüyalar görüyorum.bazen de hiç rüya görmüyorum.ama bana en ilginç gelen şey; bazı zamanlar tanımadığım kişiler rüyama giriyor.benimle konuşuyorlar falan.acaba diyorum bir gün onları gerçek hayatta da görür müyüm? veya görsem tanır mıyım?  |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Salı, Temmuz 15, 2008 10:09 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar... |
|
|
Kıdemli Üye

|
ya ben rüya görüyorum ama uyanınca unutuyorum ne gördüğümü. ama hepsi içinde olunca hiç unutmam. |
|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Salı, Temmuz 15, 2008 13:06 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar... |
|
|
Kıdemli Üye

|
| rüyamda cemreyle bir gün cafede oturuyormuşuz ama ben heycandan konuşamıyormuşum sadece bu kadar sonra annem uyandırdı devamını göremedim keşke o rüyayı bir daha görebilsem |
|
|
|
|
| rugul |
Tarih: Salı, Temmuz 15, 2008 14:33 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Zaten hep güzel rüyalar görünce birileri bizi uyandırır ve rüya en güzel yerinde kesilir.  |
|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Salı, Temmuz 15, 2008 15:26 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar... |
|
|
Kıdemli Üye

|
evet rugul çok haklısın  |
|
|
|
|
| glnkz |
Tarih: Salı, Temmuz 15, 2008 15:37 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar... |
|
|
Üye

|
aynen öyle oluyor en güzel yerinde uyanıyorsun belki devamını görürüm diye tekrar uyuyorsun ama malesef  |
|
|
|
|
| rugul |
Tarih: Salı, Temmuz 15, 2008 15:56 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Benim bir kere rüyam yarım kalmıştı.Sonra tekrar yatıp rüyada kaldığım yeri düşünüyordum.Uyuyunca rüyanın devamını görmüştüm.  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Salı, Temmuz 15, 2008 16:00 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar... |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Salı, Temmuz 15, 2008 16:37 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben size anlatmıştım gördüğüm rüyayı bir de ben sürekli şöyle bir rüya görüyorum biz denize gidiyoruz denizden dalgalar geliyor biz kaçmaya çalışıyoruz sonra önümüzde tahtadan çitler var arkamızda gideceğimiz yerde kocaman kocaman hayvanlar var bilim adamları büyükleştirmiş hayvanları oraya giriyoruz bir kaplumbağa var ondan kaçıyoruz bir türlü eve gidemiyoruz çok korktum ben sürekli rüa görerim ve hep korkunç olur  |
|
|
|
|
| rugul |
Tarih: Salı, Temmuz 15, 2008 17:03 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben küçükken hep canavar görüyordum.Bizim evin önünde kocaman yeşil canavar oluyordu.Ben de saklanmaya çalışıyordum...  |
|
|
|
|
| meRvlut |
Tarih: Salı, Temmuz 15, 2008 17:11 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar... |
|
|
Görevli

|
Valla ben rüyamda sürekli Hepsi'yi görüyorum... Ama dün korkunçtu.. Kenenin bir tanesi üzerime uçarak geldi. Beni soktu.. Bir kaç dakika sonra öldüm... Çok korktum tabi... Pat diye uyandım ki herşey rüya imiş...
O anki sevincimi anlatamam...  |
|
|
|
|
| SEDA987 |
Tarih: Salı, Temmuz 15, 2008 17:24 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar... |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben bazen sevinçli bazen üzücü görüyorum ama hepsiyi görüyorum bazen |
|
|
|
|
| rugul |
Tarih: Salı, Temmuz 15, 2008 17:29 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Uçan kene  |
|
|
|
|
|
|