Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Gördüğünüz Rüyalar...

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 23:47 - Mesaj konusu: Gördüğünüz Rüyalar...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşlar,burada gördüğünüz komik,ilginç vs. rüyaları paylaşabiliriz. Very Happy Very Happy

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 00:41 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar...
Görevli Görevli
Yahu rüyamda neler görmüyorum ki ben... Bir bakmışın bir bölümde ünlü bir futbolcu oluyorum.. Bir bakmışsın; başka bölümde, araba kullanıyorum... Hiç bilmiyorum acaba araba sesi çıkarıyormuyum... Razz Böyle yani. Wink

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 03:11 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
her gün değişik değişik rüyalar görüyorum.bazen de hiç rüya görmüyorum.ama bana en ilginç gelen şey; bazı zamanlar tanımadığım kişiler rüyama giriyor.benimle konuşuyorlar falan.acaba diyorum bir gün onları gerçek hayatta da görür müyüm? veya görsem tanır mıyım? Rolling Eyes

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 10:09 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya ben rüya görüyorum ama uyanınca unutuyorum ne gördüğümü. Laughing ama hepsi içinde olunca hiç unutmam.

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 13:06 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
rüyamda cemreyle bir gün cafede oturuyormuşuz ama ben heycandan konuşamıyormuşum sadece bu kadar sonra annem uyandırdı devamını göremedim keşke o rüyayı bir daha görebilsem

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 14:33 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Zaten hep güzel rüyalar görünce birileri bizi uyandırır ve rüya en güzel yerinde kesilir. Rolling Eyes Rolling Eyes Sad

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 15:26 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet rugul çok haklısın Crying or Very sad

glnkz
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 15:37 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar...
Üye Üye
aynen öyle oluyor en güzel yerinde uyanıyorsun belki devamını görürüm diye tekrar uyuyorsun ama malesef Crying or Very sad

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 15:56 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Benim bir kere rüyam yarım kalmıştı.Sonra tekrar yatıp rüyada kaldığım yeri düşünüyordum.Uyuyunca rüyanın devamını görmüştüm. Laughing Laughing Rolling Eyes

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 16:00 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar...
Takımdan Takımdan
Yok artık. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Koptum ya. Very Happy

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 16:37 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben size anlatmıştım gördüğüm rüyayı bir de ben sürekli şöyle bir rüya görüyorum biz denize gidiyoruz denizden dalgalar geliyor biz kaçmaya çalışıyoruz sonra önümüzde tahtadan çitler var arkamızda gideceğimiz yerde kocaman kocaman hayvanlar var bilim adamları büyükleştirmiş hayvanları oraya giriyoruz bir kaplumbağa var ondan kaçıyoruz bir türlü eve gidemiyoruz çok korktum ben sürekli rüa görerim ve hep korkunç olur Rolling Eyes Confused Crying or Very sad

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 17:03 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben küçükken hep canavar görüyordum.Bizim evin önünde kocaman yeşil canavar oluyordu.Ben de saklanmaya çalışıyordum... Laughing Laughing Laughing

meRvlut
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 17:11 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar...
Görevli Görevli
Valla ben rüyamda sürekli Hepsi'yi görüyorum... Ama dün korkunçtu.. Kenenin bir tanesi üzerime uçarak geldi. Beni soktu.. Bir kaç dakika sonra öldüm... Sad Çok korktum tabi... Pat diye uyandım ki herşey rüya imiş...
O anki sevincimi anlatamam... Wink Wink

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 17:24 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben bazen sevinçli Very Happy bazen üzücü Sad görüyorum ama hepsiyi görüyorum bazen

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 17:29 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Uçan kene Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi

SİTE SATILIKTIR.
2005 yılında açılan ve ilk olan Hepsi sitemiz tüm bölümler yani tüm içerik ve domaini satılıktır.
Alanında açıldığı andan itibaren 1 numara olan sitemizle ilgileniyorsanız;
Bu adrese bakabilirsiniz. Teşekkürler.
Kapat