Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Gördüğünüz Rüyalar...

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 29, 2008 18:18 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben ona benzer bir bilgi yazmıştım zaten. Wink Neyse gerçekten komik rüyaymış. Laughing Laughing Laughing

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 29, 2008 21:05 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar...
Takımdan Takımdan
HsEePnSaI valla şu anımda bile beni güldürdün ya.. Very Happy Laughing

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 30, 2008 17:48 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar...
Takımdan Takımdan
Sena bana msnde anlattı bu rüyayı. Ben de ondan etkilenerek bir rüya gördüm. Yine mayko, ben ve Sena var. Bodrum' da konser varmış oraya gitmişiz. Konsere gelen seyirciler de 25-30 kişi falanmış. Konseri yarıda kesmişler az kişi var diye. Anında Görüntü Show' daki DeepSound grubundaki müzisyenler de dansçıymış. Laughing Onlar dans ederken ben sahneye dalıyormuşum arada onlara katılıyormuşum onlara baka baka yaptıklarını yapıyormuşum. Sıkılınca sahneden iniveriyormuşum, dinlenince tekrar çıkıveriyormuşum. Laughing Laughing Laughing Sena ve mayko da beni alkışlıyorlamış. Şarkı aralarına Gülçin' i öpüyormuşum. Laughing Laughing Neyse kosner bitmiş. Kulis hemen yandaymış. Bir oda şeklinde...Hiçbir güvenlik önlemi yok. Ben kulise giriyormuşum arkalarından. Kızlar çok iyiydik tebrikler bize diyormuşum. Laughing Laughing Laughing Neyse hadi fotoğraf çekilelim demişim, bana en yakın Cemre' ymiş. Sarılmışım kendim ikimizin fotoğrafını çekiyormuşum. Cemre elimden almış makinayı. Kendi kendine kendi resmini çekiyormuşum. E birlikte çekilmiycek miydik diyormuşum o da "Zaman çok çekiliriz" diyormuş Laughing Yasemin aşağı inmiş, Eren yanımda, Gülçin bana en uzak. Eren' i atlayıp Gülçin' in yanına gidiyormuşum. Aramızdaki konuşmalar aynen şöyle:

B: Gülçiiiiiin, hadi fotoğrafımızı çekeyim.
G: Olmaz (buraya dikkat) Naz!
B: Ya ama niye, birtanecik Embarassed
G: Naz hayır dedim!
B: Gülçin yaa, sen nerden biliyorsun adımı.
G: Senin adını bilmemek mümkün mü Naz?
B: Ehehehe Cool Cool Cool
B: Ya ama lütfen hadi gülümse çekiyorum.
G: Of Naz git başımdan, daha aşağı inip duş alacağım, sonra gideceğiz sonra sonra. Haadi bay baaaaay.
Ben arkasından iniyormuşum. Göremiyormuşum onu. Tüm kulisi ve alt kattaki kuaförü ve duşları dolaşmışım kimse yok. Ama arabaları burada diyorum. Bulamıyorum ve uyanıyorum...

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 2, 2008 01:42 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bilgi için teşekkürler büşra bunu bilmiyordum
bende bu aralar rüya görmüyorum yada görüyorumda uyandıktan sonra hatırlamıyorum

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 2, 2008 11:20 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Naz bayıldımm Laughing

58busra58
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 2, 2008 11:49 - Mesaj konusu: rüyalar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Rica ederim arkadaşlar Cool Biraz geç oldu cevabım ama kusura bakmayın

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 14:31 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben yine Hepsi'mi rüyamda gördüm.Günlercwe MK'yı arayınca öyle oldu.Cosmogirl'ü kaçırdım.Onu kaçırmak istemedim.Aldım ama Laughing Neyse o gece kulise girmiştim rüyamda.Eren'i öptüm önce.Ondan sonra Gülçin'i hem öptüm hem sarıldım ona.Süperdiiiiii Laughing Laughing

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 14:45 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar...
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ben rüyamda kuruçeşme konserinde kulisteki halimi gördüm

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 13:28 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar...
Takımdan Takımdan
Dün rüyamda Cemre'm ablam olmuştu! Sad Uyanınca biraz kötü oldum ama..

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 13:45 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar...
Takımdan Takımdan
Mevlüt,uyanınca herkes kötü oluyor , bencede en iyi çok fazla görmemek.Ama görüncede insan mutlu oluyor. Very Happy Very Happy

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 15:09 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar...
Takımdan Takımdan
Fransız Rap beni etkiledi.. Very Happy Rüyamda kendimi J-Mi Sissoko olarak gördüm Laughing .MTV müzik ödüllerinde en iyi Rapci olarak tarihe geçiyorum.. Very Happy Alkış kıyamet geçiyor gidiyor, ortam bir an zifiri karanlık oluyor.. Hareket edemiyorum.Konuşuyorum sanıyorum ama ağzımı açmıyorum, düşünüyorum.. Sonra sivrisinek ısırığı ile uyandım Laughing .

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 16:19 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar...
Takımdan Takımdan
Berkan rüyan süpermiş. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Çok komik.. Very Happy Very Happy

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 16:35 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Berkan rüyan süpermiş. Çok komik..

aynen ozie1993 Very Happy

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Rüyalarınız süper ben rüya gördüğüm zaman hep kötü görürüm ama birkaç kez süper görmüştüm Hepsi ile ilgili

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 18:10 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar...
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Berkan rüyan süpermiş. Çok komik.. Very Happy Very Happy

Uyandığımda bende çok gülmüştüm.. Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
6. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi