| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Gördüğünüz Rüyalar... |
| rugul |
Tarih: Salı, Temmuz 29, 2008 18:18 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben ona benzer bir bilgi yazmıştım zaten. Neyse gerçekten komik rüyaymış.  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Salı, Temmuz 29, 2008 21:05 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar... |
|
|
Takımdan

|
HsEePnSaI valla şu anımda bile beni güldürdün ya..  |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 30, 2008 17:48 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar... |
|
|
Takımdan

|
Sena bana msnde anlattı bu rüyayı. Ben de ondan etkilenerek bir rüya gördüm. Yine mayko, ben ve Sena var. Bodrum' da konser varmış oraya gitmişiz. Konsere gelen seyirciler de 25-30 kişi falanmış. Konseri yarıda kesmişler az kişi var diye. Anında Görüntü Show' daki DeepSound grubundaki müzisyenler de dansçıymış. Onlar dans ederken ben sahneye dalıyormuşum arada onlara katılıyormuşum onlara baka baka yaptıklarını yapıyormuşum. Sıkılınca sahneden iniveriyormuşum, dinlenince tekrar çıkıveriyormuşum. Sena ve mayko da beni alkışlıyorlamış. Şarkı aralarına Gülçin' i öpüyormuşum. Neyse kosner bitmiş. Kulis hemen yandaymış. Bir oda şeklinde...Hiçbir güvenlik önlemi yok. Ben kulise giriyormuşum arkalarından. Kızlar çok iyiydik tebrikler bize diyormuşum. Neyse hadi fotoğraf çekilelim demişim, bana en yakın Cemre' ymiş. Sarılmışım kendim ikimizin fotoğrafını çekiyormuşum. Cemre elimden almış makinayı. Kendi kendine kendi resmini çekiyormuşum. E birlikte çekilmiycek miydik diyormuşum o da "Zaman çok çekiliriz" diyormuş Yasemin aşağı inmiş, Eren yanımda, Gülçin bana en uzak. Eren' i atlayıp Gülçin' in yanına gidiyormuşum. Aramızdaki konuşmalar aynen şöyle:
B: Gülçiiiiiin, hadi fotoğrafımızı çekeyim.
G: Olmaz (buraya dikkat) Naz!
B: Ya ama niye, birtanecik
G: Naz hayır dedim!
B: Gülçin yaa, sen nerden biliyorsun adımı.
G: Senin adını bilmemek mümkün mü Naz?
B: Ehehehe
B: Ya ama lütfen hadi gülümse çekiyorum.
G: Of Naz git başımdan, daha aşağı inip duş alacağım, sonra gideceğiz sonra sonra. Haadi bay baaaaay.
Ben arkasından iniyormuşum. Göremiyormuşum onu. Tüm kulisi ve alt kattaki kuaförü ve duşları dolaşmışım kimse yok. Ama arabaları burada diyorum. Bulamıyorum ve uyanıyorum... |
|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 2, 2008 01:42 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar... |
|
|
Kıdemli Üye

|
bilgi için teşekkürler büşra bunu bilmiyordum
bende bu aralar rüya görmüyorum yada görüyorumda uyandıktan sonra hatırlamıyorum |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 2, 2008 11:20 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Naz bayıldımm  |
|
|
|
|
| 58busra58 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 2, 2008 11:49 - Mesaj konusu: rüyalar |
|
|
Kıdemli Üye

|
Rica ederim arkadaşlar Biraz geç oldu cevabım ama kusura bakmayın |
|
|
|
|
| rugul |
Tarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 14:31 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben yine Hepsi'mi rüyamda gördüm.Günlercwe MK'yı arayınca öyle oldu.Cosmogirl'ü kaçırdım.Onu kaçırmak istemedim.Aldım ama Neyse o gece kulise girmiştim rüyamda.Eren'i öptüm önce.Ondan sonra Gülçin'i hem öptüm hem sarıldım ona.Süperdiiiiii  |
|
|
|
|
| cansel44 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 14:45 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar... |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| ben rüyamda kuruçeşme konserinde kulisteki halimi gördüm |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 13:28 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar... |
|
|
Takımdan

|
Dün rüyamda Cemre'm ablam olmuştu! Uyanınca biraz kötü oldum ama.. |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 13:45 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar... |
|
|
Takımdan

|
Mevlüt,uyanınca herkes kötü oluyor , bencede en iyi çok fazla görmemek.Ama görüncede insan mutlu oluyor.  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 15:09 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar... |
|
|
Takımdan

|
Fransız Rap beni etkiledi.. Rüyamda kendimi J-Mi Sissoko olarak gördüm .MTV müzik ödüllerinde en iyi Rapci olarak tarihe geçiyorum.. Alkış kıyamet geçiyor gidiyor, ortam bir an zifiri karanlık oluyor.. Hareket edemiyorum.Konuşuyorum sanıyorum ama ağzımı açmıyorum, düşünüyorum.. Sonra sivrisinek ısırığı ile uyandım . |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 16:19 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar... |
|
|
Takımdan

|
Berkan rüyan süpermiş. Çok komik..  |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 16:35 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: Berkan rüyan süpermiş. Çok komik..
aynen ozie1993  |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar... |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Rüyalarınız süper ben rüya gördüğüm zaman hep kötü görürüm ama birkaç kez süper görmüştüm Hepsi ile ilgili |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 18:10 - Mesaj konusu: Cevap: Gördüğünüz Rüyalar... |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: Berkan rüyan süpermiş. Çok komik..
Uyandığımda bende çok gülmüştüm..  |
|
|
|
|
|
|