| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ GOGİRL grup hepsi Yasemin |
| Gulcinsweet |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 09:59 - Mesaj konusu: GOGİRL grup hepsi Yasemin |
|
|
Kıdemli Üye

|
Yasemin
-Öncelikle albüme ve yeni şarkınıza bayıldık...
-Bizde çok sevdik yeni şarkıyı.Stüdyo kaydı sabah altıya kadar sürdü.Hazır Kenan'ı bulmuşken , hemensöyleyip kaydedelim dedik. :)Alkışlarla dolu,acayip eğlenceli bir gece geçirdik.Biz zaten geçen yıldan beri ona "Bize şarkı yap,"deyip duruyorduk.En sonunda Muğla'da beynini yedik;o da baskıya dayanamayıp bize bu şarkıyı yaptı.Sözleri de çok güzel yazmış,ben çok eğleniyorum onu söylerken.Gülçin de sürekli pizza yeme modunda; sete sık sık pizza söylüyorum.Umarım obez olmaz korkuyorum açıkcası
-Yaz aşkları hakkında ne düşünüyorsun?
-Çok güzel oluyor,ama bitiyor
-Bir yakışıklıyı 3 hamlede nasıl elde edersin?
-Barım öyle.:)Hiç yapmadığım bir şeyi soruyorsun bana;ama herhalde ben ona bakınca , bir şekilde yanıma gelir.
-En gıcık olduğum tekerleme hangisi?
-Bir kartal,bir kartala gel beraber bir şeyler yapalım demiş. Ayy,bu böyle değildi sanki!
-O,berber canım.
-Ben tekerleme söyleyemem ,hepsine kılım.  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 13:08 - Mesaj konusu: Cevap: GOGİRL grup hepsi Yasemin |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 14:30 - Mesaj konusu: Cevap: GOGİRL grup hepsi Yasemin |
|
|
Takımdan

|
Sağol canım.  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 14:35 - Mesaj konusu: Cevap: GOGİRL grup hepsi Yasemin |
|
|
Görevli

|
|
|
|
| nilveben |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 15:01 - Mesaj konusu: Cevap: GOGİRL grup hepsi Yasemin |
|
|
Kıdemli Üye

|
yasemin sete pizza söylediğini söylüyor ama hangi sete  |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 15:50 - Mesaj konusu: Cevap: GOGİRL grup hepsi Yasemin |
|
|
Takımdan

|
Teşekkürler paylaşım için Gulcinsweet  |
|
|
|
|
| hepsicigirl95 |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 19:11 - Mesaj konusu: Cevap: GOGİRL grup hepsi Yasemin |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| Gulcinsweet |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 19:41 - Mesaj konusu: Cevap: GOGİRL grup hepsi Yasemin |
|
|
Kıdemli Üye

|
| önemli değil arkadaşlar bu arada ben deniz |
|
|
|
|
| bliss |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 19:54 - Mesaj konusu: Cevap: GOGİRL grup hepsi Yasemin |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Çok sağol.  |
|
|
|
|
| nermine |
Tarih: Salı, Temmuz 8, 2008 11:50 - Mesaj konusu: Cevap: GOGİRL grup hepsi Yasemin |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Salı, Temmuz 8, 2008 15:00 - Mesaj konusu: Cevap: GOGİRL grup hepsi Yasemin |
|
|
Takımdan

|
Teşekkürler  |
|
|
|
|
| HrbyCrazy |
Tarih: Salı, Temmuz 8, 2008 16:25 - Mesaj konusu: Cevap: GOGİRL grup hepsi Yasemin |
|
|
Kıdemli Üye

|
sağol  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Salı, Temmuz 8, 2008 16:55 - Mesaj konusu: Cevap: GOGİRL grup hepsi Yasemin |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Keşke Haberler bölümüne hepsini birdeen koysaydın neyse yinede teşkkürler...  |
|
|
|
|
| Asikar |
Tarih: Salı, Temmuz 8, 2008 17:29 - Mesaj konusu: Cevap: GOGİRL grup hepsi Yasemin |
|
|
Görevli

|
|
|
|
| Gulcinsweet |
Tarih: Salı, Temmuz 8, 2008 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: GOGİRL grup hepsi Yasemin |
|
|
Kıdemli Üye

|
Sena öyle denedim ama çok karışık oldu.Ben de ayrı ayrı yazdım.  |
|
|
|
|
|
|