Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ GERÇEK RESİMLER!!!

toucaNever
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 14:33 - Mesaj konusu: GERÇEK RESİMLER!!!
Yeni Üye Yeni Üye
Arkadaşlar Bursa konseri öncesi HEPSİ grubu Bursa da görüeceği yerlerde resimlerini çekip burada yayınlayacağım. bu resimleri bekleyinnn.... HEPSİ nin doğal halleri 29 Ağu 2006 saat 22.00 de burada....

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 14:35 - Mesaj konusu: Re: GERÇEK RESİMLER!!!
Site Admin Site Admin
toucaNever demiş ki:
Arkadaşlar Bursa konseri öncesi HEPSİ grubu Bursa da görüeceği yerlerde resimlerini çekip burada yayınlayacağım. bu resimleri bekleyinnn.... HEPSİ nin doğal halleri 29 Ağu 2006 saat 22.00 de burada....

Teşekkürler Arkadasım Dört Gözle Bekliyoruz Resimleri ...

fato17
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 16:21 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!!
Yeni Üye Yeni Üye
Sad yaa arkadaşlar ben eren hastasıyım lütfen erenn resimlerinden bulun lütfen Embarassed

fanatik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 17:26 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!!
Yeni Üye Yeni Üye
sabırszlıkla bekliyorm dördüne bayılıorm ama fanatiği oldğm erenin fotoğrafları çok olursa hiç fena olmaz!!! Laughing

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 17:44 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sabırsızlıkla bekliyorum ablalarımın resimlerini Razz

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 17:57 - Mesaj konusu: Re: GERÇEK RESİMLER!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
toucaNever demiş ki:

Kardeş lütfen bolca Yasemin resmi olsun Very Happy Şimdiden teşekkürler Smile

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 24, 2006 15:47 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
gelsin artık şu 29 ağustos ya Razz

jasminedrop
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 12:10 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!!
Yeni Üye Yeni Üye
büyük bir heyecanla seni bekliyoruz arkadaş!!!

cansu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 26, 2006 17:25 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!!
Yeni Üye Yeni Üye
büyük heycanla bekliyoruz erenin fotosu çok olursa ii olur Very Happy

CaNsUyAsMiN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 26, 2006 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!!
Yeni Üye Yeni Üye
bu haber süper ya!sabırsızlanıyorum gelsin şu 29 ağustos da neşemizi bulalım Very Happy eminim resimler mükemmel olacaktır...
hepsi:eğer size olan sevgimi kumtaneleri temsil etseydi,inanın bana size kumsalları getirirdimmmm Laughing Laughing Wink Wink sizi çooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkk seviyorum .::CaNsUyAsMiN::.

CaNsUyAsMiN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 26, 2006 17:38 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!!
Yeni Üye Yeni Üye
BU ARADA YAŞIM ORDA YANLIŞ YAZILMIŞ BEN 13 YAŞINDAYIM Bİ YANLIŞLIK OLMUŞŞ.... Embarassed

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 26, 2006 17:41 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
CaNsUyAsMiN demiş ki:
BU ARADA YAŞIM ORDA YANLIŞ YAZILMIŞ BEN 13 YAŞINDAYIM Bİ YANLIŞLIK OLMUŞŞ.... Embarassed

Doğum günün olan 26 eylüle kadar öyle.Hangi yaşın içinde olduğuna değil doldurduğun yaşa bakılıyo demek ki. Wink

CaNsUyAsMiN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 26, 2006 17:43 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!!
Yeni Üye Yeni Üye
olsun ben yine de küçük görünmek istemiyorum Wink

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 26, 2006 17:45 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Anlıyorum Very Happy

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 28, 2006 17:54 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Laughing Laughing Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi