| Yazar |
Mesaj |
| < |
| toucaNever |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 14:33 - Mesaj konusu: GERÇEK RESİMLER!!! |
|
|
Yeni Üye

|
| Arkadaşlar Bursa konseri öncesi HEPSİ grubu Bursa da görüeceği yerlerde resimlerini çekip burada yayınlayacağım. bu resimleri bekleyinnn.... HEPSİ nin doğal halleri 29 Ağu 2006 saat 22.00 de burada.... |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 14:35 - Mesaj konusu: Re: GERÇEK RESİMLER!!! |
|
|
Site Admin

|
toucaNever demiş ki: Arkadaşlar Bursa konseri öncesi HEPSİ grubu Bursa da görüeceği yerlerde resimlerini çekip burada yayınlayacağım. bu resimleri bekleyinnn.... HEPSİ nin doğal halleri 29 Ağu 2006 saat 22.00 de burada....
Teşekkürler Arkadasım Dört Gözle Bekliyoruz Resimleri ... |
|
|
|
|
| fato17 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 16:21 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!! |
|
|
Yeni Üye

|
yaa arkadaşlar ben eren hastasıyım lütfen erenn resimlerinden bulun lütfen  |
|
|
|
|
| fanatik |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 17:26 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!! |
|
|
Yeni Üye

|
sabırszlıkla bekliyorm dördüne bayılıorm ama fanatiği oldğm erenin fotoğrafları çok olursa hiç fena olmaz!!!  |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 17:44 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
sabırsızlıkla bekliyorum ablalarımın resimlerini  |
|
|
|
|
| hepsikolik |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 17:57 - Mesaj konusu: Re: GERÇEK RESİMLER!!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
toucaNever demiş ki: Arkadaşlar Bursa konseri öncesi HEPSİ grubu Bursa da görüeceği yerlerde resimlerini çekip burada yayınlayacağım. bu resimleri bekleyinnn.... HEPSİ nin doğal halleri 29 Ağu 2006 saat 22.00 de burada....
Kardeş lütfen bolca Yasemin resmi olsun Şimdiden teşekkürler  |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Perşembe, Ağustos 24, 2006 15:47 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
gelsin artık şu 29 ağustos ya  |
|
|
|
|
| jasminedrop |
Tarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 12:10 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!! |
|
|
Yeni Üye

|
| büyük bir heyecanla seni bekliyoruz arkadaş!!! |
|
|
|
|
| cansu |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 26, 2006 17:25 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!! |
|
|
Yeni Üye

|
büyük heycanla bekliyoruz erenin fotosu çok olursa ii olur  |
|
|
|
|
| CaNsUyAsMiN |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 26, 2006 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!! |
|
|
Yeni Üye

|
bu haber süper ya!sabırsızlanıyorum gelsin şu 29 ağustos da neşemizi bulalım eminim resimler mükemmel olacaktır...
hepsi:eğer size olan sevgimi kumtaneleri temsil etseydi,inanın bana size kumsalları getirirdimmmm sizi çooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkk seviyorum .::CaNsUyAsMiN::. |
|
|
|
|
| CaNsUyAsMiN |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 26, 2006 17:38 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!! |
|
|
Yeni Üye

|
BU ARADA YAŞIM ORDA YANLIŞ YAZILMIŞ BEN 13 YAŞINDAYIM Bİ YANLIŞLIK OLMUŞŞ....  |
|
|
|
|
| hepsikolik |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 26, 2006 17:41 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
CaNsUyAsMiN demiş ki: BU ARADA YAŞIM ORDA YANLIŞ YAZILMIŞ BEN 13 YAŞINDAYIM Bİ YANLIŞLIK OLMUŞŞ.... 
Doğum günün olan 26 eylüle kadar öyle.Hangi yaşın içinde olduğuna değil doldurduğun yaşa bakılıyo demek ki.  |
|
|
|
|
| CaNsUyAsMiN |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 26, 2006 17:43 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!! |
|
|
Yeni Üye

|
olsun ben yine de küçük görünmek istemiyorum  |
|
|
|
|
| hepsikolik |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 26, 2006 17:45 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
Anlıyorum  |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 28, 2006 17:54 - Mesaj konusu: Cevap: GERÇEK RESİMLER!!! |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
|
|